October 21, 2025Oct 21 12 minutes ago, copkillah said:Ne, ne, ja kada kažem peak, ja tu gledam nečije najbolje izdanje, njegov vrhunac, njegov maksimum, sve ono šta može i ume da pokaže na terenu, u maksimumu. Peak Novak je bolji i kompletniji od bilo koga u istoriji, da zanemarimo i što je po trofejima GOAT.Recimo Ronaldov gol protiv Kompostele, da li je Kristijano Ronaldo uradio nešto slično ikad? Ja zaista ne pamtim, što ne znači da nije, ako neko zna, neka kaže. Meni je to, uz dužno fudbalsko poštovanje prema Portugalcu, lepše nego šta je ovaj bilo kada uradio. Uopšte ne poredim karijere, niti glave, niti bilo šta - R9 na svom maksimumu mi je bolji čisti fudbaler od CR7. Ako gledamo sve, tu je CR7 ispred, tu nema dileme, ali ja ne pričam o tome.I ponavljam, ako uzmemo peak izdanje svih njih, onako čisto fudbalsko umeće, Ronaldinjo mi je #1 iako je on imao možda pet vrhunskih sezona u karijeri, onako odokativno.Ronaldinjo je magija, ono kad ti stadion Reala aplaudira, nema dalje.
October 21, 2025Oct 21 Mnogo volim igrace poput Fermina, fakin kiler iz drugog plana. Nenametljiv, medijski duboko u zapecku iza Pedrija, Jamala, Rafinje...top igrac i Barse i reprezentacije. I ovaj mali Dro ce da bude extra fudbaler, izbacuju ih iz Masije ko na traci, samo bacaju pare bzvz na precenjene igrace.
October 21, 2025Oct 21 34 minutes ago, copkillah said:I ponavljam, ako uzmemo peak izdanje svih njih, onako čisto fudbalsko umeće, Ronaldinjo mi je #1 iako je on imao možda pet vrhunskih sezona u karijeri, onako odokativno.Nema jače od Maradone *86e ,to je pik svih pikova Ali čime se Hele bavi ove pozne jeseni
October 21, 2025Oct 21 13 minutes ago, Lancia said:Mnogo volim igrace poput Fermina, fakin kiler iz drugog plana. Nenametljiv, medijski duboko u zapecku iza Pedrija, Jamala, Rafinje...top igrac i Barse i reprezentacije. I ovaj mali Dro ce da bude extra fudbaler, izbacuju ih iz Masije ko na traci, samo bacaju pare bzvz na precenjene igrace.Što li sam ja stavio Kairat-Pafos da gledam da mi je znati
October 21, 2025Oct 21 3 minutes ago, sasha said:Što li sam ja stavio Kairat-Pafos da gledam da mi je znatiSpanski komentatori koji se raduju golu protiv Barse mogu da se pohvalim da sam ziveo u dve lude zemlje.
October 21, 2025Oct 21 Kakav crveni za igraca Olimpijakosa i nema VAR-a?Treba pustiti ovih 10 mega klubova, nek igraju svoju ligu.
October 21, 2025Oct 21 20 minutes ago, Lancia said:Spanski komentatori koji se raduju golu protiv Barse mogu da se pohvalim da sam ziveo u dve lude zemlje.I sta kazu na 4:1?-E sad vise ne moze da se stigne, sad je gotovo jbg
October 21, 2025Oct 21 1 minute ago, villiem said:I sta kazu na 4:1?-E sad vise ne moze da se stigne, sad je gotovo jbgOtkad je umro Majkl Robinson, spanski komentatori su samo Florentinovi uposljenici. Sta da kazu, kiselo radovanje.
October 21, 2025Oct 21 Šta mislite može li Yamal da ostane u svetskom vrhu dugi niz godina? Vidim po mrežama neke jahte, kurve, orgije uveliko, a on jedva punoletan. Bojim se da ne prsne prerano i da ne skurca potencijal
October 21, 2025Oct 21 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Šta mislite može li Yamal da ostane u svetskom vrhu dugi niz godina? Vidim po mrežama neke jahte, kurve, orgije uveliko, a on jedva punoletan. Bojim se da ne prsne prerano i da ne skurca potencijalMoguca su oba scenarija. Flik je bas povodom tih slika ove nedelje rekao, na treninzima i utakmicama je odlican, sta radi u privatnom zivotu, njegova stvar. Ja ga ne vidim s rokom trajanja kakav su imali Mesi i Kristijano. Edited October 21, 2025Oct 21 by Lancia
October 21, 2025Oct 21 8 minutes ago, Lancia said:Ja ga ne vidim s rokom trajanja kakav su imali Mesi i Kristijano.Ma naravno, to će retko ko da uspe. Verovatno ni oni ne bi toliko trajali da se nisu međusobno gurali.Al bar da izvuče neku Mbape karijeru.
October 21, 2025Oct 21 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Ma naravno, to će retko ko da uspe. Verovatno ni oni ne bi toliko trajali da se nisu međusobno gurali.Al bar da izvuče neku Mbape karijeru.Jamal ima jos jedan problem, mlad, neizivljen i primitivan otac.