Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

20 minutes ago, Engineer said:

Aha. CIA majka CIA.

kriva je za nesto 100% cim ju je nensi odlikovala https://x.com/DigitalGal_X/status/1987128653608620047?t=Lx_3UEsno15f_rM_7UoSkg&s=19

Izludjuje me ovo igranje saha, kada mogu tacno sve da lociraju i snime. Sve one mucenike ispred bele kuce nasli za mesec dana, ma more sikter. Kad prdnemo mogu da provale sta smo varili preko satelita.

Potato, potato.

• Replies 7.1k
  • Views 535.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

mogla si prosto linkovati taj blaze news, bez kako ga tumače galalincoln8205 sa tiktoka a prenosi digitalgal_x sa twittera

evo izvora: https://www.theblaze.com/news/former-capitol-police-officer-a-forensic-match-for-jan-6-pipe-bomber-sources-say

A software algorithm that analyzes walking parameters including flexion (knee bend), hip extension, speed, step length, cadence, and variance rated Shauni Rae Kerkhoff, 31, of Alexandria, Va., as a 94% match to the bomb suspect shown on video from Jan. 5, 2021. The veteran analyst who ran the analysis for Blaze News said that based on visual observations the program can struggle with, he personally pegged the match at closer to 98%.

pa dobro

Edited by Pokojni Ruxin

Čekaj bre ni Srbija nema more!

Skinite i nama sankcije!

Djuriću reaguj!

sreca ja samo da se narandzasto govno doslovno raspada od demencije, alzheimera i ko zna cega jos, bolest sve vise uzima maha i vise se ne moze sakriti,

sada je vec potpuno normalno da zaspe u sred nekog skupa a kada je onaj pao u nesvest nije znao ni gde se nalazi, ukocio se i tupo je buljio ispred sebe.

nije lak izbor izmedju ovog raspadajuceg debila i jedne nistarije od coveka u obliku j.d. vansa, potvrdjenog nitkova koji bi se sada jako rado resio zene, induskinje ali skandal jebiga.

Edited by 3opge

ne postoji j.d. vance, to je peter thiel izmislio

nisam znao da je Vance 1 pisac

59 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ne postoji j.d. vance, to je peter thiel izmislio

Zar to već nije opšte poznato? Meni je izvor koji obično ne greši to rekao još ohoho.

23 minutes ago, Bud Stonebraker said:

nisam znao da je Vance 1 pisac

...i filmski radnik

1 hour ago, 3opge said:

sreca ja samo da se lnarandzasto govno doslovno raspada od demencije, alzheimera i ko zna cega jos, bolest sve vise uzima maha i pmvise se ne moze sakriti,

sada je vec potpuno normalno da zaspe u sred nekog skupa a kada je onaj pao u nesvest nije znao ni gde se nalazi, ukocio se i tupo je buljio ispred sebe.

nije lak izbor izmedju ovog raspadajuceg debila i jedne nistarije od coveka u obliku j.d. vansa, potvrdjenog nitkova koji bi se sada jako rado resio zene, induskinje ali skandal jebiga.

🤣🤣🤣🤣

Well, jos 3 godine ces da ih glrdas, vensa minimum 3+.. Nas buduci predsednik amerike 🤗

Tvoj je bio bas gimnasticar i britak u glavi! A tek tvoja potpredeednica... Auhhh sta ja sve ihstrpeh 🤦🏼‍♀️..

Dobro sam normalna.

Mir u svetu, Mir Bozji ❤️

Idem da se true-blood-tru-blood.gif

Edited by mustang

Imam drugi predlog. Da ballroom nazovu Epstein Ballroom

37 minutes ago, mustang said:

Well, jos 3 godine ces da ih glrdas, vensa minimum 3+.. Nas buduci predsednik amerike 🤗

Tvoj je bio bas gimnasticar i britak u glavi! A tek tvoja potpredeednica... Auhhh sta ja sve ihstrpeh 🤦🏼‍♀️..

Dobro sam normalna.

Mir u svetu, Mir Bozji ❤️

Idem da se true-blood-tru-blood.gif

hristos se rodi

Edited by Pokojni Ruxin

Jel možda zainteresovan za 1 Nacionalni stadion fantom

2 hours ago, Time Crisis said:

Jel možda zainteresovan za 1 Nacionalni stadion fantom

To. Imamo i fine neke lokacije u centru grada, taman za hotel. Doduše, ima nekih zgrada, al su ionako već polusrušene. Mi njemu plac i ime na stadion, on rusima odlaganje sankcija da preguramo zimu. Rusi nama gasni kurac da izbijemo oči. Svako dobije po nešto.

https://mastodon.social/@randahl/115517731531751863

The Trump regime has now attacked 16 vessels in international waters, killing 66 individuals whom the regime suspected were criminals.

66 people.

Gone.

No investigation. No arrests. No charges. No trial.

Just murdered.

Because it makes Trump feel good.

I oni ovakvom čoveku da ne daju Nobelovu nagradu za mir. Ako to nije nepravda, ne znam šta je

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.