Mel Posted April 3 Posted April 3 10 hours ago, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Zashto skalpel i shta je ispod zastave? Kapiram da nece da im Bech bude Kabul, dalje ne razumem.
Kampokei Posted April 3 Posted April 3 11 hours ago, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Zanimljivo, pre 15-20 godina su imali plakate sa Stracheom i pisalo je: Wien darf nicht Istanbul werden. Izgleda da su spustili kriterije u medjuvremenu, sad je Istanbul okej 1 6
namenski Posted April 3 Posted April 3 Pa sta, jos je Meternich rekao da Balkan pocinje na Mariahilfestrasse...
brusli Posted April 3 Posted April 3 3 hours ago, bags said: Bilo je jako puno napada nozem zadnja 3 meseca... Jel ima neka statistika ko su najcesce napadaci, Balkanci, Arapi ... ?
bags Posted April 3 Author Posted April 3 Nema jos statistika ali svaki par dana je u vestima. Naravno da su najvise stranci ali ne nagalsavaju puno u medijima da ne bi bilo jos vece zajebancije. Ono sto me cudi su neki random napadi poput dva coveka u saorbacaju i jedan potegne noz, pa onda napad na beskucnika nozem i sl. 1
Have_Fun Posted April 3 Posted April 3 Koliko sam video po medijima, dosta napada su radili klinci, maloletnici, ne možeš im ništa. Navodno Austrija razmišlja da adaptira zakon tako da imaju i mladi neku vrstu kazne. U delu Favoritena gde su se dešavali napadi, proglašena je "zona bez oružja" To mi je najjače 😀 Šta kao, do sad su mogle da se nose utoke, zolje i bazuke pa je sad to zabranjeno 😀 Šalu na stranu, dana kad je to proglašeno, u ulici favoriten je šetala marica, oklopljena a postavljen je bio i levak u šetalištu
Shan Jan Posted April 6 Posted April 6 On 2. 4. 2024. at 23:05, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Oprostices mi @bags sto pretpostavljam ali meni ovaj uspon desnice deluje kao direktna posledica nespremnosti establirane politicke elite da se pozabavi pravim problemima ljudi - siromasenjem srednje klase i tolerisanjem kriminalaca i radikalnih elemenata. Ne samo u Austriji nego svuda u Evropi. 1
bags Posted May 3 Author Posted May 3 Ovim se vode svi trgovci nekretninama: Broj dece u osnovnim skolama po gradskim opstinama koja koriste nemacki svakodnevno je tamno crven, neki drugi jezik je ovo roze. 1
bags Posted May 3 Author Posted May 3 On 6. 4. 2024. at 18:15, Shan Jan said: Oprostices mi @bags sto pretpostavljam ali meni ovaj uspon desnice deluje kao direktna posledica nespremnosti establirane politicke elite da se pozabavi pravim problemima ljudi - siromasenjem srednje klase i tolerisanjem kriminalaca i radikalnih elemenata. Ne samo u Austriji nego svuda u Evropi. Pa otprilike to je to. Crveni (socijal demokrati) su digli ruke od radnicke klase i ogrizli u korupciji i bukvalno jsu skoro 50 god na starim uspesima, crni ( narodna demohricanska partija) su izvan Beca godinama na vlasti i izvlace milijarde, zeleni su otisli u neku drugu krajnost i postali nemoguci za biranje. Mene iznenadi koliko normalnog sveta otvoreno kaze da ce glasati za plave iako su totalni idioti samo da bi kaznili ove dve velike stranke. 1 1 1
bags Posted May 12 Author Posted May 12 FPÖ za ove EU izbore u stilu SPO dobrog Vuka tamo neke 93. Bukvalbo su svako drvo i banderu opoganili sa ovakvim nebulozama: 1 1
Recommended Posts