Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borilački sportovi OI 2024

Featured Replies

Bravo Andreja :kralj:🇸🇮🇸🇮🇸🇮

• Replies 142
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

Kubanac im uredno da 4 godine da vežbaju i onda ih sve otrese.

• James Marshall
    James Marshall

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim.  Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći p

Posted Images

Svaka čast

• Author
Just now, Halvard said:

To za rvanje mi je uvek bila misterija, sport sa tolikom tradicijom, još su Amerikanci među najjačim nacijama pa nije ono da lobiraju ne bi li oslabili konkurenciju, i da bude u opasnosti da ga izbace sa OI.

Generalno se u većini sportova ide na smanjivanje broja kvota ako već ne i čitavih disciplina, kako bi se ukupan broj takmičara održao na nekom nivou da ima mesta za ove nove sportove koji će navodno privući mlade govna.

MOK već dugo vodi ekipa imbecila. Kakve veze ima broj takmičara jbt, dodaj onih kartonskih kreveta još po dva u sobu i svi srećni. A taj koji je smislio to za kartonske krevete je jasno kakva je glava. Al kakve druge glave su rekle ej čekaj dobra ideja, hajde da usvojimo je sve što treba da znate o MOK-u. Gomila lopova, pravih secikesa... neupitno niske inteligencije 

E, sad čtam za Lalovića, izabran u izvršni odbor MOK, baš čudno pozitivna priča za srpskog "biznismena" (tako piše svuda)

Edit: Uzimajući u obzir to što je uradio za rvanje pre svega.

Edited by zorglub

Meni je cudno sto se o njemu jako malo pise u Srbiji

3 hours ago, arheolog1981 said:

Nije boks definitivno izbačen, odluka će biti doneta 2025. godine. A novi sportovi su: The LA28 Games will mark the return of Baseball/Softball, Cricket (T20) and Lacrosse (Sixes) to the Olympic program; and Flag Football and Squash will make their Olympic debut. 

Hvala, sad sam nesto novo naucio :D btw, cudno mi za taj squash, skoro sam citao koliko je uz tenis izgubio na popularnosti i masovnosti u odnosu na padel. Mogu da zamislim kakav bi to bio dogadjaj da se u finalu kriketa nadju Indija i Pakistan. 

Gdje ih nalazite ovakve:

Na Palama.

Žao mi je što nije iz Hercegovine :happy:

32 minutes ago, Halvard said:

Žao mi je što nije iz Hercegovine :happy:

To ti je jako slično.

Ne tako davno na Pale su stigli baš iz Hercegovine 

On 30. 7. 2024. at 17:39, arheolog1981 said:

Nije boks definitivno izbačen, odluka će biti doneta 2025. godine. A novi sportovi su: The LA28 Games will mark the return of Baseball/Softball, Cricket (T20) and Lacrosse (Sixes) to the Olympic program; and Flag Football and Squash will make their Olympic debut. 

O jbt. Amerima treba zabraniti da biraju sportove. 

Mada bi squash mogao biti zanimljiv :D

Ništa, neka bataljuje taj džudo, čeka ga Milorad Dodik da od njega napravi svog Šapića. Nek su ga izjebali, karma mu vratila za uvlačenje u šupak Dodiku, taman će moći da lupeta ovako u Laktašenkovom ataru.

Očigledno da polako i priprema neku političku karijeru, ovo je idealan uvod za tupave zaguljene glasače, ima da ga odmah izglasaju za gradonačelnika™ Pala.

7 minutes ago, James Marshall said:

Ništa, neka bataljuje taj džudo, čeka ga Milorad Dodik da od njega napravi svog Šapića. Nek su ga izjebali, karma mu vratila za uvlačenje u šupak Dodiku, taman će moći da lupeta ovako u Laktašenkovom ataru.

Pa nije ni Đoković puno bolji.

Just now, BWA said:

Pa nije ni Đoković puno bolji.

U pogrešnoj se crkvi moliš, meni poređenje sa Đokovićem nije kompliment u tom pogledu vanterenskih aktivnosti. Mislim da se Đoković baš i ljubakao sa Dodikom na svadbi ovog magarca.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.