November 4, 2025Nov 4 Just now, radisa said:Jebeni Kurtoa, opet...Vise je do igraca koji sa 3m tuce pravo u golmana.
November 4, 2025Nov 4 Čua uklizava Mađaru, udara ga i desnom i levom u isti članak, a onda širi ruke kao, nisam majke mi sudija bio je prirodan položaj!
November 4, 2025Nov 4 8 minutes ago, Weenie Pooh said:Tu je #2 jedina ispravna odluka. Sudija duplo pogrešio (nije ruka, jeste unutra), VAR mu ispravio samo onu grešku za koju je nadležan (jeste unutra) 🤷♂️Nzm, baš je jebena situacija. Meni se svidelo što je na kraju donesena odluka u duhu igre, a sad da li je Mađar imao pravo ovo da uradi, oglasiće se valjda neko u narednim danima.
November 4, 2025Nov 4 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Nzm, baš je jebena situacija. Meni se svidelo što je na kraju donesena odluka u duhu igre, a sad da li je Mađar imao pravo ovo da uradi, oglasiće se valjda neko u narednim danima.Rumun; da je Mađar sudio bi valjda za svog zemljaka Ekitike se vraća u vezni red otprilike koliko i Bobi Firmino, razlika je samo u tome što njemu niko ne utrčava s krila, nego je plan da uzme loptu pa predribla dvojicu-trojicu ili odigra dupli pas kroz gužvu ili nešto tako
November 4, 2025Nov 4 12 minutes ago, Weenie Pooh said:Tu je #2 jedina ispravna odluka. Sudija duplo pogrešio (nije ruka, jeste unutra), VAR mu ispravio samo onu grešku za koju je nadležan (jeste unutra) 🤷♂️Jebeni Belgijanac, pa promašite ga već jednom koju pičku materinu...Ni moj vanbračni sin neverue:Naravno da je var nadlezan ako nije ruka da mu kaze da nije bila ruka. Var nije nadlezan da cijeni jel ruka bila u prirodnom polozaju ili nije...
November 4, 2025Nov 4 13 minutes ago, MiddleClass said:Vise je do igraca koji sa 3m tuce pravo u golmana.Evo sad je tukao 7-8 pa je ušlo...
November 4, 2025Nov 4 Opet mrtvi Mac Allister protiv Madrida, kupiće ga u januaru za 100 miliona damo da bi prestao da im daje golove.
November 4, 2025Nov 4 1 minute ago, MiddleClass said:@Weenie PoohUtegao Slot?Ovo malo sto gledam, Real se ne pita nistaMa nije utegao, Liverpul ovo isto igra cele sezone ali to radi posao samo protiv timova koji bi da igraju fudbal (kao što je Real). Slot apsolutno sve podređuje ubijanju želje za fudbalom - i kod njihovih i kod naših. Lopta stalno nazad i u stranu, strpljivo čekaš grešku protivnika ili da se nešto izmulja iz kontre.Sa tim antifudbalom imaš šanse da pobediš bilo koga ali stalno je na ivici noža, malo šansi i za jedne i za druge. Obično bude 1-0 ili 2-1, a za koga to zavisi od sreće.Najgore prolaze kad protivnik odgovori istim pristupom, tvrdo i strpljivo pa tras duga lopta ili trk kroz sredinu.
November 4, 2025Nov 4 @50 minutes ago, Lancia said:Vidim mace, prekida mi se taj kanal, nemam zivce za tako nesto.Razumljivo i u međuvremenu 2-0 vodimo