Shan Jan Posted April 8 Posted April 8 1 hour ago, Heaviside said: Priča za novine da joj se klijentu ne diže patka, sigurno joj se usijao telefon posle toga…idiot kako god okreneš Ma to je garant prica na nivou "vidi kako je neagresivan, ne moze ni da mu se digne, samo hoce da prica o filozofiji i mazi"
Heaviside Posted April 8 Posted April 8 (edited) 8 minutes ago, Shan Jan said: Ma to je garant prica na nivou "vidi kako je neagresivan, ne moze ni da mu se digne, samo hoce da prica o filozofiji i mazi" Mislim da je glavna poruka da se lik toliko raspada od droge da ne bi mogao nekoga da jebe sve i da hoće, čak i plati i opet ništa Edited April 8 by Heaviside 3
ljuttko Posted April 8 Posted April 8 axaxax, meni Hanina pripovjest izašla maločas na Tw uz činjenicu da joj je majka dekan ili rektor , već sam zaboravila, u Rijeci i da je Hana bila a možda i sad jeste nova mlada nada levice Hrvatske. Pa se braća Hrvati sad sprdaju kako danas klečavci slave i vesele se premiji koju im je poslala. Devojka je Mataniću baš zaštitila ženu i decu stoprocentno, drogora se , jebat ni ne može iako plati ali zanimljivo priča do ujutru. Nasilan nije, iako je slina. Otac i muž za poželeti, o zetu da i ne govorimo. Ukopa ga djevojka, ni dugmići nisu ostali 2 1
Budja Posted April 8 Posted April 8 9 hours ago, Heaviside said: Lekić je znao da su male šanse da bude osuđen i otuda potpuno negiranje, moguće da je kod Matanića u tom pogledu drugačija situacija i da mu se što se sudskog ihoda tiče više isplati da ode sam na rehabilitaciju, prizna i izvinjava se. Najjači je ovaj raspad™ kome je bilo lepo dok joj je našmrkani impotentni Matanić lizao šminku sa lica pa kao ne vidi u čemu je problem ok je tip, napustila hotel sa zanimljivom pričom, mojne ste smarači hahah Lecic je, ako se ne varam, optuzen za silovanje a ovaj za seksualno uznemiravanje. Fundamentalno drugacije. Lecic mora da negira, jer silovanje nije ista kategorija kao uznemiravanje. Matanic moze da prizna, smanje mu kaznu, tihuje par godina, i onda se vrati da drzi pokajnicka predavanja i TedTalks. 5
Frank Pembleton Posted April 8 Posted April 8 Ja tek sad video ovo za Matanića... O jbte... Svinja. I ovi što su znali a ćutali... Vidim da su "nagazili" i njihov FDU. Eh valjda imaju i oni neku njihovu BS da uradi damage control...
Frank Pembleton Posted April 8 Posted April 8 Just now, aram said: imaju i njihovog Prokića samo se preziva Prohić E al nema svako Biki
Milošica Posted April 9 Posted April 9 On 8. 4. 2024. at 9:47, Nikodije said: Wtf Kaže Sergej Trifunović da je ova devojka jutros pokušala samoubistvo skokom sa četvrtog sprata. Preživela je. Sergej prilično blagonaklon prema Mataniću.
aram Posted April 9 Posted April 9 49 minutes ago, Milošica said: Kaže Sergej Trifunović da je ova devojka jutros pokušala samoubistvo skokom sa četvrtog sprata. Preživela je. ja ne vidim nigde da se o tome piše, a kapiram da bi od jutros već procurilo u medije. nije ona neki anonimus.
morgana Posted April 9 Posted April 9 Just now, aram said: ja ne vidim nigde da se o tome piše, a kapiram da bi od jutros već procurilo u medije. nije ona neki anonimus. na forum.hr mediji ne bi smjeli pisati o pokusaju samoubistva ali da, procurilo bi
Recommended Posts