October 21, 2025Oct 21 3 minutes ago, copkillah said:I unutar same organizacije lige ima neshvatljivih problema, prsli su.Pazi kad su hteli da igraju u Majamiju Viljareal Barsa, sad vidim otkazano, zbog neregularnosti.
October 21, 2025Oct 21 2 minutes ago, Lancia said:Pazi kad su hteli da igraju u Majamiju Viljareal Barsa, sad vidim otkazano, zbog neregularnosti.Produkcija se popičkala sa upravom Lalige nešto, bukvalno samo su presekli i odjebali ih pred sam početak sezone.
October 21, 2025Oct 21 3 minutes ago, copkillah said:Produkcija se popičkala sa upravom Lalige nešto, bukvalno samo su presekli i odjebali ih pred sam početak sezone.Ma pogledaj samo gde su im cuveni klubovi, Valensija, Deportivo, Saragosa. Jedini klub bez duga je Viljareal a dugovi blizanaca odose u milijarde.
October 21, 2025Oct 21 I Napoli 2:6, teška anomalija ovaj utorak.Ništa, srediće ovo Čolo do proleća, ovo se i onako ne računa Edited October 21, 2025Oct 21 by Nevernik
October 21, 2025Oct 21 Arsenalovi navijači prazne tribine na 4:0 kao da je 0:4. Nothing to see here anymore 🤣
October 21, 2025Oct 21 U stvari na 8 utakmica, kada se izbaci kripl fajt kazahstan - kipar koji je završen nula nula
October 22, 2025Oct 22 11 hours ago, Lancia said:Ma pogledaj samo gde su im cuveni klubovi, Valensija, Deportivo, Saragosa. Jedini klub bez duga je Viljareal a dugovi blizanaca odose u milijarde.Jel su i Tenerife isto finansijski prsle? Vidim da su ispale u 3.ligu mada su tamo sada prvi, valjda se vrate bar u segundu.Oni su mi dragi od onih vremena kada su Realu 2 puta uzastopno uzeli titulu u zadnjem kolu devedesetih godina i osvajala Krojfova Barsa.
October 22, 2025Oct 22 Ma svi su prsli, pored Viljareala, ciji je vlasnik bogatun koji drzi Mercadonu i Ceramicu i ozbiljan baja, samo jos Eibar iz druge lige nije u dugovima. Ok Tenerife je klub kao i Las Palmas za negde izmedju prve i druge lige, kod njih je veci problem nesposobna uprava, nego lova.