Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 41 minutes ago, Filozof manijak said: Ne može, onoliko puta je objašnjeno PS. meni je žalosno koliko smo nemaštovita i materijalno orijentisana skuPPPina Milion dolara nije materijalno....to je čist idealizam
Filozof manijak Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Milion dolara nije materijalno....to je čist idealizam materijalno je ono za šta bi utrošili taj novac
LaLinea Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 hour ago, Mercuzzio said: Jbg kad smo sirotilja... Onda bih gotovo sve dao kulturnim ustanovama i svratištima + zakupio bih reklamni prostor na RTS-u i 7 dana trolovao Vučića i SNS sa svim sranjima koje su pravili u prethodnih 10+ godina Dacu ti i mojih milion za ovu ideju. Nego razmisljam, to je ulaganje u buducnost, ne znam da li bi bilo dozvoljeno ovde propisanim pravilima. 2
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Zašto razmišljati o budućnosti, kad živimo u trenutku.
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Napravio bih neku netestiranu podmornicu koju vozi AI, strpao u nju Elona, Bezosa, bord direktora Epla i Goldman Saksa i poslao ih da razgledaju neku olupinu na velikoj dubini
Milosh76 Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Ulozio bih u secanja, tj u nesto sto bih pamtio ceo zivot. 1
Tpojka Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 On 8. 10. 2023. at 9:16, Shan Jan said: Napravio bih podmornicu Spoiler ftfy Spoiler Spoiler 1
Recommended Posts