July 12, 2025Jul 12 Najveća prednost koju momčina može imati ove sezone je to što Malone nije više trener.
July 12, 2025Jul 12 12 minutes ago, Amos said:Najveća prednost koju momčina može imati ove sezone je to što Malone nije više trener.Nije mi ga bilo zao ni najmanje kad je popio otkaz.
July 12, 2025Jul 12 21 hours ago, Moonwalker said:Sportski geni od oba roditelja. Lep na oca. Da mu se posreci.Nije mu baš najsrećniji izbor ekipe, Atlanta ima solidne ambicije ove godine i dosta igrača na njegovoj poziciji. Verovatno će malo češće u razvojnu ligu.
July 13, 2025Jul 13 Ne znam gde da pitam pa ajde ovde. Jel jos nekom ESPN sajt ne otvara lepo? Odnosno prikazuje kao da se ne ucita stajling, samo HTML. I na kompu i na fonu isto, bez obzira na browser.
July 13, 2025Jul 13 Onda je do mene nesto, ali ne kapiram sta, ako je isto na razlicitim uredjajima i browserima. A bilo sve normalno do pre neki dan..
July 14, 2025Jul 14 peti najbolji Nikola u ligi solidno napredovao kao kreator. mogao bi neki azurirani jaric da ispadne od njega
July 14, 2025Jul 14 jaric je bio opasan igrac ali da, lepo je krenuo Edited July 14, 2025Jul 14 by uini
July 14, 2025Jul 14 ma da, sumnjam da moze da igra prvu petorku u nba kao jarkela nekad al ajde ciljamo visoko