November 6, 2025Nov 6 Po dosadašnjem rezultatu onaj Pafos što izbači Zvijezdu nije tolika kanta od tima. Drži se oko sredine.
November 6, 2025Nov 6 4 hours ago, milfisland said:Po dosadašnjem rezultatu onaj Pafos što izbači Zvijezdu nije tolika kanta od tima. Drži se oko sredine.Crvena Zvijezda i Gorski venac
November 6, 2025Nov 6 14 hours ago, 189- said:qarabag je dobio penal za skoro identicnu situaciju kao juce na utakmici liverpool-real.pomalo sramotnih 2-2 u azerbaijanu, hato krivac za oba gola. maresca i drustvo po malo potcenili protivnika.sledeca je barselonaMarko Jankovic dao gol iz penala za Qarabag. Ljudi igraju moderno, brzo, lepo.... Azerbaijan.... svaka cast.Chelsea bitnije da dobije naredne 2 u PL pa na vodeceg... da je igrao JP dobili bi ali drago mi da ovi uzmu bod
November 6, 2025Nov 6 3 minutes ago, 189- said:igrao je joao pedro 60-70 minuta...Da mu dam © protiv Vulvza?
November 6, 2025Nov 6 32 minutes ago, 189- said:igrao je joao pedro 60-70 minuta...Vidi stvarno, moja greska Edit: Hm utoliko vise svaka cast Qarabagu Edited November 6, 2025Nov 6 by mozzer
November 6, 2025Nov 6 44 minutes ago, copkillah said:Da mu dam © protiv Vulvza?ne znam koga jos imas u ekipi i nisam ekspert, pogtovo sto nikad nemam igrace chelsea u ekipi ali ne deluje mnogo ubedljivo. sada se vratio i delap, pa mozda bude i rotacije, ko zna.
November 6, 2025Nov 6 5 minutes ago, 189- said:ne znam koga jos imas u ekipi i nisam ekspert, pogtovo sto nikad nemam igrace chelsea u ekipi ali ne deluje mnogo ubedljivo. sada se vratio i delap, pa mozda bude i rotacije, ko zna.Više me je zanimalo kako je delovao na terenu i potencijalna minutaža. Fala
November 6, 2025Nov 6 nisam sa mnogo paznje gledao utakmicu jer sam imao posla ali ce uvek biti tu oko gola.fora je kada igramo sa slabijim ekipama koji ubace autobus pred gol je da se sasvim pogubimo i jednostavno ne mozemo da ih savladamo. videti samo poslednje utamice protiv slabijih ekipa na papiru. jedina stvar tj glavna stvar koja ide na ruku pedra je sto su wolvesi bas bas krs pa moze pasti neka petarda, samo zbog njih. Edited November 6, 2025Nov 6 by 189-
November 13, 2025Nov 13 Ako neko hoce da kupi kartu/karte za Inter-Liverpool jos ih ima. Samo se prijavite kao internista. Najeftinija je 30 evra, srednja tribina je 50. Do ponoci a sutra je za generalnu populacijuZvanicni sajt intera. Jos uvek se vodimo kao Jugoslavija