Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Premier League 2024- ∞ Memorijalni ArleKino Topić

Featured Replies

...

Edited by Pokojni Ruxin

• Replies 10.5k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

@John Coltrane

Da, to sa Wirtzom levo je bio Palace away, prvi u ovoj seriji od tri poraza. S tim što Wirtz uopšte nije bio zakucan za liniju kao Gakpo ili Salah.

Više je izgledalo kao dijamant u sredini, sa Wirtzom najbliže napadačima od četiri veznjaka. (Mada mu je Salah i dalje visio na boku, iz nekog razloga.)

Da sam ja neka vlast, igralo bi se opet sa jednim zadnjim veznim (Grav, Endo, ili Bajčetić), i dva nešto ofanzivnija (Szoboszlai i Wirtz, ili ako Nemac ide na krilo onda Jones).

Edited by Weenie Pooh

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

mora jedan od te dvojice biti malo kreativniji.

Ne mora, upravo jer nesto kao inverted wingback radi posao. U fazi odbrane, moze ocas posla da se transformice 451, 532...

5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

wharton je savršen, biće vrhunski igrač.

Hoce. vec je bogotac

Just now, kipo said:

Ne mora, upravo jer nesto kao inverted wingback radi posao. U fazi odbrane, moze ocas posla da se transformice 451, 532..

obrisao sam jer mi nešto poludeli kvotovi pa me mrzelo da se patim i ispravljam...ali da, wharton je rešenje. wharton+baleba su još bolje.

ne znam za inverted wingbackove baš, oni su jedina širina u ovoj postavci valjda

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

ne znam za inverted wingbackove baš, oni su jedina širina u ovoj postavci valjda

Amorimballfantom

13 minutes ago, Weenie Pooh said:

@John Coltrane

Da, to sa Wirtzom levo je bio Palace away, prvi u ovoj seriji od tri poraza. S tim što Wirtz uopšte nije bio zakucan za liniju kao Gakpo ili Salah.

Više je izgledalo kao dijamant u sredini, sa Wirtzom najbliže napadačima od četiri veznjaka. (Mada mu je Salah i dalje visio na boku, iz nekog razloga.)

Da sam ja neka vlast, igralo bi se opet sa jednim zadnjim veznim (Grav, Endo, ili Bajčetić), i dva nešto ofanzivnija (Szoboszlai i Wirtz, ili ako Nemac ide na krilo onda Jones).

To mu i jeste prirodno stanište, iza špica u paru sa nekim ko može da bude lažna 9ka. Potez od cenra do 16m protivnika, u onom "kanalu" izmedju krila i klasične 10ke. Kao što rekoh to zahteva dobre bekove ili da mu Slot izmisli nešto novo.

G139HlDXoAAuz6e.jpg

Mi bez blama čitamo ovde kako igrač sa jednom od najvećih radnih etika koje smo gledali u eri Premijer lige, pokazuje kurcobolju lol

Neko ko ne zna i čita sa strane, pomislio bi da na forumu pišu glupe kidare, a ne matori ljudi koji navodno prate fudbal decenijama fantom

koje su vam top 3 radne etike u premier ligi?

2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

koje su vam top 3 radne etike u premier ligi?

Ne pije, ne puši, ne jebe ništa sa strane. Što pitaš?

Just now, dragance said:

Što pitaš?

liverpul se raspada pa pravim distrakciju

Da se raspada - nije. Kliknuće to već jednom. Po običaju se Arsenal raspada kasnije, a Liverpul popravlja.

Van Dajk lolollolol

ni na šta ne liči ovaj Totenhem Forest

1 minute ago, levi said:

ni na šta ne liči ovaj Totenhem Forest

Postecoglou nije ukapirao izgleda, ne Championship covece, Champions league vlade bem ti Grke.