Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borilački sportovi OI 2024

Featured Replies

8 minutes ago, arheolog1981 said:

Kaže i komentator na Eurosportu, kako zaboga Kubanac dođe na OI i osvoji titulu a ne takmiči se godinama? Hahahaha, car 

Pa to je stvarno tako. Ovo je definitivno najveća legenda koju sam imao prilike da gledam.

Evo sad otrese Čileanca, uze zlato i ode.

Ne bi me začudilo da se pojavi u LA.

• Replies 142
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

Kubanac im uredno da 4 godine da vežbaju i onda ih sve otrese.

• James Marshall
    James Marshall

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim.  Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći p

Posted Images

Nunez 5 Olimpijada 5 zlata, lik puni 42 godine za dve nedelje :gospode:

• Author
12 minutes ago, BWA said:

Pa to je stvarno tako. Ovo je definitivno najveća legenda koju sam imao prilike da gledam.

Evo sad otrese Čileanca, uze zlato i ode.

Ne bi me začudilo da se pojavi u LA.

Kad je nakon borbe podigao onog drugog trenera koji ima 140 kila kao da je detence. Isuse. Drži ga za guzove i nosa po borilištu :D

I to dobija borbe ne na ona sranja 1:1 pa ja postigao poslednji poen. Ne, 3:1, 4:1, 7:0, 6:0

Koliko je plakao onaj njegov malečki trener, i ja suzu pustih. Kakva legenda. 

Kako okrenu Čileanca (inače bivšeg Kubanca, sparing partnera, zemaru), ko da je beba. 

I Cileanac™ sjajna prica - ceo zivot nije mogao da dobije priliku pored ovog ludaka jer zemlja moze da posalje samo jednog takmicara po kategoriji na Olimpijadu. Pobegao u Cile, cekao par godina da mu dozvole da se takmici i ispusio na  Olimpijadi u Tokiju. I evo sada sa 36 godina, pred penziju - prva medalja i to u finalu protiv prijatelja sa kojim je 10 godina vezbao svaki dan.

Kubanac im uredno da 4 godine da vežbaju i onda ih sve otrese.

Sad čitam da je na ovim igrama imao skor 20-2 u poenima.

Ali, od Pekinga 2008 do ovih OI nije izgubio nijedan poen, sve dobio sa nulom.

Kakav šampion.

Svaka čast plivačima i njihovih 7 medalja na jednim igrama, meni je ovo definicija te američke štonozovu koze, bar što se tiče OI. 16 godina čiste dominacije. 

Po meni veći rvač od Kareljina. Kareljin je u karijeri imao skor 887/889 ali je ipak kraće trajao i osvojio 3 olimpijska zlata.

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim. 

Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći put gledam to finale i poslije toga onu radost i proslavu njega i trenera, kakva veličanstvenost Olimpijskih igara u onom najboljem i najljepšem vidu, bukvalno niko nije ostao da sjedi u sali, kakva je privilegija bila biti tamo.  Plus to što izgleda kao neki dobroćudni div, a to je i potvrdio ovaj sukomentator na ES. Ovo mi je utisak ovih OI za sada, a vjerovatno će i ostati do kraja. 

Kakva ružna borba u polufinalu kategorije do 67 kg između dvojice Azerbejdžanaca. Nasibov, koji nastupa za Ukrajinu i pobedio je Nemeša u prvom kolu protiv Džafarova koji je ostao u domovini. Samo sam čekao kad će da skroz zajebu pravila rvanja i otvoreno se pošibaju, ljudi su se sve vreme grebali, štipali, čupali, udarali po licu, gurali prste u oči jedan drugom. Na kraju su obojica izgledala kao da su izašla iz kaveza sa lavovima, Nasibov se gotovo sve vreme borio sa zatvorenim okom. Posle borbe su se pozdravili bukvalno samo zato što po pravilima moraju, ne bi me čudilo da je Džafarov poslao ovog u majčinu na maternjem. 

Onaj Mađar koji je mlatio Komarova sve vreme je primer viteštva u poređenju s ovim. 

S druge strane, totalni kontrast u meču za bronzu do 77 kg između dvojice Jermena, od kojih je jedan rođen u Uzbekistanu i nastupa za njih. Borba čista kao suza i na kraju se izgrliše kao najrođeniji. 

8 hours ago, James Marshall said:

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim. 

Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći put gledam to finale i poslije toga onu radost i proslavu njega i trenera, kakva veličanstvenost Olimpijskih igara u onom najboljem i najljepšem vidu, bukvalno niko nije ostao da sjedi u sali, kakva je privilegija bila biti tamo.  Plus to što izgleda kao neki dobroćudni div, a to je i potvrdio ovaj sukomentator na ES. Ovo mi je utisak ovih OI za sada, a vjerovatno će i ostati do kraja. 

Gde si našao snimak?

2 hours ago, *edited by mod said:

Gde si našao snimak?

Max

7 minutes ago, James Marshall said:

Max

Ja nisam uspevao da nađem snimke, osim onih koje oni izdvoje (i to su uglavnom za taj dan). Kada tražim događaje po sportovima, daje mi samo najave, a ne protekle događaje.

Moram da priznam da sam se ovim bavio ukupno 2 min, pa sam se prebacio na vraćanje preko kabla, tako da je moguće da sam prevideo neku opciju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.