Jump to content

Zlostavljanje dečaka i muškaraca

Featured Replies

Jbg neki od najmocnijih ljudi su se plasili svojih roditelja do smrti, nece ovaj svoje prve ljubavi/uciteljice/zene/mame/groomera. Naravno to je samo jedna mogucnost.

• Replies 260
  • Views 17.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• OK, sobzirom da sam ja postao PPP borac za muska prava  da napisem neku.   Prvo i osnovno, ovo oko decaka koji su seksualno zlostavljani. Osim ocigledne traume koju su preziveli, najcesce su

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Pa nije baš tako. Samo nije svako ubistvo žene femicid, nego se nekad neki frljaju. Femicid jeste kad je žena ubijena samo zato što je nečija žena, "nečije vlasništvo". Može biti i bivša devojka.

• Seksualno je i prebijanje i ostalo fizičko ugrožavanje drugih muškaraca jer nisu dovoljno poželjni muškarci, muškarci po kanonu. U tom smislu (jasno, valjda od starta) ova tema se ne sukobljava sa zlo

Posted Images

• Author

Nasilje među plebsom nema veze s celeb nasiljem. Niti isti mehanizmi, ništa isto

Ima razlika ali i slicnosti. Manipulacija je univerzalna stvar.

ajde baba baci se u senu

da dovede makron mlađu ženu

:gara of:

Edited by kud u maglu Simoviću

....bolje stara baba, nego djeva mlada...

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Makron je predsednik Francuske.

Nema moći da prijavi instituciji?

Ima moci ali nema nesto drugo. To mu dobro cuva supruga u kutijici intarziranoj u doba luja 14.

Ed:

A, mozda i vole? Te mu kutijica nije neophodna. Oni srecni, a mi plebs, se cudimo?

Edited by foto