April 14Apr 14 Mekano jeste, ali ne znam baš sa kojim autoritetom VAR menja ovakvu 50-50 odluku.Pritom je izgledalo kao da nisu uspeli da puste glavnom snimak, ali je on ipak promenio odluku
April 14Apr 14 1 minute ago, Weenie Pooh said:Mekano jeste, ali ne znam baš sa kojim autoritetom VAR menja ovakvu 50-50 odluku.Pritom je izgledalo kao da nisu uspeli da puste glavnom snimak, ali je on ipak promenio odluku ispravna je odluka sto je preinacio. ali ja sam sokiran sto su ga uopste zvali. navikli smo na retardirane engleske sudije, tamo bi ovo stajalo.
April 14Apr 14 Jeste jebeno sa stanovišta pozivanja VAR, ali odluka je u duhu fudbala. Plus je Mekalister napravio 99% događaja, tako da nisam siguran da je ovo nekakav 50-50™
April 14Apr 14 Rešio ih opet Dembele Nije baš da je bilo neizvesno, ali ipak šteta, retko imamo priliku da gledamo LFC kako napada umesto da ziheraši. Sad je i to gotovo.
April 14Apr 14 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Jeste jebeno sa stanovišta pozivanja VAR, ali odluka je u duhu fudbala. Plus je Mekalister napravio 99% događaja, tako da nisam siguran da je ovo nekakav 50-50™"Napravio 99% događaja" = zagradio loptu Realno nije bitno, da je dosuđen zalilali bi ga na Kop ili Egipćanin ili Mađar.
April 14Apr 14 7 minutes ago, Weenie Pooh said:"Napravio 99% događaja" = zagradio loptu Realno nije bitno, da je dosuđen zalilali bi ga na Kop ili Egipćanin ili Mađar.Ma kakva lopta, od starta je znao šta radi, i uguzio se ovome