Jump to content
IGNORED

1 za 7 - kako?

Sandradjer

Recommended Posts

Posted

Da 

Kako biste potrosili milion dolara za 7 dana?

Posted

Nekretnine (obavezno jedna kuća sa baštom, voćnjakom i životinjama, daleko od grada), putovanja. Išla bih na razne kurseve i otvorila bih malu poslastičarnicu.
Veći deo bih donirala svratištima, domovima za napuštenu decu, azilima, bolnicama, malim zanatlijama...svima kome treba. Ipak je to dosta para.
Nakupovala bih se sadnica svega i svačeg, oživela parkove ili napravila nove, jer mi je muka od zgrada i golog betona.

Volela bih deo para da uložim u očuvanje i obnovu starih objekata, spomenika, da ih nekako zaštitim od neukih budala koje ruše sve pred sobom.

Uložila bih u renoviranje i otvaranje novih škola, biblioteka, galerija.

Ukratko, meni zaista treba dati tih 7 miliona! : D

Mnogo lepo pitanje. Prenosim ga na sledećeg. : )

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted

Zaista ti treba dati 7 miliona :)

Samo je bilo pitanje 1 milion za kratko vreme (7 dana) 

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Ako podrazumevamo da je ovde potrositi u smislu da se spiska, onda da vidimo...

Kupio bih kinder jaja za sve te pare i platio ljude da ih postave na sve strane po Beogradu pa da ceo dan gledam ljude kako ih jure po zbunjevima, zardinjerama, iza knjiga na policama u knjizarama i sl. :D 

Isto pitanje

Edited by Shan Jan
  • +1 2
  • Haha 1
Posted
9 minutes ago, Sandradjer said:

Zaista ti treba dati 7 miliona :)

Samo je bilo pitanje 1 milion za kratko vreme (7 dana) 

Ajao, hahahah! Moje oči su prvo zapazile cifru, pa tek onda rečima ispisan broj i permutovala sam. Ako može sve ovo za milion, odlično. Ako ne može, neka ode drugima, jer bih se ja nervirala gde ću pre i da li sam to mudro utrošila.

• +1 1
Posted (edited)

Vikendica na planini, na nekoj vodi (reka jezero, može i more, nisam gadljiv), kuća, kola, ostaviti jedno 100, 200 soma za ne daj bože, ostalo u neki biznis. 

Edit: zaboravio sam jako važno, uleteo bih i rodbini sa nekim masnim poklonima, da li kešom, kolima i sl.

Šaljem dalje da vidimo potrošačku kreativnost.

Edited by Mil@n
  • Wub 1
Posted
7 minutes ago, Mil@n said:

Vikendica na planini, na nekoj vodi (reka jezero, može i more, nisam gadljiv), kuća, kola, ostaviti jedno 100, 200 soma za ne daj bože, ostalo u neki biznis. 

Nema da se ostavi za ne daj boze :D

Posted
7 minutes ago, Mil@n said:

Nema da se ostavi za ne daj boze :D

Posted

Svi bre neki bumeri investitori, niko nece da zivi zivot :D 

Posted
14 minutes ago, Shan Jan said:

Svi bre neki bumeri investitori, niko nece da zivi zivot :D 

Ti bi finansirao korporaciju kinder dzadza 

• Tužno 1
Posted

Šta god radio, sigurno bi' treb'o ostaviti $3.5k da se vratim s drugog kraja svijeta. :unsure:

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Tpojka said:

@Sandradjer 

Djeluje k'o zanimljivo. Splitov'o sam, sorry i hvala. :)

Ostade zelenizub sa autonomijom grupa :blush:

Posted (edited)
1 hour ago, Sandradjer said:

Da 

Kako biste potrosili milion dolara za 7 dana?

Brusterovi milioni fora? Da se potroši baš baš, bez sticanja, samo usluge, ili ono, ko kolege?

Ako je ovo prvo - uf, odlično pitanje, ali ako se već troši onda private jet, private pilot, najdalja mesta, najbolje stvari, samo jako, ode milion brzo tako, možda čak i za manje od 7 dana.

Ako pak idem na ovo drugo, onda verovatno neka nekretnina koja bi mi obezbedila golden vizu (i pasoš posle) negde u EU, tu već po limitima ima da se potroši dobar deo, ostalo podelio u oročene penzione obveznice za tamo neku 2040 da se malo raste i deo da obezbedi da ne moram da radim (puno) do tad. Ali generalno mi za to sve treba oko 2.5M po mojoj računici...

Edited by Vapad
Posted (edited)

Kinder dždža😂

4 stana

5 garaža

5x5 garažnih mesta u bgu

5 tomobilčića

2 apartmana u grčkoj

Ostatak poslovni stanovi za rentanje

Edited by frit
  • Haha 1