Milošica Posted May 5 Posted May 5 4 minutes ago, warp said: Istina...al u napadu ciglare za medalju Gotivan mi je nekako Bankero, ide mi na kurac što mu je šut ovako nestabilan. Dve lagane poludistance imade. 1
booyaka Posted May 5 Posted May 5 18 poena Cavsa za nešto više od 14 minuta igre. To Radonja vodi ekipu?
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 Ovaj Mobili je veliko razocarenje. Od ruki sezone ne moze da se sastavi. 1
Budja Posted May 5 Posted May 5 11 hours ago, uini said: au koji ste kraljevi hot tejkova & risensi bajasa ( : i meni se svidja kermit jako ali nije ovo kup, ima jos da se igra Suprotno recency bias-u je momentum Ono, valjda je bitnije za prognozu kako je igrao protiv Suns-a u ove dve nedelje nego kako je igrao od oktobra do januara. Tj, nije rec o jednoj utakmici vec od cetiri u pet. 1
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 (edited) Ovo je situacija o kojoj sam pisao i koja ilistruje Jokicevu pasivnost u napadu. Cim dobije loptu treba da napada Rid-a a ne da ceka Mareja da mu preda loptu. Postigao bi kos ili bi Gobert pokusao da ga izblokira i Gordon bi imao cisto zakucavanje. I tu kada je odigrao pick and roll imao je situaciju za cist sut a on je pokusao sa dodavnjem koje je lako preseceno. Znaci nema razmisljanja, napadas odmah jer imas mismatch , batali komunizam na ovakvim utakmicama Edited May 5 by Micko8 1
warp Posted May 5 Posted May 5 3 minutes ago, booyaka said: Loš Franc u ovoj utakmici. Užasan Ovaj Strus me toliko nervira, nacrtan je da u nekoj 32-oj pređe u Evropu i Real 1
1n54jd3r Posted May 5 Posted May 5 kakva tekma, cetiri dvocifrena pred kraj trece...mogli su da se sklone svi sa parketa i puste Donovana i Paola 1vs1
booyaka Posted May 5 Posted May 5 Trebalo bi svi da izađu iz igre sem Bankera i Mičela i da njih dvojica reše 1 na 1.
Recommended Posts