October 4, 20231 yr 12 minutes ago, Sandradjer said: Stvarno ste carevi . Pazi @foto-a sa odrzavanjem ladje sledecih x godina . Nema x godina, 7 dana i kao da nista nije bilo. Moze da se prepricava napustam prostoriju, otisao bih u monte karlo i zavrteo djavolji tocak. valjda mi se dobitak racunna u zaradu.
October 4, 20231 yr The Zero-G Experience® košta tričvih $10k. Šta još ima što skuplje a kraće (osim Zekinog bordela)?
October 4, 20231 yr Tražio bih isplatu u novčanicama od 1 dolar, našiko se kafe, pakovao sedam dana bez prestanka u milion kutijica (brzinom od 1,653439153439153 kutijica u sekundi) i poklonio Dušku Dugoušku. Edit: ne nađoh "original" sa domaćom sinhronizacijom, samo ovo Edited October 4, 20231 yr by peralozac
October 4, 20231 yr E stvarno, nešto razmatram - koliko želja imate koje još niste ispunili? A da budu neke, da tako kažem, životne želje? (A da nije zdravlje itd.) Ja samo jednu, verovatno sam mentalna baba.
October 5, 20231 yr Author 5 hours ago, Svemir Zeka said: E stvarno, nešto razmatram - koliko želja imate koje još niste ispunili? A da budu neke, da tako kažem, životne želje? (A da nije zdravlje itd.) Ja samo jednu, verovatno sam mentalna baba. Tesko pitanje A od ovih milion za sedam dana odlucih se za provod u Argentini (moze neki cas tanga sa nekim vrhunskim igracem). Temeljna sam smisljam dalje
October 5, 20231 yr Nije loše zakupiti arenu i održati otvoreni koncert katastrofalnim zapevavanjem. Beše 200000e.
October 5, 20231 yr 3 hours ago, Sandradjer said: Tesko pitanje A od ovih milion za sedam dana odlucih se za provod u Argentini (moze neki cas tanga sa nekim vrhunskim igracem). Temeljna sam smisljam dalje Ja od juče razmišljam kako nemam nikakve hedonističke (neispunjene) želje i da li treba da se zabrinem Ne zanima me nikakvo plaćeno bahanalisanje, kad bih imala mnogo para platila bih nekog da me zaustavlja u pokušajima samodestrukcije E da, volela bih dodem u svemir al bojim se da ovih milion to ne pokriva Edited October 5, 20231 yr by Svemir Zeka
October 5, 20231 yr Author 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja od juče razmišljam kako nemam nikakve hedonističke (neispunjene) želje i da li treba da se zabrinem Sad cu da ti probudim mastu . Masaza u sest ruku?
October 5, 20231 yr Author 1 minute ago, Svemir Zeka said: Pa to mogu i sad, ne treba mi milion za to Super. Sad dodaj na to destinaciju, kozmetiku, kvalitet masazera,...)
October 5, 20231 yr Author Just now, Filozof manijak said: i crnca koji hladi palminim listom Skandinavca