Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

12 minutes ago, copkillah said:

Ne, ne, ja kada kažem peak, ja tu gledam nečije najbolje izdanje, njegov vrhunac, njegov maksimum, sve ono šta može i ume da pokaže na terenu, u maksimumu. Peak Novak je bolji i kompletniji od bilo koga u istoriji, da zanemarimo i što je po trofejima GOAT.

Recimo Ronaldov gol protiv Kompostele, da li je Kristijano Ronaldo uradio nešto slično ikad? Ja zaista ne pamtim, što ne znači da nije, ako neko zna, neka kaže. Meni je to, uz dužno fudbalsko poštovanje prema Portugalcu, lepše nego šta je ovaj bilo kada uradio. Uopšte ne poredim karijere, niti glave, niti bilo šta - R9 na svom maksimumu mi je bolji čisti fudbaler od CR7. Ako gledamo sve, tu je CR7 ispred, tu nema dileme, ali ja ne pričam o tome.

I ponavljam, ako uzmemo peak izdanje svih njih, onako čisto fudbalsko umeće, Ronaldinjo mi je #1 iako je on imao možda pet vrhunskih sezona u karijeri, onako odokativno.

Ronaldinjo je magija, ono kad ti stadion Reala aplaudira, nema dalje.

• Replies 3.6k
  • Views 120.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

Mnogo volim igrace poput Fermina, fakin kiler iz drugog plana. Nenametljiv, medijski duboko u zapecku iza Pedrija, Jamala, Rafinje...top igrac i Barse i reprezentacije. I ovaj mali Dro ce da bude extra fudbaler, izbacuju ih iz Masije ko na traci, samo bacaju pare bzvz na precenjene igrace.

34 minutes ago, copkillah said:

I ponavljam, ako uzmemo peak izdanje svih njih, onako čisto fudbalsko umeće, Ronaldinjo mi je #1 iako je on imao možda pet vrhunskih sezona u karijeri, onako odokativno.

Nema jače od Maradone *86e ,to je pik svih pikova

Ali čime se Hele bavi ove pozne jeseni

13 minutes ago, Lancia said:

Mnogo volim igrace poput Fermina, fakin kiler iz drugog plana. Nenametljiv, medijski duboko u zapecku iza Pedrija, Jamala, Rafinje...top igrac i Barse i reprezentacije. I ovaj mali Dro ce da bude extra fudbaler, izbacuju ih iz Masije ko na traci, samo bacaju pare bzvz na precenjene igrace.

Što li sam ja stavio Kairat-Pafos da gledam da mi je znati

3 minutes ago, sasha said:

Što li sam ja stavio Kairat-Pafos da gledam da mi je znati

sta-ti.gif

Spanski komentatori koji se raduju golu protiv Barse lolol mogu da se pohvalim da sam ziveo u dve lude zemlje.

Kakav crveni za igraca Olimpijakosa isuse i nema VAR-a?

Treba pustiti ovih 10 mega klubova, nek igraju svoju ligu.

I penal onako za Barsu

20 minutes ago, Lancia said:

sta-ti.gif

Spanski komentatori koji se raduju golu protiv Barse lolol mogu da se pohvalim da sam ziveo u dve lude zemlje.

I sta kazu na 4:1?

-E sad vise ne moze da se stigne, sad je gotovo jbg

Au kakav raspad posle crvenog, 4 gola primiše za 10 min

1 minute ago, villiem said:

I sta kazu na 4:1?

-E sad vise ne moze da se stigne, sad je gotovo jbg

Otkad je umro Majkl Robinson, spanski komentatori su samo Florentinovi uposljenici. Sta da kazu, kiselo radovanje.

Šta mislite može li Yamal da ostane u svetskom vrhu dugi niz godina? Vidim po mrežama neke jahte, kurve, orgije uveliko, a on jedva punoletan. Bojim se da ne prsne prerano i da ne skurca potencijal

8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Šta mislite može li Yamal da ostane u svetskom vrhu dugi niz godina? Vidim po mrežama neke jahte, kurve, orgije uveliko, a on jedva punoletan. Bojim se da ne prsne prerano i da ne skurca potencijal

Moguca su oba scenarija. Flik je bas povodom tih slika ove nedelje rekao, na treninzima i utakmicama je odlican, sta radi u privatnom zivotu, njegova stvar.

Ja ga ne vidim s rokom trajanja kakav su imali Mesi i Kristijano.

Edited by Lancia

Vamos jorgandzije!

giphy-downsized.gif

8 minutes ago, Lancia said:

Ja ga ne vidim s rokom trajanja kakav su imali Mesi i Kristijano.

Ma naravno, to će retko ko da uspe. Verovatno ni oni ne bi toliko trajali da se nisu međusobno gurali.

Al bar da izvuče neku Mbape karijeru.

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ma naravno, to će retko ko da uspe. Verovatno ni oni ne bi toliko trajali da se nisu međusobno gurali.

Al bar da izvuče neku Mbape karijeru.

Jamal ima jos jedan problem, mlad, neizivljen i primitivan otac.