Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borilački sportovi OI 2024

Featured Replies

Zavisi i od kategorije, i težine rukavica, mene čudi da su ih ukinuli za sve redom.

• Replies 142
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

Kubanac im uredno da 4 godine da vežbaju i onda ih sve otrese.

• James Marshall
    James Marshall

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim.  Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći p

Posted Images

9 minutes ago, arheolog1981 said:

Nije boks definitivno izbačen, odluka će biti doneta 2025. godine. A novi sportovi su: The LA28 Games will mark the return of Baseball/Softball, Cricket (T20) and Lacrosse (Sixes) to the Olympic program; and Flag Football and Squash will make their Olympic debut. 

Ako ga ukinu ovim kavkaskim zemljama preostaje rvanje.

• Author
1 minute ago, BWA said:

Ima entuzijasta koji predlažu i rvanje da se ukine... bila vest pre neku godinu. Svet je u teškom đoki odavno 

Just now, arheolog1981 said:

Ima entuzijasta koji predlažu i rvanje da se ukine... bila vest pre neku godinu. Svet je u teškom đoki odavno 

U jbt. Pa rvanje je esencija OI.

Neka živi bmx.

o jbt

nista posle nek ukinu atletiku i plivanje

8 minutes ago, BWA said:

MOK je hteo i rvanje da izbaci :isuse:, koliko znam, FILA (sada UWW) se jedva izborila za Pariz i LA. Što se mene tiče, ako izbace rvanje, mogu i da ugase svetlo na igre.

Iz LA-a za sada pored boksa izbačeno i dizanje tegova :isuse:

Edit: uleteste već

PS: Od kavkaskih zemalja powerhouse je još jedino Gruzija, Rusija sa Dagestanom, Čečenijom i Osetijom je ubedljivo prvi. Sidakov npr. ne učestvuje, što je smejurija. Ostali će polako da se razmile po Kirgistanskim, Kazahstanskim i Uzbekstanskim savezima. Ili Bahreine i Katare, taj rad.

Edited by zorglub

15 minutes ago, BWA said:

Vršena su neka istraživanja i donijet zaključak da kacige negativno utiču na teze povrede glave, dok čuvaju borca od posekotina.

Kako su po mišljenju Aiba i Mok posjekotine manje zlo, kacige su ukinute.

Mada, sve mi je to nategnuto.

Zasto zene nose kacige onda? 

Kao sto kazes, nategnuto

Dizanje tegova je jedva primljeno i za Pariz i to su ga baš unakazili redukovanjem broja kategorija i kvota. Imali su milion doping skandala, gomila medalja je oduzimana, čitave federacije su bile suspendovane. Sve svetske rekorde su poništili, tj. napravili su nove kategorije da bi sve počelo od nule.

Sad se očajnički trude da se operu, ali za LA baš vise o koncu. Ne pomaže ni to što je Amerima to tradicionalno nezanimljiv sport.

Rvanje je spasio onaj srbin kojeg su pozvali da bude predsjednik federacije. Od tada mu se svi klanjaju. Cak je bio u prici za predsjednika MOKa. 

A nije bio rvac, nego mu je sin trenirao. Kad je vidio kakav je raspad u savez (srpskom), preuzeo ga i od tad pocinje njegov uspon. 

On je uveo one "kokoske" sto bacaju na strunjacu. 

• Author
6 minutes ago, zorglub said:

MOK je hteo i rvanje da izbaci :isuse:, koliko znam, FILA (sada UWW) se jedva izborila za Pariz i LA. Što se mene tiče, ako izbace rvanje, mogu i da ugase svetlo na igre.

Iz LA-a za sada pored boksa izbačeno i dizanje tegova :isuse:

Edit: uleteste već

Nije ni boks ni dizanje tegova izbačeno... boks se čeka odluka 2025. a dizanje tegova učestvuje, to je definitvno.

Problem je što ubacuju sportove kojima se bavi 20 zemalja, od toga većina članice Komonvelta 

2 minutes ago, borris_ said:

Rvanje je spasio onaj srbin

Jeste, Lalić beše.

Edit: Lalović. Da, baš čudna priča, Srbin nešto spasao i unapredio :laugh:

Edited by zorglub

• Author

A da, smanjivanje kvota za kajak/kanu je takođe promaklo ispod radara. Skupa voda u rekama i jezerima pa su osakatili i taj divni sport izbacivši masu trka. A ubaciće neku glupost zaboravio sam već al uglavnom iz one serije na divljim vodama 

Očekuje se digitalni basket.

To već bilo na igrama BRIKS-a:laugh:

10 minutes ago, zorglub said:

Jeste, Lalić beše.

Edit: Lalović. Da, baš čudna priča, Srbin nešto spasao i unapredio :laugh:

Nenad Lalovic, da. Nije bivsi sportista. Legenda rvackog sporta.  

Rvanje je bilo izbaceno prvobitnom odlukom. Onda su njega izabrali za predsjednika. Za nekoliko mjeseci, donio je nova pravila (da napravi rvanje dinamicnijim - od tada kokoske) i uspjeli sa ga vrate (uz pomoc americke federacije i federacija bivseg CCCP i iranaca).

Edited by borris_

To za rvanje mi je uvek bila misterija, sport sa tolikom tradicijom, još su Amerikanci među najjačim nacijama pa nije ono da lobiraju ne bi li oslabili konkurenciju, i da bude u opasnosti da ga izbace sa OI.

Generalno se u većini sportova ide na smanjivanje broja kvota ako već ne i čitavih disciplina, kako bi se ukupan broj takmičara održao na nekom nivou da ima mesta za ove nove sportove koji će navodno privući mlade govna.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.