Jump to content
IGNORED

Likovi iz odeljenja (o.š. / s.š.)

Glen Livet

Recommended Posts

Posted
:lol: i meni je otac bio razredni u srednjoj...onda smo se u drugom razredu pokacili oko nekog tipa s kojim mi je branio da se vidjam, pa nas je od treceg predao jednom brki i tek onda je bio show...cale je bio majka za ovog, mrzelo me celo odeljenje :D
pa nije tata bas *branio* ali mu nije bilo pravo pa momku zavalio par kecheva, onako preventivno :D => rezultat trke: momak pobegao glavom bez obzira :lolol:nastavak nazalost nije bio bas kao kod tebe - nije nas nikome predao, svima je bilo divno sem meni <_< i da, zaboravila sam da je uciteljica u nizim razredima bila prva komsinica <_< poJenta - ko ce molim te da dodje da se igra i slusa ploce kod tebe kad su mu nastavnici i ucitelji u sobi porednikoi tako - mislim da mi se sve moze sada oprostiti.
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• slepa živana

13

• Miralem

9

• pacey defender

7

• Milogled Bluff

7

Posted
...poJenta - ko ce molim te da dodje da se igra i slusa ploce kod tebe kad su mu nastavnici i ucitelji u sobi porednikoi tako - mislim da mi se sve moze sada oprostiti.
:(Indy: jel' ti sad nije zao?
Posted

primetio sam dva zasebna vlakna u temi se izdvajaju se, mislim na ovo roditelji-profani

:lol: i meni je otac bio razredni u srednjoj...
khm... u oš, meni keva nije bila razredna ali je predavala u istoj smeni što je iziskivalo da vrlo pazim na ponašanje. ima tu i nekih bizarnih detalja recimo da je keva predavala aktuelnom ministru spoljnih poslova :lol: što se nadovezuje na ovo o gikovima, kao i Kruelin post o vešticama i Snežanama, Linda Leejin o sukobu dizelaša i padavičara, (što je očigledno jedna od mnogih bitaka 1. i 2. Srbije)
ja sam htela da otvorim nesto na temu kako su gikovi iz srednje ostali gikovi u zivotu...recimo, evo mene na doktoratu :zbun:
što sve ispada u fazonu "high-school never ends" cool.gif mada pazi, baklavice, znam par primera gikova koji su se totalno raspomamili posle srednje, što ih stavlja u onu grupu koji izbegavaju likove iz odeljenja jer ih ovi znaju iz te tunjave faze pa da ih ne bi isprozivali. mada, ima i dosta primera padavičarki koje kako su prevalile 25 počele da prezimaju imidž sponzoruša, znaš ono frka panika udaja, pa ono krenu preterano u kvarc, šminku, blajhanje i taj fazon a da su pritom asistentkinje na PMF ili RGF-u. e to je već šou program :D
Posted
nakon sto je deo ekipe veoma cudno reagovao na cinjenicu da sam 6 meseci delila prebivaliste sa muskom osobom neuobicajene seksualne orjentacije.
Sta bi tek meni rekli? :lol: Delim prebivaliste sa 2 muske osobe neuobicajene sexualne orijentacije... Na zadatu temu, sretnem tu i tamo po nekog, pa ako je bas nemoguce eskivirati popricamo, ali meni je sve to nekako bljuc. Odvukli su me na 5 godina mature prosle godine. Rekla sam nikad vise! Kako godine prolaze - ono malo kvalitetnih ljudi je sve sjebanije, a ostalo nije ni vredno pomena. I sve mi se vise cini da je zivot poceo sa fakultetom, sve pre toga je bledo i biva sve bledje...Garant zato sto je vredelo <_<
Posted

ja sam u skoli bio klinac.a i sad sam kad me neko sretne, kaze 'nista se nisi promenio, osim kose' bem ti kosu angry.gif

Posted
ja bih to sve jebala
kumo, ta nemojte tako
Posted
ja sam u skoli bio klinac.a i sad sam kad me neko sretne, kaze 'nista se nisi promenio, osim kose' bem ti kosu angry.gif
kosa? sta to bese kosa? :lol:
Posted

Igrom slučaja su mi najbolji prijatelji ljudi sa kojima sam neko vreme išao i u razred. Kažem igrom slučaja jer bi se mi našli i bez te epizode u nižim razredima. Pre neko veče sam se zapio sa kumom i evocirali smo uspomene na te dane. Onako pripiti smo se setili dosta imena i prezimena :unsure: i pitali se da li i oni sada pijani pričaju o nama...Svojevremeno sam spalio sve fotografije iz osnovne i srednje škole tako da je super koliko se i sećam. Najviše me jebe što s vremena na vreme moram dobro da se pomučim da bih se setio kako mi se zove razredni iz srednje. Svi su ga zvali po nadimku.. S većinom kada ih sretnem razmenim par rečenica reda radi i to je to. Znamo da nema šta mnogo da se priča. Prva desetogodišnjica mature je prošla solidno, bilo je ono u učionici profan proziva svako kaže gde je šta radi. Svi se kikoću kad neka izjavi da je promenila prezime i da ima x dece. Tu je sva patetika i prestala, na večeri svi rezervisani i samo gledaju kako će da uteknu cool.gif Uz malo sreće dvaes godina se neće ni organizovati.

Posted
Sta bi tek meni rekli? :lol: Delim prebivaliste sa 2 muske osobe neuobicajene sexualne orijentacije...
ma cuti, tad su me neki od njih nepovratno odbili od sebe. to, skopcano sa -metrijom.... a-a nece me gledati
Posted
ma cuti, tad su me neki od njih nepovratno odbili od sebe. to, skopcano sa -metrijom.... a-a nece me gledati
Rekoh ja - NIKAD VISE! Toliko su mi bili jadni, pa jos kad su se uvoshtili u neko zlo doba i poceli da se razvlace i lice na sebe iz gimnazijskih dana... Joj! :ph34r: Mada su se svi jako malo promenili. Tom analogijom bice da nisam ni ja - sto je verovatno razlog zasto cu ih zaobilaziti u shirokom luku, od sada do vecnosti... <_<
Posted

Jel ima neko da mu nije bilo lose u toj skoli? :unsure: Cini mi se da se potvrdjuje moja teorija :P

Posted
Jel ima neko da mu nije bilo lose u toj skoli? :unsure:
Ja sam cula za neke slucajeve, ali ne mogu da garantujem :lol:
Posted
Jel ima neko da mu nije bilo lose u toj skoli? :unsure: Cini mi se da se potvrdjuje moja teorija :P
pazi meni je bilo do jaja... prve dve godine sam se trudio manje više, treću i četvrtu sam sabijao unučiće na velikom odmoru a a ortak iz klupe do mene je počo da diluje dop tako da je bilo ekstrazipa detalj, u trećoj šatro da poravimo keca iz srpskoh kod Jelkice i odemo nas trojica razvaljeni od dopa dok je još dop ličio a nešto... i rasprićali se ko budale a svako malo jedan pali do lavaboa da pije vodezašto sam tako radio? pa zato što mi je sudbina postala suviše očigeldna a ja nisam hteo da se stretnem s njom svakog četvrtka od 6 u hotelu Prag :lol:
Posted
Meni nije bilo lose u skoli, ali ja se ne racunam, ja sam jos u skoli :lolol: Sad mi je moj Uča kolega cool.gif