May 27May 27 Jbg neki od najmocnijih ljudi su se plasili svojih roditelja do smrti, nece ovaj svoje prve ljubavi/uciteljice/zene/mame/groomera. Naravno to je samo jedna mogucnost.
May 27May 27 Popular Post ajde baba baci se u senuda dovede makron mlađu ženu:gara of: Edited May 27May 27 by kud u maglu Simoviću
May 27May 27 2 hours ago, Svemir Zeka said:Makron je predsednik Francuske.Nema moći da prijavi instituciji?Ima moci ali nema nesto drugo. To mu dobro cuva supruga u kutijici intarziranoj u doba luja 14.Ed:A, mozda i vole? Te mu kutijica nije neophodna. Oni srecni, a mi plebs, se cudimo? Edited May 27May 27 by foto
June 21Jun 21 NOVA portal"Zatvorila me je na terasu, a posle je počela da vrišti":...Bivši političar i učesnik rijalitija Aleksandar Požgaj, otkrio je detalje incidenta nakon kog je svoju ženu prijavio za nasilje.
June 23Jun 23 On 27. 5. 2025. at 10:43, Caligula said:Kapiram nekako da ga shamara u cetiri zida ali jebote u predsednickom avionu usred zvanicne posete Ima tu strasti mozda je prevario sa nekom starijom[ovaj moj poust najbolje govori o olakom shvatanju maltretiranja muskaraca - da je stvar obrnuta, ne bi bilo zajebavanja i saljenja]Da li je dokazana autentičnost ovog snimka? Ako ovo nije AI montaža, ili nešto slično, ovo je baš žalosno. Ovde nije tolik izraženo fizičko nasilje, koliko je ovo mentalno zlostavljanje. Predsednik jedne velike države je žrtva porodičnog nasilja. Koji bi skandal bio da je neku predsednicu ovako udario muž. Ovako je sve svedeno na sprdnju.
June 25Jun 25 Nedavno sam nabasala na članak u Njujorkeru o tzv Kentler eksperimentu.Zapadna Nemačka je spovodila doktrinu poremećenog psihijatra Kentlera, koja je ukazivala da su pedofili odlični hranitelji, te je male beskućnike ili pak decu za koju se proceni da rastu u ''neuslovnim'' porodicama, davala pedofilima da ih odgajaju.Nemam reči, koga ne mrzi a ima stomak može da nađe tekst.Nemci su definitivno duboko izopačen narod.
June 25Jun 25 Uh, bolesno toliko da sam se preznojila od muke samo na naznaku da bi ovo moglo biti tačno. Ne mogu da čitam, zamisliću da ovako nešto ne može biti istina. Pa što svoju decu nisu slali pedofilima na čuvanje umesto u vrtić, ti sprovodioci ideje poremećenog psihijatra?
June 25Jun 25 evo linka ako nekog zanima, jeziva je pričaThe German Experiment That Placed Foster Children with PedophilesWith the approval of the government, a renowned sexologist ran a dangerous program. How could this happen?The New YorkerThe German Experiment That Placed Foster Children with Pe...With the approval of the government, a renowned sexologist ran a dangerous program. How could this happen?
June 25Jun 25 Pisao je neko na forumu ranije o tome, nisam mogla da kliknem, ali moje kapiranje bilo je da nisu bas mislisli da ce pedofili biti super hranitelji nego je bilo drugog rezona. Neke od drzava zapada i dalje imaju vrlo nenadzirane sisteme tih socijalnih sluzbi za dilovanje decom. To su sistemi gde informacije ne izlaze (because privacy kobajagi) i nema nikakve odgovornosti cak i kad ponekad retko ispliva da je zaista bilo vrlo problematicnih momenata. To je sve naravno -by design.
June 26Jun 26 Author Ja bih pre rekla da su psiholozi bili duboko poremećena branša, jer se mnoštvo eksperimenata izvodilo uz ful metodologiju, ili studija slučajeva, onih koji se nisu nazivali eksperimentalistima. Mnogo toga što je danas nezamislivo je rađeno u svrhu nauke, i danas je deo popularne kulture.Nešto pre i tokom drugog svetskog rata, za naciste je radio veliki broj psihijatara i psihologa, bez nekih etičkih problema, pa i zbog toga što je dobar deo stručnjaka morao da pobegne iz Austrije i Nemačke jer su bili Jevreji. Neke metode koje se i dan danas koriste, kao autogeni trening, osmislili su psiholozi koji su radili s nacistima (Šulc) ili recimo Krepelin, koji se u današnjoj psihijatriji spominje kao tvorac ideje o organskim uzrocima psihoza, to jest šizofrenije. Ali, to svakako nisu radili samo Nemci.
June 28Jun 28 21 hours ago, Valk said:Nedavno sam nabasala na članak u Njujorkeru o tzv Kentler eksperimentu.Zapadna Nemačka je spovodila doktrinu poremećenog psihijatra Kentlera, koja je ukazivala da su pedofili odlični hranitelji, te je male beskućnike ili pak decu za koju se proceni da rastu u ''neuslovnim'' porodicama, davala pedofilima da ih odgajaju.Nemam reči, koga ne mrzi a ima stomak može da nađe tekst.Nemci su definitivno duboko izopačen narod.U ovom konkretnom slučaju mislim da je bitno razumeti u kom trenutku se to dešava i kojoj generaciji pripadaju ti ljudi, koji su produkt (da, i ja bih rekla duboko izopačene) tzv. "crne pedagogije" (schwarze Pädagogik, ne znam da li postoji zvanični srpski prevod), čije su metode u Nemačkoj tek negde od kraja 70ih godina XX veka u javnom diskursu dovođene u pitanje i kritikovane/opovrgavane. Edited June 28Jun 28 by Pixie