Popular Post Amos Posted May 5 Author Popular Post Posted May 5 21 minutes ago, Micko8 said: Ja sam predlagao da Denver izgubi seriju od Lejkersa, da se ne bi blamirao u sledecoj rundi, nisu me slusali This you? On 30. 4. 2024. at 6:41, Micko8 said: Denver ce dobiti Minnesotu u polufinalu 4-1, javlja mi se tako Ispasce im Lejkersi opet najjaci test u plej of-u. 1 10
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 15 minutes ago, Amos said: This you? Ne, nego ona prva prognoza za vreme serije sa Lejkersima, ovo posle je bila zajebancija sa nadom da Denver stvarno napravi cudo. 1
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 (edited) 41 minutes ago, Mil@n said: Da, radili su što i Lejkersi sa Hačimurom kao čuvarem i Dejvisom koji je pomagao, a nije lako kada ti na pomoć dođe Gober a čuva te Kat. To jeste rezultovalo da Jokić više maši, pogotovu u startu, što ga je možda malo demotivisalo da bude agresivniji i pokušava više. Posle se otključao ali je već bilo kasno. Promasio je dosta lagane suteve koje uvek pogadja , jednostavno nije bio na nivou. Trebao je da i u nastavku utakmice napada i vrsi pritisak na odbranu Minesote ako u sto je u prvoj cetvrtini kada su se vracali iz rezultatskog deficita. Umesto toga je glupo gubio lopte, na primer napravi odlicnu poziciju za sut, skoro polaganje i umesto da je sutne on baca loptu Gordonu za lob i izgube loptu u trenutku kada nisu smeli. Treba non stop da napada Townsa u napadu ili Rida, nema sanse da ga oni cuvaju u igri jedan na jedan. Ili ce poentirati preko njih ili ce izvuci prekrsaje, videli smo kako je brzo napunio Towns-a sa licnim greskama kada je bio odlucan u napadu. Ali on igra na mahove nema ga, pa se pojavi pa ga opet nema a tako ne moze da se igra sa onakvim protivnikom. Citav plej of igra tako. Edited May 5 by Micko8
reg Posted May 5 Posted May 5 45 minutes ago, Micko8 said: Ja sam predlagao da Denver izgubi seriju od Lejkersa, da se ne bi blamirao u sledecoj rundi, nisu me slusali Lepo je receno da protiv Minseoste ne mogu isto da otvaraju meceve kao sto su protiv raspalih fejkersa i oni onda identicno otvore prvu utakmicu u seriji. Jedina nada za Dnever da uzme barem jednu utakmicu u seriji je ta da Jokic odigra barem jednu utakmicu gde je agresivan od starta pa do kraja utakmice , da napada i samo napada bez mnogo razmisljanja pa da Minnesota mora da se prilagodjava Denveru. Takodje moglo bi se pokusati sa Braunom ili Pejtonom kao starterima. Neka roviti KCP pocinje utakmice sa klupe. Ja da sam trener Denvera, cak bi pokusao sa Jokicem i Dzordanom u petorci da pariraju Gobertu i Towns-u, barem nesto da se pokusa kada je streategija u pitanju Kako će Džordan i Jokić da brane Taunsa kada izađe na liniju za tri? Ima Meloun snimak i +/- od juče, moraće da stavi u petorku najuspešnijeg čuvara Edvardsa, pa makar im to smanjilo potencijal u napadu. Primiše 66 poena u drugom. I momci sa DNVRa su imali sličnu ideju posle utakmice, da se da šansa Votsonu da čuva Edvardsa.
1n54jd3r Posted May 5 Posted May 5 Previse je lagan Votson da bi cuvao Ant-a. Mislim da vecu sansu ima CB da uradi nesto korisno. U krajnjem slucaju, moraju ga udvajati. Niko nema ono sto je potrebno da 1na1 uspori ovog ludaka. Ili fali snaga, ili visina, ili brzina i pokretljivost.
booyaka Posted May 5 Posted May 5 Nešto razmišljam da ovih pet dana pauze između prve i druge runde plejofa nije prijalo Denveru i da će, što serija bude duže trajala, igrati sve bolje. Tj. Minesota ne može bolje od ovoga a Denver je objektivno odigrao ispodprosečno i opet je bilo šibanje i nisu ih lagano dobili. Umereni sam optimista, sve u svemu. 2
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 30 minutes ago, reg said: Kako će Džordan i Jokić da brane Taunsa kada izađe na liniju za tri? Ima Meloun snimak i +/- od juče, moraće da stavi u petorku najuspešnijeg čuvara Edvardsa, pa makar im to smanjilo potencijal u napadu. Primiše 66 poena u drugom. I momci sa DNVRa su imali sličnu ideju posle utakmice, da se da šansa Votsonu da čuva Edvardsa. Pa Dzordan bi isao na Goberta a Jokic na Towns-a, jedan na jedan,mislim mogu da probaju i to povremeno, posto Minnesota igra sa dva igraca preko 210 cm. Ocigledno je da Gordon u odbrani ne moze da isprati ni Towns-a ni Rid-a. Takodje kada je Rid u petorci Minnesote , Meloun bi mogao da stavi MPJ-a na njega, on barem ima visinsku prednost u tom match up-u. Treba malo da mesa karte a ne samo da frosira jedno to isto.
dekki Posted May 5 Posted May 5 У другом полувремену КАТ+Конли+Рид: 42 коша, шут 17/19, тројке 6/6 1 2
bradilko Posted May 5 Posted May 5 gledao snimak. plus ovaj podatak o sutu koji je izneo @dekki neverovatna brojka moglo je to i na drugu stranu da ode. nije denver bio bas toliko los. kao sto smo i pricali onaj lik, 6-i igrac i konoli su ih urnisali. uslo im je i nesto od table i to je to. ima jos sansi denver. moze da odradi i brejk tamo. morace da odigraju brze i bezobraznije jace faulove i sl. plej of, nema pardona.
booyaka Posted May 5 Posted May 5 Medžik lepo otvorio utakmicu protiv Kavalirsa. Gotivna su ekipa, nadam se brejku u decideru.
Micko8 Posted May 5 Posted May 5 (edited) Ako izgube sutra,bice pocisceni. Ta utakmica im je kao sedma utakmica NBA finala i tako treba da je shvate ako zele necemu da se nadaju u seriji. Edited May 5 by Micko8
warp Posted May 5 Posted May 5 1 minute ago, Milošica said: Kakvu odbranu pegla Orlando. Istina...al u napadu ciglare za medalju
Recommended Posts