April 15Apr 15 ovo jeste za zuti karton, mozda i prestrogo za drugi zuti, posto nije bilo odugolvacenja, ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo od komentara da su situacije obrnutebarsa i real pisu saopstenja zbog sudjenja
April 15Apr 15 Just now, Lancia said:Sve ce ovo PSG da pocisti, daj boze Atletiko al frlo tesko.Ne znam meni je Bayern, čak i kad Nojer ima ispade idiotluka, ia dalje jači tim od svih... Svakako, očekujem finala Bayern-PSG... E sad ja sama očajan prognozer, tako da se to skoro sigurno neće desiti... :(
April 15Apr 15 4 minutes ago, radisa said:Ko je gladao FC Conrer Kick? Kako tamo bilo?kažu bio šut u okvir gola
April 15Apr 15 5 minutes ago, radisa said:Ne znam meni je Bayern, čak i kad Nojer ima ispade idiotluka, ia dalje jači tim od svih...Svakako, očekujem finala Bayern-PSG... E sad ja sama očajan prognozer, tako da se to skoro sigurno neće desiti... :(Pa nemoguce, to je polufinale
April 15Apr 15 Just now, Lancia said:Pa nemoguce, to je polufinaleJesam ja nešto prezubčio?Ja sma nakako ubećen da su Bayern i Arsenali i PSG i Atletiko par? Jbt, šta sam ja umislio...Edit: Onda Bayern - FC Corner Kick, finale... Edited April 15Apr 15 by radisa
April 15Apr 15 6 minutes ago, radisa said:Svakako, očekujem finala Bayern-PSG... E sad ja sama očajan prognozer, tako da se to skoro sigurno neće desiti... :(Stvarno jesi
April 15Apr 15 19 minutes ago, 189- said:ovo jeste za zuti karton, mozda i prestrogo za drugi zuti, posto nije bilo odugolvacenja, ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo od komentara da su situacije obrnutebarsa i real pisu saopstenja zbog sudjenja Videlo se po govoru tela sudije da nije bio svestan u tom trenutku da daje drugi zuti Kamavingi. Inace zuti kao kuca, nista nije pogresio sudija, ali po govoru tela moze se zakljuciti da verovatno ne bi dao drugi zuti da je bio svestan.
April 15Apr 15 21 minutes ago, radisa said:Jesam ja nešto prezubčio?Ja sma nakako ubećen da su Bayern i Arsenali i PSG i Atletiko par? Jbt, šta sam ja umislio...Edit: Onda Bayern - FC Corner Kick, finale...Atletiko igra finale i kao i uvek ga gubi.