Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

3 hours ago, Weenie Pooh said:

@John Coltrane je jedini forumaš više opsednut dupetom Van Dajka nego @syncrat; otprilike svaki treći post mu je neki naguženi Virdžil.

Bukvalno je redefinisao pojam "hate jerk".

• Replies 10.5k
  • Views 347.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 hours ago, porucnik vasic said:

Пусти сад ти Весића и Дражу. Него кад је Сол Кембел био најбољи играч лиге?

Ponašaš se kao najgora kidara. Vidić je bukvalno imao četiri i po (fenomenalne) sezone u Premijer ligi, tokom kojih je ostavio veliki, veliki trag. Ako misliš da ih je imao više, navedi mi, ali posle sezone 2010-11 on više nije bio isti igrač.

Kembel je trajao skoro dve decenije i bio je nezamenljivi deo ekipe koja je Premijer ligu završila bez poraza. Ako gledamo peak Kembela i peak Vidića, možda je Vidić bolji igrač. Isto tako, ako gledamo peak Ronaldinja, ozbiljno pitanje je da li je iko ispred njega, uključujući i Mesija i Maradonu i Pelea. Ali ne možemo da gledamo samo peak izdanje igrača, moraš da gledaš celu karijeru i sve šta je postigao. Kembel je dugo trajao, bio je strašan igrač veći deo svoje karijere i ostavio je veliki trag u PL.

I da te parafraziram, ovo tvoje iz bolda: Nego, kada je Nemanja Vidić bio u ozbiljnoj konkurenciji za Zlatnu loptu?

I probaj da diskutuješ kao odrasla, zrela osoba, hvala unapred.

A dvonedeljna pauza samo što je krenula. Šta ćete da radite za 6 dana, za 12 dana? Da merite ko ima lepšu ćelavu glavu, Venger kada bi ili Pep koji ima?

Ubili smo jedan dan...malo li je .

Dobro, kad nas Albanija isponižava u Leskovcu, imaćemo tu temu dan-dva....

1 hour ago, Baldrick S. said:

A dvonedeljna pauza samo što je krenula. Šta ćete da radite za 6 dana, za 12 dana? Da merite ko ima lepšu ćelavu glavu, Venger kada bi ili Pep koji ima?

ja sam pokušao da proglasim olisea za najboljeg igrača na svetu pre neki dan, mislite o tome

А о Мандарићу која речач да се каже? И како је син Џорџа Беста Завршио са средњим именом Милан.

ma pričaj koliko god hoćeš, meni je u suštini glavni cilj samo da nikad više ne čujemo copija kako koristi "kidara"

5 hours ago, porucnik vasic said:

А о Мандарићу која речач да се каже? И како је син Џорџа Беста Завршио са средњим именом Милан.

Tjaci

3 hours ago, Pokojni Ruxin said:

ma pričaj koliko god hoćeš, meni je u suštini glavni cilj samo da nikad više ne čujemo copija kako koristi "kidara"

Ne brini, kad Liverpul sad uđe u formu, sam ćeš se skloniti hihi

A Harry Maguire¿

ne možeš samo da kažem harry maguire i očekuješ da ćemo da se bijemo 2 dana. nemoj biti lenj, daj neku premisu.

mislim pričamo o megvajeru koji je veća legenda junajteda od japa stama. ima sigurno materijala

Edited by Pokojni Ruxin

17 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ne možeš samo da kažem harry maguire i očekuješ da ćemo da se bijemo 2 dana. nemoj biti lenj, daj neku premisu.

mislim pričamo o megvajeru koji je veća legenda junajteda od japa stama. ima sigurno materijala

Zajebavas i ti, sta da pisem, kad sve o bolje znate i od interneta. Ko ti je najlepsi Maguire, Vidic ili VVD?

vidara lagano, nije što je naš

Ispratili su o čemu smo diskutovali i napravili podkast fantom

Spoiler

Dosta dobrih argumenata, pre svega Vid, ne zato što je na "mojoj" strani u ovoj priči. Dobro je obrazlagao sve o čemu je govorio, svakako znatno ubedljivije od Mihe, koji nije mnogo promašivao, ali svakako je Vid argumentovaniji. Poenta je da su u pitanju nijanse i stvar ukusa, da nije pogrešno smatrati jednog ili drugog boljim.