Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

1 minute ago, Lancia said:

Ovde je Ruksa jedini ozbiljan.

vvd i john stones, zaboravio sam dodati

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, John Coltrane said:

09/10 - Lost by Drogba offside

2 minutes ago, John Coltrane said:

11/12 - Drew the league

WTF

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

WTF

O jbt otkad ti pratiš PL.

Chelsi uzeo titulu za bod (86-85), Drogba dao gol za 2:1 iz ofsajda 2 metra na OT u prolece 2010.

89 bodova - Citi uzeo na gol razliku, tipa dali su 4 gola više, a primili 3 manje.

Just now, John Coltrane said:

O jbt otkad ti pratiš PL.

Chelsi uzeo titulu za bod (86-85), Drogba dao gol za 2:1 iz ofsajda 2 metra na OT u prolece 2010.

89 bodova - Citi uzeo na gol razliku, tipa dali su 4 gola više, a primili 3 manje.

Au jbt. Junajted uzeo sezonu 2005. tako što je Runi odglumio penal za prekidanje serije Nepobedivih. Ako ćemo tom logikom. Mislio sam da pričamo ozbiljno.

U svakom slučaju, sve ono pobrojano je osvojio i Rio, pa ljudi uglavnom pričaju o Vidiću. Što će reći da ima nešto više od pukih limenih tvorevina, kad su ovakve rasprave u pitanju.

• Author
10 minutes ago, Lancia said:

Ovde je Ruksa jedini ozbiljan.

8 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

vvd i john stones, zaboravio sam dodati

E neka si ga korigovao, već sam se zabrinuo D

Neverovatne stvari piskarate ovde. Štoperska goat diskusija, jednom smeta što je Campbell bio cringe, drugom što je Terry jebo ortakovu bivšu, treći računa Vidiću titule koje su Drogba/City ukrali na ofsajd/gol razliku...

Sve može, jedino ne može jedna temeljna inkvizicija lika & nedela Arne Slota, za to nemate vremena.

ja sam već bio konstruktivan i predložio slotu da kopira amorima, ali niko nije hteo da diskutujemo ozbiljno o tome

kerkez-wirtz-isak-salah-frimpong bi očigledno radili posao kao petorka u fazi napada sleep

Poenta je da je za Vidićevog mandata UTD bio prvak ili je tesno gubio titule, VVD je završavao iza Solskjera i Ten Haga npr.

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

E neka si ga korigovao, već sam se zabrinuo D

Neverovatne stvari piskarate ovde. Štoperska goat diskusija, jednom smeta što je Campbell bio cringe, drugom što je Terry jebo ortakovu bivšu, treći računa Vidiću titule koje su Drogba/City ukrali na ofsajd/gol razliku...

Sve može, jedino ne može jedna temeljna inkvizicija lika & nedela Arne Slota, za to nemate vremena.

Ajde, ajde, zreli ste za smenu generacije. Bolje da ste umesto Isaka pazarili jednog vrhunskog i jednog perspektivnog štopera. Ovako ste jednu povredu daleko od ispadanja iz top 4.

Btw Amorim nikada nije vezao 3 poraza za ovih 10meseci u klubu - samokažem

• Author
3 minutes ago, John Coltrane said:

Poenta je da je za Vidićevog mandata UTD bio prvak ili je tesno gubio titule, VVD je završavao iza Solskjera i Ten Haga npr.

Ser Nemanja Vidić trenerska legenda MUFC, za njegovog mandata osvojili 13 PL i 2 CL.

Poenta je da ga preteraste sa memberberries i za ovaj gerijatrijski forum.

• Author
5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ja sam već bio konstruktivan i predložio slotu da kopira amorima, ali niko nije hteo da diskutujemo ozbiljno o tome

kerkez-wirtz-isak-salah-frimpong bi očigledno radili posao kao petorka u fazi napada sleep

Navodno se formacija sa tri štopera i dva wingbacka razmatra, jedini je problem što trenutno imaju na raspolaganju samo dva i po štopera.

Ako bi Gravenberch igrao tog trećeg onda se realno resetuje na Floparin model, 4-3-3 sa jednim zadnjim veznim, dva ofanzivna beka, i inside wingers.

Mene brine Slotova mentalna rigidnost, nakurčen je kad god mu se sugeriše da bi mogao nešto da menja, odmah se poziva na manjak sreće i individualne greške, baca igrače pod voz...

Izvinite, još samo nešto iz memberberries, sad slušam Dejvid Džejmsa kako ga je Psiho stavio u napad u finišu utakmice jer mu je trebao gol za prolazak u nekakvu Evropu. Hilarious

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

Navodno se formacija sa tri štopera i dva wingbacka razmatra, jedini je problem što trenutno imaju na raspolaganju samo dva i po štopera.

Ako bi Gravenberch igrao tog trećeg onda se realno resetuje na Floparin model, 4-3-3 sa jednim zadnjim veznim, dva ofanzivna beka, i inside wingers.

Mene brine Slotova mentalna rigidnost, nakurčen je kad god mu se sugeriše da bi mogao nešto da menja, odmah se poziva na manjak sreće i individualne greške, baca igrače pod voz...

Može Robertson da vam igra levo kao Luk Šo, wideCB, da bude spor i mator.

Bez sve šale, ovi igrači su rodili za romb, a dve palije u špicu da ih Frimpong i Kerkez gadjaju, a Virc da im asistira.

Gledam Porto-Benfika, domaćin upario

EX PL poljsku vezu Bednarek-Kiwior, a gosti mladosti i iskustvo Antonio Silva i Nidža Otamendi. Murinjo na mestu stare slave.

Ponoviću, uz dužno poštovanje prema svim igračima koje sam naveo (i Vidiću, draganče, i Vidiću) niko, ali niko od njih, nije ni prismrdeo "Zlatnoj lopti", za razliku od Van Dajka koji je izgubio od Mesija za celih sedam glasova.

Nezahvalno je porediti različite ere, to smo onoliko puta ponovili, ali ako gledamo teren i karijeru u PL u celini, po meni se četvorka koju sam naveo ipak malo ističe u odnosu na ostale.

Ako se gleda prajm izdanje svakog od njih, možda bi bilo nekih tumbanja gore-dole, ali Teri i VVD su nekako najkompletniji, mada verovatno nije problem staviti ni Kembela i Ferdinanda tik uz njih. Uostalom, jedan Kompani je rekao da mu je VVD najbolji štoper u istoriji PL i to pre nego što je ovaj osvojio svoje, za sada, dve titule u PL.

Na stranu navijačke boje (mada bez problema Ferdinanda stavljam u sam vrh), ali Vidić tu zaostaje iz razloga koje sam naveo - itekako je umeo da se muči sa brzim igračima, to je bila jedina mana koju je imao u svojoj igri, ako zanemarimo da je već sa 30 godina zbog povreda (nažalost) praktično bio samo senka sebe. Za tih devet sezona u Junajtedu, samo je tri puta imao 30+ utakmica u PL, Kompani je takođe imao samo tri puta, ali za 11 sezona. Da je Kompani bio zdrav, siguran sam da bih imao trilemu za najboljeg ikad.

Ja kapiram da je zabavno vaditi stvari iz konteksta i isticati greške koje (svi) igrači prave i jasno mi je da je to posebno zabavno raditi kada je VVD u pitanju, ali ako ćemo tako, onda daj da i o pomenutom Vidiću da sudimo na osnovu njegove nemoći protiv Toresa ili kada je ono iz čiste frustracije pokosio Azara sa leđa i dobio crveni. Ali nećemo to da radimo, pošto smo odrasli i zreli ljudi, ako izuzmemo par pojedinaca fantom

Moj top 4 sam naveo, posle idu, bez nekog redosleda, Vidara, Karvaljo, Kompani, Adams, Ture, Hipija, Stam... Da se Stam nije popičkao sa Fergusonom i da je ostao u Junajtedu 6-7-8 sezona, verujem da bi i on bio kandidat za top 3.

Evo upravo sad na spanskoj TV porede Mesija i Jamala

6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Izvinite, još samo nešto iz memberberries, sad slušam Dejvid Džejmsa kako ga je Psiho stavio u napad u finišu utakmice jer mu je trebao gol za prolazak u nekakvu Evropu. Hilarious

On je baš specifičan lik. Ispričao sam se sa njim pošteno, pitao sam ga zbog čega se Liverpul iz sredine 90-ih nije ozbiljnije borio za titulu i objasnio je da je problem bila pre svega disciplina i da se mnogo pilo (Radok naravno), što jeste pomalo opšte mesto engleskog fudbala, ali upravo je to ono što je recimo Venger promenio u Arsenalu i onda postigao šta je postigao, tj potpuno je promenio Premijer ligu kao takmičenje.

Na disciplini i eliminaciji loših navika je počelo da se radi sa Ulijeom, što je posle par sezona i donelo rezultate.

Inače, pre te priče sam potpuno zaboravio da se on pojavio u spotu... Pilota lol