Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borilački sportovi OI 2024

Featured Replies

4 minutes ago, Profesionalac said:

Ja nisam uspevao da nađem snimke, osim onih koje oni izdvoje (i to su uglavnom za taj dan). Kada tražim događaje po sportovima, daje mi samo najave, a ne protekle događaje.

Moram da priznam da sam se ovim bavio ukupno 2 min, pa sam se prebacio na vraćanje preko kabla, tako da je moguće da sam prevideo neku opciju.

Ideš na ono "all sports" pa na "latest replays", dosta toga se ne vidi na onim default početnim menijima

• Replies 142
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

Kubanac im uredno da 4 godine da vežbaju i onda ih sve otrese.

• James Marshall
    James Marshall

Pa to što se u međuvremenu ne takmiči dodatno ga čini velikim.  Super su ga ovi komentatori na ES na engleskom ispratili - postao je legenda, pa mit, pa na kraju besmrtnik. Bukvalno tako. Treći p

Posted Images

23 minutes ago, Profesionalac said:

Ja nisam uspevao da nađem snimke, osim onih koje oni izdvoje (i to su uglavnom za taj dan). Kada tražim događaje po sportovima, daje mi samo najave, a ne protekle događaje.

Moram da priznam da sam se ovim bavio ukupno 2 min, pa sam se prebacio na vraćanje preko kabla, tako da je moguće da sam prevideo neku opciju.

Odeš pod sport, pa imaš podele po Matovima što realno ništa ne znači, ali onda imaš po danu i posebno odvojene sve mečeve za medalju tog dana u jednom snimku.

• Author

I Albanci se baš usrećili sa velikom Ruskom nadom za medalju u rvanju... Abakarov u četvrtfinalu izgubio 12:0 od Indijca koji se zove Aman Aman :covid19:To je kategorija u kojoj je trebao da nastupa Mićić 

U 11.15 Lucia Yepez za zlato protiv Japanke.

23 minutes ago, arheolog1981 said:

I Albanci se baš usrećili sa velikom Ruskom nadom za medalju u rvanju... Abakarov u četvrtfinalu izgubio 12:0 od Indijca koji se zove Aman Aman :covid19:To je kategorija u kojoj je trebao da nastupa Mićić 

Prethodno je Aman Aman izbacio i makedonskog Rusa Jegorova.

Bugari su zato pogodili s pojačanjima, juče onaj Ukrajinac koji je prošao u finale i ima medalju, danas je Magomed Ramazanov u polufinalu.

• Author

Kakva pobeda Bugarina u polufinalu nad Amerom... dva poena u poslednjoj sekundi na 3:2 za Amera 

• Author

Finale Ukrajinca i mladog Iranca kao Boj na Kosovu. Jedan zavijen, drugi krvav. Kategorija gde je bio Nemeš... Iranac nema ni jednu medalju na svetskim prvenstvima i uze zlato na olimpijadi 

On 7. 8. 2024. at 22:21, BWA said:

Po meni veći rvač od Kareljina. Kareljin je u karijeri imao skor 887/889 ali je ipak kraće trajao i osvojio 3 olimpijska zlata.

Uzeo bi 4 da je u Sidneju imao fer suđenje, Rulon nije dobio nijednu opomenu za neaktivnost iako je većinu vremena proveo na stomaku - postao je olimpijski šampion ne osvojivši bod u finalnom meču. Kareljin je dobio kaznu zbog puštanja/promene gripa - pravilo koje su doneli za Sidnej i odmah potom ukinuli. Takođe je Kareljinu to bio drugi meč tog dana, Rulonu prvi.

Btw, glavni sudija bio je naš čovek i javna je tajna da je uzeo masne pare za ovaj meč.

Kareljin je zlato u Atlanti uzeo sa praktično pokidanim pectoralis major-om. Uz pristup koji ima Mijain, ne vidim zašto i on nije mogao do 5.

Kakav smo ovo ruski krš doveli. Mogli su nam poslati nešto šta valja koliko im ljubimo čmare.

Just now, Zed said:

Kakav smo ovo ruski krš doveli. Mogli su nam poslati nešto šta valja koliko im ljubimo čmare.

Onaj Komarov je vrlo ozbiljan borac. Ispao od Mađara ali jbg.

On je jedini zaista imao šansu, baš su sitnice odlučile. 

Ostalo sve propast, sa sve dovođenjem mrtvog Kadžaje da vidi Pariz.

20 hours ago, arheolog1981 said:

Ima u Indiji gomila tih slučajeva zato što u određenim delovima zemlje imaju samo ime bez prezimena i onda da bi mogli da žive kao ostatak čovečanstva im dodaju isto prezime kao što im je ime. 

Gledah musko polufinale tekvondoa prije no sto je nasa cura nastupila. Kako su se sibali Iranac i Koreanac :hail:

Baš dinamičan sport.

Uzbekistanac danas uzeo zlato u kategoriji do 71 kg.

Uzbekistan ima finaliste i u kategoriji do 92 kg i do 57 kg.

Kakva velesila.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.