Miljenko Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Jel su ovi iz Lakersa bili toliko ubedjeni da ce dobiti seriju, pa je hc dobio nogu.
uini Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 ^objektivno, ham nije cak ni prosecan trener a usput mu social skills bas ne idu. ko zna zasto je i ovoliko ostao ona reakcija na davisovu izjavu tokom serije je bas raritet.
kralj Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 (edited) 3 hours ago, uini said: slusao sam sinoc bill simmonsa na temu; on je u fazonu, mozda 76ers, mozda orlando ali mozda i rese da zavrse karijeru u la-u, ja bih dodao, pogotovo ako mu je okej da uzme neki kraci ugovor. clippersi imaju chovketovu domacu osnovu, verovatno se nikome tu ne isplati da juri zmaja, ni matorim zvezdama, ni clippersima. chavo ledeni ima jos tri godine, 50 miliona svaka. I ne samo to, nego imaju Balmera koji se ludo zabavlja i neće praviti problem da se preleću kepovi. Jedini scenario koji bi PGa odveo je zasićenje i eventualna procena da bi negde drugde bio konkurentniji za titulu, ali uprkos tome što još nije produžio, mislim da su mnogo veće šanse da ostane nego da ode. Edited May 4, 2024 by kralj 1
Lezilebovich Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 8 hours ago, reg said: Bilo bi strava da Lebron ostane , Redik bude trener i svejedno nastave sa podkastom. Ne samo da nastave zajedno sa podcastom, nego i da zajedno vode lejkerse. Jos jedan trener - igrac i ako osvoji da konacno prestigne jordana u goat debati 2
Djuro Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 (edited) 3 hours ago, Miljenko said: Jel su ovi iz Lakersa bili toliko ubedjeni da ce dobiti seriju, pa je hc dobio nogu. bas steta. totalno neocekivano. eno Kerr sa 3 halloffamera ne moze da dobaci ni do PO, pa nikom nista. svi sretni. kaze steph “sve dok pobedjujemo, treba da ostane tim zajedno”. ali brt, vec dve godine ne pobedjujete. Edited May 4, 2024 by Djuro
uini Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 inače, nisam gledao cavs-magik još od prve dve tekme, pa pričam napamet ali ne mogu da razumem da mobley za 34mins u igri uzme svega 5 šuteva. pri čemu i jarett allen ne igra svaka čast donovanu ali svesti mobleyja na nekog mršavog mitch robinsona je stvarno jeres
ntwadumela Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 ^Donovan Carinik Mičel. Nije kao da nije sklon tome. Možda je to i razlog poraza, jer niko maltene nije bio razigran osim njega, posebno u četvrtoj, čak ni Garland kao drugi strelac nije šutirao uopšte u tom periodu. 1
napadaj Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Još je smešnije to što Mičel radi kad se zna da sigurno napušta Klivlend na kraju sezone.
uini Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 (edited) uprkos popularnom misljenju, ne moze glavni igrac sve da uzme bez amina trenera i saigraca stagod da je razlog, bas je bedak da mobley bude toliko ignorisan Edited May 4, 2024 by uini
Milošica Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Mislim da Garland i Alen nisu dobar fit Mičelu i Mobliju. 1
uini Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 garland & mobley su idealan fit, iako mobley jos nije namestio tricu, posto mogu da igraju svakakve iteracije 2na2 generalno, donovan igra taj brunson - stil kosarke ali kao da je jos dodatno ubedjen da svaku moze da ubaci garland & mitchell svakako nisu dobar kombo i ja bih tu birao garlanda, da sam neki faktor ima i on brda mana ali je plej i to dobar a ume i jednako da trpa. 3
Milošica Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Da, Garland i Mobli jesu, mislio sam na ovo dole što si napisao. Kao da guše jedni druge. Mada, ko ih jebe, svakako su smor. Orlando mi je bombona sa još jednim potentnim igračem spolja.
uini Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Josh Hart On his preference not to visit Indiana... “If I don’t have to play the Indiana Pacers, I’m not stepping foot in that state. I don’t want to be in Indiana for any All-Star break, for anything. I am not an Indiana guy.” “I will say they do get a White Castle there. I love White Castle. It’s the only solid thing about Indiana. And Long’s Bakery. Fire donuts. If not for those two things, psshh. Long’s Bakery? Donuts are top tier. Indiana? Bottom of the barrel.” 4
Milošica Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Heheh ludi Hartov Merkur na 18. stepenu Vodolije. Identičan ima Greg, a šansa za to je 1:360. 1 1
napadaj Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 1 hour ago, uini said: uprkos popularnom misljenju, ne moze glavni igrac sve da uzme bez amina trenera i saigraca stagod da je razlog, bas je bedak da mobley bude toliko ignorisan Na to i mislim - ne kapiram šta radi ceo tim. 1
Recommended Posts