Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, smooth.Op said:

Kako je Mičel lepo razigrao ekipu i onda u drugom delu uzeo dosta toga na sebe. Skroz konta Lillardu koji je u drugoj utakmici uzeo sve moguće šuteve, spakovao 26 za poluvreme, da bi se posle raspali gde im je Indijana napravila 23-4 seriju. 

Bravo za Donovana.

vrhunska partija.

nisam gledao boljeg Mitchella. ako se Allen vrne a Porzingis ne, moze Cleveland da napravi seriju od ovoga. videcemo

Posted

poorzingis sigurno ne igra cavs seriju ali bi trebalo da se vrati za pacers ili knicks seriju

Posted
6 hours ago, uini said:

^bio je fokusiran danas, mada je imao praznog hoda pola tekme suterski

ja gledao drugo poluvreme, skoro od pocetka; timmy hardaway jr se zapalio, ubacio i najbitniju clutch tricu kada su thunderi odigrali opasnu odbranu, 0.1sec do kraja napada

dobar je bio i onaj pf iz hornetsa, izmice mi ime

PJ Washington, uništio ih trojkama iz ugla. Prvo poluvreme je bilo ofanzivna klinika Dalasa, Luka započeo sa 4-5 uzetih šuteva bez promašaja i asistencijama ostalima za otvorene trojke i kucanja.

• Hvala 1
Posted

Josh Hart

On how he’s able to cope with playing 48 minutes per game...

“My Lord works in mysterious ways. Today, I felt like I didn’t have it at all. The whole game I was reciting Isaiah 40:29. The weak he renews strength. That was the biggest thing. He allows you to walk and not faint.”

^nijr mi ovo nikad palo na pamet kao opcija ( :

• Wub 1
  • Hvala 1
Posted

Onokad shvataš Bibliju onako kako bi trebalo.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Ros said:

image.png.3c22f343b0e9df944d7a1b62fc93c5ab.png

Jedini razlog zbog kojeg treba navijati da Luka osvoji jednom.

• +1 4
Posted
4 minutes ago, uini said:

Isaiah 40:29

Hart 48:00

Prosto se zbog jinxa plašim da bilo šta komentarišem vezano za Harta, čak mislim i da će nam se ona njegova izjava o Indijani kao shitholeu obiti o glavu. Racionalizovao sam da je sledeća sezona naša :coffee:

Parafraziraću Milošicu: ne bi mogao da podnesem da nam se još neko povredi...

• +1 1
  • Haha 1
Posted

@warp, tai rad, kk sledeca sezona smo, sta da se radi

valjda ce dolan & leon ruzha da krenu sad all in

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
3 minutes ago, Bane_V said:

ovde sam bio u fazonu, "smanji malo ribu" potpisnice teksta, pa sam batalio

And it’s not like he was bereft of help. He’d played with a young All-Star (Kristaps Porzingis), a future All-Star (Jalen Brunson), and a star-crossed former champion (Kyrie Irving). 

..mozda nastavim ako kazes da je dobar ali ono otkivanje sunsa i plasmyn u finsle konferencije je bio mirakul

Posted
5 hours ago, 1n54jd3r said:

Ako Denver nekako pobedi veceras, sanse za prolaz im rastu na pristojnih 15%?

Pobedice, ne znam samo hocu li stici da gledam

Posted (edited)

Denver im nula sanse da dobije utakmicu danas i prekosutra. Stavite kucu i okucnicu na metlu na koj ce se Jokic i drustvo vratiti u Denver posle vikenda:fantom: Sve utakmice ce biti preko 10 razlike za Minesotu. 

Edited by Micko8
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...