foto Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 12 minutes ago, Sandradjer said: Stvarno ste carevi . Pazi @foto-a sa odrzavanjem ladje sledecih x godina . Nema x godina, 7 dana i kao da nista nije bilo. Moze da se prepricava napustam prostoriju, otisao bih u monte karlo i zavrteo djavolji tocak. valjda mi se dobitak racunna u zaradu. 1 1
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 The Zero-G Experience® košta tričvih $10k. Šta još ima što skuplje a kraće (osim Zekinog bordela)?
peralozac Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Tražio bih isplatu u novčanicama od 1 dolar, našiko se kafe, pakovao sedam dana bez prestanka u milion kutijica (brzinom od 1,653439153439153 kutijica u sekundi) i poklonio Dušku Dugoušku. Edit: ne nađoh "original" sa domaćom sinhronizacijom, samo ovo Edited October 4, 2023 by peralozac 1
Svemir Zeka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 E stvarno, nešto razmatram - koliko želja imate koje još niste ispunili? A da budu neke, da tako kažem, životne želje? (A da nije zdravlje itd.) Ja samo jednu, verovatno sam mentalna baba.
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 5 hours ago, Svemir Zeka said: E stvarno, nešto razmatram - koliko želja imate koje još niste ispunili? A da budu neke, da tako kažem, životne želje? (A da nije zdravlje itd.) Ja samo jednu, verovatno sam mentalna baba. Tesko pitanje A od ovih milion za sedam dana odlucih se za provod u Argentini (moze neki cas tanga sa nekim vrhunskim igracem). Temeljna sam smisljam dalje
frit Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Nije loše zakupiti arenu i održati otvoreni koncert katastrofalnim zapevavanjem. Beše 200000e. 1 1
DejanMilč Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 13 hours ago, Moća said: Na kurve i drogu daj nesto teze Moća će da zanemoća 1
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) 3 hours ago, Sandradjer said: Tesko pitanje A od ovih milion za sedam dana odlucih se za provod u Argentini (moze neki cas tanga sa nekim vrhunskim igracem). Temeljna sam smisljam dalje Ja od juče razmišljam kako nemam nikakve hedonističke (neispunjene) želje i da li treba da se zabrinem Ne zanima me nikakvo plaćeno bahanalisanje, kad bih imala mnogo para platila bih nekog da me zaustavlja u pokušajima samodestrukcije E da, volela bih dodem u svemir al bojim se da ovih milion to ne pokriva Edited October 5, 2023 by Svemir Zeka 1
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Ja od juče razmišljam kako nemam nikakve hedonističke (neispunjene) želje i da li treba da se zabrinem Sad cu da ti probudim mastu . Masaza u sest ruku?
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Pa to mogu i sad, ne treba mi milion za to Super. Sad dodaj na to destinaciju, kozmetiku, kvalitet masazera,...)
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 Just now, Filozof manijak said: i crnca koji hladi palminim listom Skandinavca
Filozof manijak Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 (edited) rasisto Edited October 5, 2023 by Filozof manijak 1
Sandradjer Posted October 5, 2023 Author Posted October 5, 2023 Pa valjda se sirim sa kesom za nesto sto nisam probala
Recommended Posts