Jump to content
IGNORED

Slučaj Mihaljica

pt 2.0

Recommended Posts

Posted

U duhu otadžbine i narodnih običaja, Bosika je batalio protest za danas a Nada Gladović je pozvala da se ostane na protestu.

Sada idu unutrašnje istrage Udbaša, ko za koga radi, ko je šta očekivao, ko igra duplu igru, zašto Šarović nije uzeo megafon, jel može dijaspora da donira megafon i rezervne baterije ali da pošalju po Žuniću jer jedino njemu veruju, nemojte snimati decu po ovim skupovima jer znate ko gleda, svi idite ispred kuće direktorke centra, izvršiti pritisak na ministarku DKT i pripretiti učesnicima, ministrstvima i policiji, zašto ne daju da se pročita pesma...

:smokedrag:

• Hvala 1
Posted (edited)
9 minutes ago, ragasto said:

Bosika je batalio protest za danas a Nada Gladović je pozvala da se ostane na protestu

...

zašto Šarović nije uzeo megafon

bio Nemanja Šarović?*

je l to razlaz na relaciji Bosika - Gladović ili...?

rekoh ja da su spooky šljamissimo ekipa, mrzelo me da pišem traktat o svakom ponaosob, moram prestati da ronim po glibu, deprimiraju me ti sadržaji u većoj količini.

*nevezano za ovu temu, za sladokusce: fajt Vladimira Gajića i Nemanje Šarovića na tw je odličan. Gajić ga optužuje da je na Đilasovom platnom spisku, ovaj se brani i vređa, proziva lažnu desnu opoziciju, i tako u krug.

Edited by pt 2.0
Posted (edited)

Nisam ga primetio, ali ovo sam slušao sa pola mozga dok radim...neko ga je pomenuo u komentarima, ono dvoje su se malo sporečkali jer je NG nešto pomenula stranke pa se MB brecnuo a ona se dopunila pa su se kao sporazumeli. Sada MB kaže da se vrše pritisci na njega i Anu M, da imaju informacije da će neko da se infiltrira i izazove nered ali je nejasno da li se razilaze ili ne...

Pa je opet ona žena počela da priča o 17000 dece...

Neće ova ekipa nikome ništa rešiti, da, samo će produbiti blato.

@pt 2.0

edit: izgleda da je gotovo pošto nema više strimova. Sad će verovatno svi da se svađaju između sebe, a Anu M nisam ni video na skupu niti ju je neko pomenuo u kontekstu šta se dešava danas sa njom, npr.

Edited by ragasto
  • +1 1
Posted (edited)

Link

Ovo mi je poslato s komentarom da jeste tako

Edited by Svemir Zeka
Posted

U komentarima više njih tvrdi da je to stan njenog oca posle ugašenog požara, može taj krš svuda unaokolo i velike crne fleke biti i posledica toga

Ali hajde da više ne spekulišemo i ne tvrdimo bilo šta dok se zvanično ne potvrde činjenice, ili ako je potvrdjeno nek se navede izvor

Posted
5 minutes ago, Leia said:

U komentarima više njih tvrdi da je to stan njenog oca posle ugašenog požara, može taj krš svuda unaokolo i velike crne fleke biti i posledica toga

Ali hajde da više ne spekulišemo i ne tvrdimo bilo šta dok se zvanično ne potvrde činjenice, ili ako je potvrdjeno nek se navede izvor

To je video koji je vec bio, ja verujem da to jeste stan u kome su deca zivela i da je bio zatrpan i pre pozara, tj horderski.

Kao sto sam vec rekla, horderstvo je prepoznat fenomen i generalno se ide na neku pomoc porodici, ukljuchujuci tu i neke sluzbe ciscenja.

U svakom sluchaju ja i dalje ne vidim shta opravdava bahatost i kriminalno kidnapovanje dece uz potpunu zabranu vidjanja majke makar pod nekim kontrolisanim uslovima.

Takodje verujem i da im daju sedative po potrebi jer su deca uznemirena i preplashena.

Mislim da j episano i da su najstarijeg dechaka u CSR sprechili proshle godine da ide u shkolu, ne znam sad u kojoj je situaciji. za to bi roditeljima oteli decu, ali eto ako CSR drogira po svom nahodjenju decu i sprechava osnovno obavezno obrazovanje onda kapiram da to ne povlachi nikakve posledice.

Posted

@LeiaŽao mi je ali svoje izvore ne mogu da imenujem. Privatna su poznanstva. Ne mora mi se verovati, naravno. 

Posted
26 minutes ago, Svemir Zeka said:

Link

Ovo mi je poslato s komentarom da jeste tako

Meni je pak rečeno, od nekog ko kao zna, da je situacija u njenom stanu ovakva:

Spoiler

spacer.png

429586829_10234577235998593_797537618340

429588638_10234577236478605_509985088196

• +1 1
Posted

To ti je inače, filozofe, poznata stvar s terencima sa soc.rad. 

Svaka terenska poseta je najavljena. 

Ovo čak nije ni to nego slike za novine. 

• +1 1
Posted (edited)

svakako je uredniji i čistiji od mog stana  :sad:

Edited by Filozof manijak
  • Haha 4
Posted
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

@LeiaŽao mi je ali svoje izvore ne mogu da imenujem. Privatna su poznanstva. Ne mora mi se verovati, naravno. 

Problem je što ovako kako je rečeno nemamo razlog ni da verujemo ni da ne verujemo, prosto nije konstruktivno za diskusiju

Na osnovu čega ta osoba to tvrdi, da li je lično uključena u slučaj i na koji način, da li je tvrdnja uopšte na osnovu informacija iz prve ruke ili je i njoj neko ”sa sigurnošću” rekao…

Bez ovih elemenata ova tvrdnja nije solidnija od bilo čega drugog što je ispisano na ovom topiku, a na svakom je naravno da veruje šta god sam proceni da je bliže istini

Posted

Da li postoji zakonski osnov po kojem sme da se objavljuje snimak iz privatnog ili iznajmljenog stana?