Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

26 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

kažu bio šut u okvir gola

not-bad-498-x-498-gif-wbe14tmxkyvfdnip.g

Premier League Football GIF by BT Sport

• Replies 3.6k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

Bajern da postavi kip Kamavinge ispred stadiona ako uzmu ovu LS... lik trci za loptom i uzima je u ruke posle blagog faula, provocira sudiju na zuti, umesto samo da se okrenuo i to bi bio samo faul. Presudan momenat je odbrana Nojera Mbapeu onog suta iz punog trka gde bi Real otisao na plus dva, tako da Nojer jeste imao bagove ali je najzasluzniji sto Bajern ide dalje, jer je prvu utakmicu branio kao nenormalan, a ovde jednom rukom refleksno spasio cist gol.

Najvise mi je zao zbog Mbapea, lik je ubedljivo najjaci igrac na svetu. Kejnu svaka cast, ali neka mi neko objasni sta je Trent radio kod tog gola Bajerna, bukvalno je pobegao od Kejna. Gledam pet puta i ne mogu da verujem, kao u FIFI kad igrac zabaguje pa pocne da bezi u nekom totalno drugom pravcu.

Edited by JohnnyD

I da ne zaboravim... Diaz, kakva je igracina postao, uz Nojera najzasluzniji. Liverpul je uvek imao "talenat" da se resi igraca koji blistaju

9 hours ago, radisa said:

Ko je gladao FC Conrer Kick? Kako tamo bilo?

Mislim da to nisu gledali ni članovi porodica igrača koji su igrali. Ja prebacio 7-8 puta na desetak sekundi. Svaki put je ili neko ležao, ili se izvodio aut, ili su bekovi i golman trenirali dodavanje na malom prostoru. Jednom sam doduše zakačio posed Arsenala na polovini Sportinga.

Što se tiče Kamavinge , čist žuti da ne može čistiji da bude. Kad bi se svaki put sudio žuti kada igrač ono radi nako načinjenog faula, fudbal bi bio mnogo čistija igra. Pri tom je već bio upozoren par puta da to ne čini.

10 hours ago, JohnnyD said:

Diaz, kakva je igracina postao, uz Nojera najzasluzniji. Liverpul je uvek imao "talenat" da se resi igraca koji blistaju

Blistao je zabijajući po 1 gol na 18 utakmica.

Kod Slota pre ili kasnije svaki igrač tako zablista, funny how that works.

Osim Mađara doduše, ali i njega Ćelavi ume da reši prekomandovanjem na desnog beka ili zadnjeg veznog.

28 minutes ago, Weenie Pooh said:

Blistao je zabijajući po 1 gol na 18 utakmica.

Kod Slota pre ili kasnije svaki igrač tako zablista, funny how that works.

Osim Mađara doduše, ali i njega Ćelavi ume da reši prekomandovanjem na desnog beka ili zadnjeg veznog.

Diaz je bio los u pocetku, a posle je postao bitan sraf u osvajanju titule Liverpula, nije imao direktan ucinak kao sad u Bajernu ali se vec videlo da mnogo toga zavisi od njega, borba za svaku loptu, trcanje gore dole, nesebicna igra i davanje za ekipu. Nije sve u brojkama.

14 hours ago, 189- said:

ovo jeste za zuti karton, mozda i prestrogo za drugi zuti, posto nije bilo odugolvacenja, ali ne smem ni da zamislim sta bi bilo od komentara da su situacije obrnute

barsa i real pisu saopstenja zbog sudjenja heart

Opomenuo ga je dva puta pre toga, karton ko kuća, mada mislim da nije bio svestan da ovaj već ima žuti. Ako, moraš uobraženu Realovu stoku malo da spustiš na zemlju.

20 minutes ago, JohnnyD said:

Diaz je bio los u pocetku, a posle je postao bitan sraf u osvajanju titule Liverpula, nije imao direktan ucinak kao sad u Bajernu ali se vec videlo da mnogo toga zavisi od njega, borba za svaku loptu, trcanje gore dole, nesebicna igra i davanje za ekipu. Nije sve u brojkama.

Slično kao Darvin, njegovi promašaji su uvek tema, ali on je isto tako trčao gore-dole, vraćao se i do odbrane, ginuo na terenu. To baš fali ovoj ekipi ove sezone.

Just now, copkillah said:

Opomenuo ga je dva puta pre toga, karton ko kuća, mada mislim da nije bio svestan da ovaj već ima žuti. Ako, moraš uobraženu Realovu stoku malo da spustiš na zemlju.

Slično kao Darvin, njegovi promašaji su uvek tema, ali on je isto tako trčao gore-dole, vraćao se i do odbrane, ginuo na terenu. To baš fali ovoj ekipi ove sezone.

Livrpoolu fali Ćabi Alonso ili tako neki normalan trener, i fali 3.stoper a ne da Gomez igra jos uvek...

44 minutes ago, copkillah said:

Ako poredis Darvina i Diaza, ne moramo dalje da pricamo o fudbalu. Prvi je igrao u spicu gde se ocekuju golovi, a drugi je igrao sve osim spica.

40 minutes ago, radisa said:

Livrpoolu fali Ćabi Alonso ili tako neki normalan trener, i fali 3.stoper a ne da Gomez igra jos uvek...

Xavi je slobodan a ti volis tiki taku lolol da videh skoro da Liverpul hoce Arauha iz Barse, bolje onda da ostanete sa dva stopera ) mislim da je Lenglet i mozda jos poneko gori od njega.

7 minutes ago, JohnnyD said:

Ako poredis Darvina i Diaza, ne moramo dalje da pricamo o fudbalu. Prvi je igrao u spicu gde se ocekuju golovi, a drugi je igrao sve osim spica.

Poredim pristup igri, koji je itekako za poređenje.

Realno, od 4 preostalih, Arsenal ima najmanje skupih "zvezda" i na papiru najskromnija imena, u spicu im igra igrac doveden iz portugalske lige u prvoj sezoni u ligi petice, dok drugi imaju Francuze, Argentince... i to po dvojicu na svakom mestu. Zato navijam za Arsenal, jer bi to bila pobeda timskog rada, i konstantnosti te poverenja koje Arsenal daje Arteti nasuprot ludila i trenda u modernom fudbalu da se menja trener nakon svakog poraza, i da se menja celokupna ekipa kada nema rezultata. Voleo bih da Arteta uzme i duplu titulu, nije daleko od toga, ili Atletiko da uzme LS ako ne Arsenal.

Edited by JohnnyD

Kako je usrao tekmu sudija sinoc.

14 minutes ago, Bogotac said:

Kako je usrao tekmu sudija sinoc.

I da je tako, ako je na štetu Reala - nije šteta.

Ništa nije usrao, čist žuti karton za bagru iz Reala. Navikla đubrad da im se ništa živo ne svira.