September 18, 2025Sep 18 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Njukasl na domaćem terenu ne jebe živu silu. Da dođe Barsa iz 2011. ne bi prešli centar
September 18, 2025Sep 18 2 minutes ago, John Coltrane said:Pa dobro, reko je Barsa iz 2011, nije reko Manchester United iz 2015. Edited September 18, 2025Sep 18 by JohnnyD
September 18, 2025Sep 18 3 minutes ago, JohnnyD said:Sprdnja na stranu, ako Rasford nastavi ovako da igra (ovu utakmicu je ubedljivo najbolji na terenu), bice to jedan od najingenuoznijih transfer poteza ikada, izabrati fakin' Rasforda koji se raspadao i obecavao "Pogbin scenario", i to od strane Barselone gde nijedan Englez nije dao gol od Linekera... skidam im kapu, pa su mi cak i malo drazi kao klub u moru gramzivosti i napumpanih transfera koje nas okruzuju.Silom prilika, jer nemaju kintu, Btw, gledam ovog Pedrija, neverovatno dobar igrac, sta li misle iz Reala, gde je bio na probi i skartirali ga kao netalentovanog.
September 18, 2025Sep 18 Ali izlazi statistika, Barsa oko 400 pasova, Njuka 170. Jbt, od kad ih je Rajkard pelcovao, oni su resili da siluju fudbalski svet i ne vade ga. Bojim se da je jedini nacin da se Spanci (u klupskom, i posebno reprezentativnom fudbalu) pobede, jeste njihovim oruzjem, i da mi ne das loptu ni po koju cenu... jer tek sporadicno ce da se pojavi neki Bajern sa Robenom i Riberijem ili zahuktali i napaljeni Inter ili PSZ koji ce da ih raznese bez obzira na posed. Ovako, sa Njukaslovima slaba vajda.
September 18, 2025Sep 18 Galata ima veći posed, duplo više padova, više šuteva... I gubi 5:1 u Frankfurtu Nisam siguran da sam ikad video ovakvo rezultatsko razvaljivanje i toliku statističku podređenost
September 18, 2025Sep 18 3 minutes ago, Profesionalac said:Galata ima veći posed, duplo više padova, više šuteva... I gubi 5:1 u Frankfurtu Nisam siguran da sam ikad video ovakvo rezultatsko razvaljivanje i toliku statističku podređenostOvde je ocigledno razlika u klasi, pa je taj deo statistike nebitan, verovatno su Svabe videle da ovi srljaju pa ih cekaju na izvolte. Uostalom, Ajntraht ima vise suteva u okvir gola i vise kornera. Edited September 18, 2025Sep 18 by JohnnyD
September 18, 2025Sep 18 Meni bi trener Galate odmah popio otkaz, da sa jacom ekipom dozivi ovakvu blamazu. Statistika je bila tu negde, a najzesce mi je cuveno xg predvidjanje golova 1.17-1.22.Barsa je proigrala u drugom poluvremenu, mada sam ja ocekivao laksi trijumf od ovoga.City ponovo ne bas sjajnu realizaciju ima; samo 2-0 nakon potpune dominacije (dobro, stoji da su imali igraca vise, no svejedno).Ocekivao sam bolji Leverkusen, mada nekako iscupase bod na kraju.Club Brugge ce izgleda imati jos jednu ok kampanju.Sporting ocekivano, iako su gosti imali korektan broj pokusaja za gol (9, 4 u okvir).
September 19, 2025Sep 19 mourinho dobio otkaz u fenerbahceu nakon sto je ispao u kvalifikacijama od benfice, da bi mesec dana kasnije postao trener te iste benfice
September 30, 2025Sep 30 Kakva gomila besmislenih utakmica danas.Barem je Čolo ozbiljno krenuo, kad je i Raspadori počeo da daje golove.
September 30, 2025Sep 30 6 minutes ago, John Coltrane said:Slobo nabio prst u oko Jilmazu, Osimen sa kreča po sred gola.Jesi primetio ko je Turcima otvorio kontru? Wirtz natrčava u šesnaestercu, ali umesto da šutne igra petom unazad gde nijednog saigrača nema Komentator ne prestaje da se iščuđava koliko slobode ima Frimpong i kako non-stop stoji više nego Slobo™.Trebalo bi neko da mu javi da je Mađar večeras bek a Holandez desno krilo. Edited September 30, 2025Sep 30 by Weenie Pooh