Zli Gli Posted April 24 Posted April 24 48 minutes ago, kralj said: McDaniels je jedan od najpotcenjenih igrača lige. Svetski prvak u doprinosu koji se ne vidi u statistici. Brutalan defanzivac. Ovo je doduše čist bonus. E taj je propustio citavu seriju protiv dinastije u nastanku prosle sezone, kao i Naz Rid, i opet je sve osim prvog meca bilo napeto do kraja a sa njima bi bilo jos napetije. Evo prilike vec u drugoj rundi za revans
kralj Posted April 24 Posted April 24 10 minutes ago, uini said: meni uopste ne smeta taj lukin modus trashtalkuje covek protivnike, sudije, publiku; meni je to super, radi sve da pobedi, a nema nekih situacija za povrede Ne radi samo sve da pobedi nego da pobedi kao najveća žrtva u istoriji svemira, žrtva protiv koje su se sve čestice materije hiljadama i hiljadama godina udruživale. Meni je gotivan po neki battle odnos kao sa Bukerom, ok mi je da napuši Sakramentov menadžment koji i danas lupeta o ispravnoj odluci na draftu, al ovaj nit bira, nit vadi.
uini Posted April 24 Posted April 24 9 minutes ago, kralj said: Ne radi samo sve da pobedi nego da pobedi kao najveća žrtva u istoriji svemira, žrtva protiv koje su se sve čestice materije hiljadama i hiljadama godina udruživale. jebiga, tu vec srbo-shpanac pravi tejkover u njemu hteo sam da kazem da meni ta njegova nadrkanost prija, malo me podseca na likove iz 90ih
pbg12345 Posted April 24 Posted April 24 ma nadrkanost je ok, ali ne pricamo o nadrkanosti, makar ja ne
uini Posted April 24 Posted April 24 35 minutes ago, б1lme3 said: ma nadrkanost je ok, ali ne pricamo o nadrkanosti, makar ja ne to mi je jasno ali onda zapravo želimo da cherry-pickujemo lukin pristup, pa ono što nam se sviđa da nastavi da laje a ono što nam je bedno da prestane pod hitno ..jebiga, you take a little bad with a good, što bi rek'o igi, igi pop.
Djuro Posted April 24 Posted April 24 Vise je plačipička nego što je nadrkan ali nema veze ima ko to voli. 6
*edited by mod Posted April 24 Posted April 24 Pokazivanje da su sudije u NBA potkupljene je onako prilično jadno. Doduše valjda su ga od toga izlečili kaznama.
uini Posted April 24 Posted April 24 (edited) 26 minutes ago, Djuro said: Vise je plačipička nego što je nadrkan ali nema veze ima ko to voli. okej. uglavnom, Edited April 24 by uini
uini Posted April 24 Posted April 24 30 minutes ago, *edited by mod said: Pokazivanje da su sudije u NBA potkupljene je onako prilično jadno. Doduše valjda su ga od toga izlečili kaznama. ne znam da li smo pejstovali jeff teaguea
booyaka Posted April 24 Posted April 24 3 hours ago, napadaj said: Wtf? To sam primetio kada je pao nakon onog zakucavanje kada je sebi nabacio loptu. Deluje kao neurološki problem. 1
goofs Posted April 24 Posted April 24 Maxey zvanično MiP, 319 naspram 305 Coby Whitea, ostali daleko ispod
Recommended Posts