Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

RIP za apsolutnu legendu engleskog fudbala ziga

Epizoda sa Portsmutom je svakako ostala svima u sećanju (i sapunica sa Harijem Rednapom izmedju ostalog), ali jednako ga slave i poštuju i u Lesteru i Shefild Wednesday-u, u komentarima samo pozitivno o svemu što je uradio. Svaki klub stabilizovao i prodao dalje sa zdravim osnovama.

Edited by ducca

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Hoće neko da pogađa kakav skor ima Slotov Liverpul od marta na ovamo, koliko W/D/L u te 32 utakmice?

Ja sam znao da je loše ali iznenadio sam se kad sam čuo koliko loše.

Lupite slobodno brojke bez gledanja, kačim sutra tačan odgovor.

A koji je zapravo razlog da je Frimpong treća opcija na DR?

7 hours ago, Weenie Pooh said:

Hoće neko da pogađa kakav skor ima Slotov Liverpul od marta na ovamo, koliko W/D/L u te 32 utakmice?

Ja sam znao da je loše ali iznenadio sam se kad sam čuo koliko loše.

Lupite slobodno brojke bez gledanja, kačim sutra tačan odgovor.

20-6-6

• Author
40 minutes ago, radnik said:

20-6-6

Izvini, nije bilo 32 utakmice nego 25, moja greška.

A skor je 13 pobeda, 10 poraza, 2 nerešene ph34r

Gol razlika 42/34.

Edited by Weenie Pooh

• Author
1 hour ago, John Coltrane said:

A koji je zapravo razlog da je Frimpong treća opcija na DR?

Ne zna se. Vuče neku povredu, kao i Bradley, zato je tu najviše igrao Szobo. Ali sad bi trebalo da su obojica fit.

Ja mislim da je problem to što njemu na bekovskoj poziciji u stvari treba CM, da invertuje i kontroliše i sprinta u odbranu/napad 90 minuta.

Ni Frimpong ni Kerkez nisu to, ostaje misterija zašto bi ih kupio ako ne želi klasične bekove da trče niz liniju i centriraju.

38 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne zna se. Vuče neku povredu, kao i Bradley, zato je tu najviše igrao Szobo. Ali sad bi trebalo da su obojica fit.

Ja mislim da je problem to što njemu na bekovskoj poziciji u stvari treba CM, da invertuje i kontroliše i sprinta u odbranu/napad 90 minuta.

Ni Frimpong ni Kerkez nisu to, ostaje misterija zašto bi ih kupio ako ne želi klasične bekove da trče niz liniju i centriraju.

Sad gledam analizu na MOTD, Salahova kurcobolja sinoć u Rashford levelu.

9 minutes ago, John Coltrane said:

Sad gledam analizu na MOTD, Salahova kurcobolja sinoć u Rashford levelu.

Normalno, malo su placeni na Ostrvu, gledaj Rasu kako grize u Barsi.

Није ту Салах крив, иако је јуче могао боље да реагује у пар ситуација. У гомили утакмица он по пола сата не добије лопту уопште. У праву је Вини, Слот тврдоглаво верује да начин на који играју није проблем и да ће временом то само од себе да се поправи.

• Author

@John Coltrane

Ne bih zvao to što radi Salah kurcoboljom. Blejanje na krilu je ono što Slot traži od njega i od Gakpa. U izjavama posle utakmice rekao je da su obojica odigrali odlično, da zato Chiesa nije dobio ni minut isuse. To je taj njegov spori pasivni buildup gde loptu treba doturiti napadačima na aut liniji, pa da oni proigraju odatle nekog Gravenberha ili Bredlija koji utrčavaju u prazan prostor.

Salah je dve-tri poluprilike imao samo u kontrama; sve ih je sjebao ne iz kurcobolje nego iz žurbe, deluje kao da misli "sad il' nikad, ko zna kad ću opet prići šesnaestercu".

Najgrđe mi je kad vidim tvoje kolege Vircoljubitelje kako se oduševljavaju ovom piruetom i jebu mater Salahu što nije iskoristio genijalno dodavanje... a u stvari sranje od pasa, bliže Kukurelji nego Egipćaninu:

Primiri je brate pa onda vidi da li ćeš da završiš sam ili da je pustiš Salahu na levicu. Zajebi me beskorisnih flair moves.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

A skor je 13 pobeda, 10 poraza, 2 nerešene ph34r

Gol razlika 42/34.

To je bas lose. Nekoliko pobeda pred kraj, dobro i ova 2 poraza poslednja su isto pred kraj.

Nego ono sto si pomenuo oko uvodjenja Enda pred kraj, da cuva 1-1

Isto sam pomislio, jos rekoh ako ga prime, eto viniju materijala.

Nema sta, nametnuo si narativ D

Daj Vini, pa nije Virc kriv što je Salahu jača leva noga. Znam da je trendi da se Virc krivi za sve i da je predmet sprdnje diljem društvenih mreža jer se još nije upisao u PL statitstiku, ali ovo je odlično dodavanje i sjajna šansa za saigrača

Btw u svakom napadu koji vodi Chelski, Gakpo je mnogo dublje i brže se vraća i ako bi povukao paralelu izmedju njegove pozicije i Salahove, to je 30m razlike.

salah.jpg

@number_9 pogledaj analizu, na MOTD pa ćeš videti o čemu pišem. Ni meni sinoć nije delovalo da se Salah šetka po terenu, ali ono je baš sramotno. Kukurelja je non stop imao livadu isrped sebe.

Wirtz upisao prvu zamalo asistenciju. Ali hejteri s gonna hate

nije wirtz kriv, mi smo govna