omiljeni Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 hjudžstaf bio sa hrvatom kod krušedola u onom gore restoranu i krljali kolenice. meni on tu delovao kao da je pao sa marsa i kao da ga je neko naterao da se bavi hranom i restoranima. ne voli da jede nešto, dal beše neke iznutrice, jezik ili tako nešto. lignje dagnje škampe i tako to je probao jednom davno kad je bio na moru. a baš bi voleo da nekad proba i slavonski kulen. posle je on išao na uzvratni posjet pa su jeli slavonski kulen. njemu smešno što postoji nešto što se zove kulenova seka. pa provaljuje jel postoji i kulenov bata. ovaj hrvat ide u drugu krajnost. njegovi komentari su uvek u "ovo je sigurno top tri 5a wagyu koji sam ikad jeo" fazonu, i on je uvek sve probao i sve je znao iako ustvari nije, ali bolje mi i to nego da je ko debeli sremac tu bupnuo sa kruške. čovek iz naroda seljak ždere samo meso a nije probao kulen udaljen otprilike 20 kilometara od srema 1 4
ZerrorR Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Meni je samo ovaj lik zanimljiv... https://vm.tiktok.com/ZMjmYVsxU/
Eleniko Posted October 3, 2023 Author Posted October 3, 2023 jaki su komentari, mislim smešno je /u nedostatku boljeg/
msv Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Paqito u novom tiktoku isprobava perkelt u Abrahamu i zove ga perkLET 1
ronin Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Pakito je neprijatelj ranga Krigera iz Otpisanih. 6
Eleniko Posted October 18, 2023 Author Posted October 18, 2023 sad vidim da je pakito nastupao na elitnoj food konferenciji, znači ušao u mejnstrim
precog Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 1 hour ago, msv said: Paqito u novom tiktoku isprobava perkelt u Abrahamu i zove ga perkLET Abraham je smece vec neko vreme.
Mr.Mxyzptlk Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 meni je dobar onaj hrvat iz amerike sto komentarise kuvanja 1
notenoughreasonsforclaire Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 12 hours ago, precog said: Abraham je smece vec neko vreme. U kom smislu i koliko dugo?
Eleniko Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 bio sam ove godine 2x, manje više je isti kao i uvek promenio nam se standard najbolja stvar su ove palačinke s makom i prelivom od narandže 1
precog Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 (edited) 24 minutes ago, notenoughreasonsforclaire said: U kom smislu i koliko dugo? U smislu da je ispodprosecnog kvaliteta. Poslednji put sam bio pre 2 godine. S tim da mi je i pretposlednjeg puta isto hrana bila bez veze. edit. Jeo perkelte som i junetina. Edited October 19, 2023 by precog 1
ToniAdams Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Da se promeni naziv teme u pakito, inače bih vijao kombajnom likove koji ne skinu kačket dok jedu 2 2 1
Milošica Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 12 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: meni je dobar onaj hrvat iz amerike sto komentarise kuvanja Ko je to?
Recommended Posts