September 30, 2025Sep 30 1 hour ago, 189- said:ne brini, uvek ce naci biased media nesto da ga stite od flopaKakav debilizam brojeva sunce ti jbm.
October 1, 2025Oct 1 58 minutes ago, John Coltrane said:MetropolitanoAtletico je presao u vecinsko vlasnistvo Amera, neki fond Apollo ima sad 51%, da li ce menjati ime, jbmlg.
October 1, 2025Oct 1 Slot je oteo titulu Celavom u jeku dominacije Sitija, jeste nasledio dobar Klopov heritage, ali opet, trebalo je to uraditi - pogledajmo Manchester i niz trenera posle Fergusona koji su imali i novac i igrace. Klop moze da ispadne odmah u Ligi Sampiona, i moze da ga izduva ove sezone u domacoj ligi na svim frontovima, ima kredita za jos jedno 1-2 sezone cak i u tom slucaju.
October 1, 2025Oct 1 6 hours ago, Lancia said:Atletico je presao u vecinsko vlasnistvo Amera, neki fond Apollo ima sad 51%, da li ce menjati ime, jbmlg.Kad je otvoren, 2017. nosio je to ime. Posle je spoznor bio Civitas pa Riyadh Air, ali vazda je imao sufiks Metropolitano. Ja ga zovem Vanda zbog prvog imena, navika jbg.
October 1, 2025Oct 1 Nije fer, PSG desetkovan . Fali i Rafinja Barsi, ali ovima fali 5 prvotimaca. Lančo, dokle će se ovi potucati po alternativnim stadionima?
October 1, 2025Oct 1 1 minute ago, John Coltrane said:Nije fer, PSG desetkovan . Fali i Rafinja Barsi, ali ovima fali 5 prvotimaca.Lančo, dokle će se ovi potucati po alternativnim stadionima?Gavi, Feermin, Rafinja i golman, nisu prvotimci?
October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, John Coltrane said:Lančo, dokle će se ovi potucati po alternativnim stadionima?Dok jadni ne zavrse stadion mislim da ce tek na prolece krenuti da koriste deo po deo.
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, Lancia said:Dok jadni ne zavrse stadion mislim da ce tek na prolece krenuti da koriste deo po deo.Jel to oni renoviraju Kamp Nou ili završavaju Sagradu Familiju? 🙃
October 1, 2025Oct 1 5 minutes ago, Lancia said:Gavi, Feermin, Rafinja i golman, nisu prvotimci?Pa ne mozes igrati sa 15 igraca jbg. Gavi nema mesta u “krugu” pored Pedrija i FDJ. Gde igra Fermin Lopez, umesto Olma ili ?