October 5, 20231 yr Otkupila bih maksimalan broj BMW serija 5 i 6 i stavila ih pod presu (zajedno sa vlasnicima, ukoliko je dozvoljeno bas toliko dati masti na volju), toliko me nerviraju na putu. Eto, jedan dan mi je dovoljno. Za 7 dana mi treba 7 miliona u istu svrhu
October 5, 20231 yr @SandradjerNisam ja fan tih spa stvari. Znaš da ja numem da sednem i opustim se Edited October 5, 20231 yr by Svemir Zeka
October 5, 20231 yr Pela bih se ja :p što se tipa tiče, ja sam lovac, ne treba mi plaćeni, nego sama da ga nalovim i lepši je seting naći baju na Himalajima, nekog šerpasa dok nosiš bocu s kiseonikom. Jebo plaćene crnce
October 5, 20231 yr Author 21 minutes ago, Svemir Zeka said: @SandradjerNisam ja fan tih spa stvari. Znaš da ja numem da sednem i opustim se U onom separeu si bila poprilicno opustena
October 5, 20231 yr Jel može ovako:? Kupio bih od braće plac pored mog u Buljarici i dao ostatak para arhitekti i izvođaču radova da mi smisle i naprave kamenu kuću sa bazenom i apartmane za izdavanje na tim placevima.
October 5, 20231 yr 18 minutes ago, Sandradjer said: U onom separeu si bila poprilicno opustena Pola sata
October 5, 20231 yr 15 minutes ago, Mercuzzio said: Jel može ovako:? Kupio bih od braće plac pored mog u Buljarici i dao ostatak para arhitekti i izvođaču radova da mi smisle i naprave kamenu kuću sa bazenom i apartmane za izdavanje na tim placevima. Ne može, onoliko puta je objašnjeno PS. meni je žalosno koliko smo nemaštovita i materijalno orijentisana skuPPPina
October 5, 20231 yr moja ideja borj dva: napunio bih prazan bazen novčanicama od 5 eura, i skakao u njega metodom Baje Patka
October 5, 20231 yr Nije milion sto je nekad bio... Odradio bih dobru turu sa porodicom po USA. (max klasa u avionu, express pass za Disney i sl., gotivne nacionalne parkove, NASA centar, muzej)
October 5, 20231 yr 7 minutes ago, Filozof manijak said: PS. meni je žalosno koliko smo nemaštovita i materijalno orijentisana skuPPPina Jbg kad smo sirotilja... 8 minutes ago, Filozof manijak said: Ne može, onoliko puta je objašnjeno Onda bih gotovo sve dao kulturnim ustanovama i svratištima + zakupio bih reklamni prostor na RTS-u i 7 dana trolovao Vučića i SNS sa svim sranjima koje su pravili u prethodnih 10+ godina
October 5, 20231 yr 6 minutes ago, Mercuzzio said: zakupio bih reklamni prostor na RTS-u i 7 dana trolovao Vučića i SNS sa svim sranjima koje su pravili u prethodnih 10+ godina Najbolje utrosenih milion dinara nasih para, promenimo medijsku sliku Nematerijalno dobro, uklapa se u zahteve predlagaca zakona o parama od slame Edited October 5, 20231 yr by villiem