LaLinea Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Otkupila bih maksimalan broj BMW serija 5 i 6 i stavila ih pod presu (zajedno sa vlasnicima, ukoliko je dozvoljeno bas toliko dati masti na volju), toliko me nerviraju na putu. Eto, jedan dan mi je dovoljno. Za 7 dana mi treba 7 miliona u istu svrhu 1 1
villiem Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 ah, ovo je ona tema o parama koje imam a nemam samo me muci 1 1
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) @SandradjerNisam ja fan tih spa stvari. Znaš da ja numem da sednem i opustim se Edited October 5, 2023 by Svemir Zeka
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Možda bih izabrala neko mučenje koje de plaća tipa penjanja na Himalaje
Filozof manijak Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 što bi plaćala nekom tipu da se penje na Himalaje? koje je zadovoljstvo u tome?
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Pela bih se ja :p što se tipa tiče, ja sam lovac, ne treba mi plaćeni, nego sama da ga nalovim i lepši je seting naći baju na Himalajima, nekog šerpasa dok nosiš bocu s kiseonikom. Jebo plaćene crnce
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 21 minutes ago, Svemir Zeka said: @SandradjerNisam ja fan tih spa stvari. Znaš da ja numem da sednem i opustim se U onom separeu si bila poprilicno opustena
Mercuzzio Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Jel može ovako:? Kupio bih od braće plac pored mog u Buljarici i dao ostatak para arhitekti i izvođaču radova da mi smisle i naprave kamenu kuću sa bazenom i apartmane za izdavanje na tim placevima.
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 18 minutes ago, Sandradjer said: U onom separeu si bila poprilicno opustena Pola sata 1
Filozof manijak Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 15 minutes ago, Mercuzzio said: Jel može ovako:? Kupio bih od braće plac pored mog u Buljarici i dao ostatak para arhitekti i izvođaču radova da mi smisle i naprave kamenu kuću sa bazenom i apartmane za izdavanje na tim placevima. Ne može, onoliko puta je objašnjeno PS. meni je žalosno koliko smo nemaštovita i materijalno orijentisana skuPPPina 1
Filozof manijak Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 moja ideja borj dva: napunio bih prazan bazen novčanicama od 5 eura, i skakao u njega metodom Baje Patka 1
bags Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Nije milion sto je nekad bio... Odradio bih dobru turu sa porodicom po USA. (max klasa u avionu, express pass za Disney i sl., gotivne nacionalne parkove, NASA centar, muzej) 4
Mercuzzio Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 7 minutes ago, Filozof manijak said: PS. meni je žalosno koliko smo nemaštovita i materijalno orijentisana skuPPPina Jbg kad smo sirotilja... 8 minutes ago, Filozof manijak said: Ne može, onoliko puta je objašnjeno Onda bih gotovo sve dao kulturnim ustanovama i svratištima + zakupio bih reklamni prostor na RTS-u i 7 dana trolovao Vučića i SNS sa svim sranjima koje su pravili u prethodnih 10+ godina 6
villiem Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) 6 minutes ago, Mercuzzio said: zakupio bih reklamni prostor na RTS-u i 7 dana trolovao Vučića i SNS sa svim sranjima koje su pravili u prethodnih 10+ godina Najbolje utrosenih milion dinara nasih para, promenimo medijsku sliku Nematerijalno dobro, uklapa se u zahteve predlagaca zakona o parama od slame Edited October 5, 2023 by villiem 1
Recommended Posts