Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Da Kako biste potrosili milion dolara za 7 dana?
Klara Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Nekretnine (obavezno jedna kuća sa baštom, voćnjakom i životinjama, daleko od grada), putovanja. Išla bih na razne kurseve i otvorila bih malu poslastičarnicu. Veći deo bih donirala svratištima, domovima za napuštenu decu, azilima, bolnicama, malim zanatlijama...svima kome treba. Ipak je to dosta para. Nakupovala bih se sadnica svega i svačeg, oživela parkove ili napravila nove, jer mi je muka od zgrada i golog betona. Volela bih deo para da uložim u očuvanje i obnovu starih objekata, spomenika, da ih nekako zaštitim od neukih budala koje ruše sve pred sobom. Uložila bih u renoviranje i otvaranje novih škola, biblioteka, galerija. Ukratko, meni zaista treba dati tih 7 miliona! : D Mnogo lepo pitanje. Prenosim ga na sledećeg. : ) 1 2 1
Sandradjer Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 Zaista ti treba dati 7 miliona Samo je bilo pitanje 1 milion za kratko vreme (7 dana) 1 1
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Ako podrazumevamo da je ovde potrositi u smislu da se spiska, onda da vidimo... Kupio bih kinder jaja za sve te pare i platio ljude da ih postave na sve strane po Beogradu pa da ceo dan gledam ljude kako ih jure po zbunjevima, zardinjerama, iza knjiga na policama u knjizarama i sl. Isto pitanje Edited October 4, 2023 by Shan Jan 2 1
Klara Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 9 minutes ago, Sandradjer said: Zaista ti treba dati 7 miliona Samo je bilo pitanje 1 milion za kratko vreme (7 dana) Ajao, hahahah! Moje oči su prvo zapazile cifru, pa tek onda rečima ispisan broj i permutovala sam. Ako može sve ovo za milion, odlično. Ako ne može, neka ode drugima, jer bih se ja nervirala gde ću pre i da li sam to mudro utrošila. 1
Mil@n Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Vikendica na planini, na nekoj vodi (reka jezero, može i more, nisam gadljiv), kuća, kola, ostaviti jedno 100, 200 soma za ne daj bože, ostalo u neki biznis. Edit: zaboravio sam jako važno, uleteo bih i rodbini sa nekim masnim poklonima, da li kešom, kolima i sl. Šaljem dalje da vidimo potrošačku kreativnost. Edited October 4, 2023 by Mil@n 1
Sandradjer Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 7 minutes ago, Mil@n said: Vikendica na planini, na nekoj vodi (reka jezero, može i more, nisam gadljiv), kuća, kola, ostaviti jedno 100, 200 soma za ne daj bože, ostalo u neki biznis. Šaljem dalje da vidimo potrošačku kreativnost. Nema da se ostavi za ne daj boze
Sandradjer Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 7 minutes ago, Mil@n said: Vikendica na planini, na nekoj vodi (reka jezero, može i more, nisam gadljiv), kuća, kola, ostaviti jedno 100, 200 soma za ne daj bože, ostalo u neki biznis. Šaljem dalje da vidimo potrošačku kreativnost. Nema da se ostavi za ne daj boze
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Svi bre neki bumeri investitori, niko nece da zivi zivot
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 @Sandradjer Djeluje k'o zanimljivo. Splitov'o sam, sorry i hvala. 1
Sandradjer Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 14 minutes ago, Shan Jan said: Svi bre neki bumeri investitori, niko nece da zivi zivot Ti bi finansirao korporaciju kinder dzadza 1
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Šta god radio, sigurno bi' treb'o ostaviti $3.5k da se vratim s drugog kraja svijeta. 1
Sandradjer Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 11 minutes ago, Tpojka said: @Sandradjer Djeluje k'o zanimljivo. Splitov'o sam, sorry i hvala. Ostade zelenizub sa autonomijom grupa
Vapad Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) 1 hour ago, Sandradjer said: Da Kako biste potrosili milion dolara za 7 dana? Brusterovi milioni fora? Da se potroši baš baš, bez sticanja, samo usluge, ili ono, ko kolege? Ako je ovo prvo - uf, odlično pitanje, ali ako se već troši onda private jet, private pilot, najdalja mesta, najbolje stvari, samo jako, ode milion brzo tako, možda čak i za manje od 7 dana. Ako pak idem na ovo drugo, onda verovatno neka nekretnina koja bi mi obezbedila golden vizu (i pasoš posle) negde u EU, tu već po limitima ima da se potroši dobar deo, ostalo podelio u oročene penzione obveznice za tamo neku 2040 da se malo raste i deo da obezbedi da ne moram da radim (puno) do tad. Ali generalno mi za to sve treba oko 2.5M po mojoj računici... Edited October 4, 2023 by Vapad
frit Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Kinder dždža😂 4 stana 5 garaža 5x5 garažnih mesta u bgu 5 tomobilčića 2 apartmana u grčkoj Ostatak poslovni stanovi za rentanje Edited October 4, 2023 by frit 1
Recommended Posts