Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 58 minutes ago, Lancia said: 02. Silver Linings Playbook Mislio sam da ovo stavim u svoju listu al reko ajd necu, malo je mracno za rom-com. Vrhunski film, knjiga takodje dobra. 2
pt 2.0 Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 (edited) 1 hour ago, Lancia said: Nisam Sobar, al sam fahman Sir, we bow thee 1 hour ago, Lancia said: 01. A good year 04. Serendipity 05. Crazy, Stupid, Love About time ove ne znam 1 hour ago, Lancia said: The proposal a ovaj sam gledala jedno 10x minimum… kapiram da je zbog sitke 49 minutes ago, morgana said: dodajem 500 days of summer i before midnight ne znam i ne znam pa vas dvoje ste 2 hidden gems. hvala hvala hvala!!! (odoh guglat) 44 minutes ago, arheolog1981 said: Među pet najboljih mi je Love Actually. Taman je jedna priča slična kao kod Zlog Glog Ovaj film mi je otkrila @darling ovde na ppp. super je koja priča je slična kao kod ovog uncuta? Edited September 3, 2023 by pt 2.0 1 1
morgana Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) @pt 2.0 before midnight je 3. dio before trilogije linklater-a, ali ja sam u stvari napravila lapsus jer sam mislila na prvi, before sunrise (usput, gledala sam nekidan linklater-ov apollo 10 1/2, bombonica je ali nije romcom) Edited September 3, 2023 by morgana 1
Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 38 minutes ago, Lancia said: Od tog ne moze da se zivi, kad dodje Bozic eeeek Love Actually je jedan od retkih rom-com koji mi nije legao. Valjda mi generalno likovi u tom filmu nisu loveable. 37 minutes ago, morgana said: sta ima iz posljednjih 10ak godina, a da valja? Always Be My Maybe i Warm Bodies su bas lagane price da se ubije vreme 2
morgana Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) @Shan Jan pogledacu, tenks Edited September 3, 2023 by morgana
arheolog1981 Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 12 minutes ago, pt 2.0 said: Ovaj film mi je otkrila @darling ovde na ppp. super je koja priča je slična kao kod ovog uncuta? Kad je Andrew Lincoln zaljubljen u ženu svog najboljeg prijatelja 1
Lancia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 3 minutes ago, makondo said: True romance da znas, nema vece romantike.
Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 4 minutes ago, morgana said: @Shan Jan pogledacu, tenks I ako zelis nesto nestandardno pogledaj ovaj o devojci sa aspergerom: Jane Wants a Boyfriend 1
Lancia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 7 minutes ago, Shan Jan said: Love Actually je jedan od retkih rom-com koji mi nije legao. Valjda mi generalno likovi u tom filmu nisu loveable. Always Be My Maybe i Warm Bodies su bas lagane price da se ubije vreme Ovo je zombi romantika Shan okrenuo igricu. 1
pt 2.0 Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 (edited) Samo da poređam svoju listu: 0. Falling in Love - Meril Strip i Robert de Niro 1. Impromptu - Hju Grant i Džudi Dejvis 2. Story of Us - Brus Vilis i Mišel Fajfer 3. When Harry Met Sally - Meg Rajan i Bili Kristal 4. Playing by Heart - Šon Koneri, Đina Roulands, Denis Kvejd, Medlin Stouv, Džilijan Anderson, Džon Stjuart, Anđelina Džoli i Rajan Filipe,… 5. One Fine Day - Mišel Fajfer i Džordž Kluni 6. French Kiss - Meg Rajan i Kevin Klajn 7. Nothing Hill - Džulija Roberts i Hju Grant 8. The Proposal - Sandra Bulok i onaj prćasti glumac 9. As Good As It Gets - Džek Nikolson i Helen Hant 10. Something’s Gotta Give - Džek Nikolson i Dajan Kiton (sigurno sam nekoliko filmova zaboravila, a neki nisu baš žanrovski to; Bridžet Džouns nije na listi samo zato što je knjiga bolja) edit. Naravno. Kristijan Slejter i Mariza Tomej - Untamed Heart, i Rozana Arketi i Dejvid Bouvi - Linguini Incident Edited September 3, 2023 by pt 2.0 3
frit Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 22 minutes ago, makondo said: True romance Brad pit minijatura i tarantino scenarista😎 1
Sestre Bronte Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 od rom com sam gledao woman in red, ali sam zaboravio o čemu se radi
Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 One Fine Day je vise film o mukama roditeljstva
morgana Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 serije koje sam pominjala su love i easy, obje na netflix-u, s tim da je prva epizoda easy iritantna. imaju nesto tog smeka romcom-ova iz devedesetih. 1
Recommended Posts