Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

Nisam siguran na šta misliš, gledao sam samo highlights. Ono u prvom poluvremenu kad Olmo padne jer ga je osetio Ljorenteovu ruku na leđima? Mekano je to.

• Replies 3.6k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

24 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nisam siguran na šta misliš, gledao sam samo highlights. Ono u prvom poluvremenu kad Olmo padne jer ga je osetio Ljorenteovu ruku na leđima? Mekano je to.

Ne, vec je golman sa peterca nogom dodao igracu Atletika. On je loptu zaustavio rukom i izveo loptu. Da li je lopta vec bila izvedena samim tim to je penal za Barsu ili je izvodjenje lopte slobodno sudijsko uvjerenje i igra krece kad sudija u glavi da znak da je lopta krenula? fantom

Isto se desilo na valjda Bajern Arsenal prosle sezone

Edited by MiddleClass

A to, da, video sam. Jebiga, sudija pokušava da interpretira takva dešavanja u duhu igre pa se pravi da se banalne gluposti nisu desile.

Ako se dobro sećam, i Tuchel je tada rekao da mu je sudija tako nekako objasnio, da nije hteo da glupa tehnička greška van svih dešavanja odluči eliminacionu utakmicu.

Ali kad bi počeli da strogo kažnjavaju takva isključenja mozga, možda bi treneri počeli da više vredniju štopere kojima mozak radi a ne štopere koji mogu dobro da nabodu protivničkog golmana kod prekida?

11 minutes ago, Weenie Pooh said:

A to, da, video sam. Jebiga, sudija pokušava da interpretira takva dešavanja u duhu igre pa se pravi da se banalne gluposti nisu desile.

Ako se dobro sećam, i Tuchel je tada rekao da mu je sudija tako nekako objasnio, da nije hteo da glupa tehnička greška van svih dešavanja odluči eliminacionu utakmicu.

Ali kad bi počeli da strogo kažnjavaju takva isključenja mozga, možda bi treneri počeli da više vredniju štopere kojima mozak radi a ne štopere koji mogu dobro da nabodu protivničkog golmana kod prekida?

+1

Da su igraci Barse stajali na ivici 16m ko sto cesto znaju da rade kad igraju presing i da su se zaleceli unutra kod prvog dodira bas me zanima sta bi sudac odlucio fantom

Gomila puta se desi na sredini terena da igrač uhvati loptu u ruke nakon što mu je saigrač dodao da izvede slobodan udarac, pa nikad nije svirana ruka. Ne vidim razlog zašto bi rigoroznija pravila bila u kaznenom, ustvari logičnije je očekivati da budu i fleksibilnija

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Gomila puta se desi na sredini terena da igrač uhvati loptu u ruke nakon što mu je saigrač dodao da izvede slobodan udarac, pa nikad nije svirana ruka. Ne vidim razlog zašto bi rigoroznija pravila bila u kaznenom, ustvari logičnije je očekivati da budu i fleksibilnija

Pa prekid na sredini terena je relativna stvar, ako mu je saigrač dodao da izvede onda se obojica slažu gde je prekršaj bio. Ako mu je saigrač dodao misleći da on izvodi, onda je na sudiji da odluči koji je od njih dvojice izvođač.

U šesnaestercu je druga priča, sve lepo obeleženo pa se zna odakle treba golman da izvede indirekt. Nema, kao, dodao sam saigraču lateralno po liniji peterca da on odande izvede.

Realno bi trebalo to standardizovati, nema šta štoperi da ispucavaju. Jednostavno propišeš da je svaki prekršaj napadača u 16 metara indirekt, izvodi se pet metara, i izvodi ga samo golman.

pogresan thread

Edited by JohnnyD

• 2 weeks later...

Vodi Bajern iz penala.

Da li je sporan penal?

Sjajan fudbal za sad.

Brzinski preokret, odlican mec.

Svaki napad neka šansa.

Bajern se zajebava u završnici

Totalni fudbal. Sutra ćaci fudbal

Kakva golčina

Kakav igrac Olise ziga