Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, kralj said:

McDaniels je jedan od najpotcenjenih igrača lige. Svetski prvak u doprinosu koji se ne vidi u statistici. Brutalan defanzivac.

Ovo je doduše čist bonus.

E taj je propustio citavu seriju protiv dinastije u nastanku prosle sezone, kao i Naz Rid, i opet je sve osim prvog meca bilo napeto do kraja a sa njima bi bilo jos napetije.

Evo prilike vec u drugoj rundi za revans :fantom:

Posted
10 minutes ago, uini said:

meni uopste ne smeta taj lukin modus

trashtalkuje covek protivnike, sudije, publiku; meni je to super, radi sve da pobedi, a nema nekih situacija za povrede

Ne radi samo sve da pobedi nego da pobedi kao najveća žrtva u istoriji svemira, žrtva protiv koje su se sve čestice materije hiljadama i hiljadama godina udruživale.

Meni je gotivan po neki battle odnos kao sa Bukerom, ok mi je da napuši Sakramentov menadžment koji i danas lupeta o ispravnoj odluci na draftu, al ovaj nit bira, nit vadi.

Posted
9 minutes ago, kralj said:

Ne radi samo sve da pobedi nego da pobedi kao najveća žrtva u istoriji svemira, žrtva protiv koje su se sve čestice materije hiljadama i hiljadama godina udruživale.

:lol: jebiga, tu vec srbo-shpanac pravi tejkover u njemu

hteo sam da kazem da meni ta njegova nadrkanost prija, malo me podseca na likove iz 90ih

Posted

ma nadrkanost je ok, ali ne pricamo o nadrkanosti, makar ja ne :D 

Posted
35 minutes ago, б1lme3 said:

ma nadrkanost je ok, ali ne pricamo o nadrkanosti, makar ja ne :D 

to mi je jasno ali onda zapravo želimo da cherry-pickujemo lukin pristup, pa ono što nam se sviđa da nastavi da laje a ono što nam je bedno da prestane pod hitno

..jebiga, you take a little bad with a good, što bi rek'o igi, igi pop.

Posted

Vise je plačipička nego što je nadrkan

ali nema veze

ima ko to voli.

• +1 6
Posted

Pokazivanje da su sudije u NBA potkupljene je onako prilično jadno. Doduše valjda su ga od toga izlečili kaznama.

Posted (edited)
26 minutes ago, Djuro said:

Vise je plačipička nego što je nadrkan

ali nema veze

ima ko to voli.

okej.

uglavnom,

Edited by uini
Posted
30 minutes ago, *edited by mod said:

Pokazivanje da su sudije u NBA potkupljene je onako prilično jadno. Doduše valjda su ga od toga izlečili kaznama.

ne znam da li smo pejstovali jeff teaguea

Posted

..i ovo je stravara

• Haha 2
Posted

2 i po minute staaare košarke

• +1 2
  • Haha 2
Posted
3 hours ago, napadaj said:

Wtf?

To sam primetio kada je pao nakon onog zakucavanje kada je sebi nabacio loptu. Deluje kao neurološki problem.

• Haha 1
Posted

Maxey zvanično MiP, 319 naspram 305 Coby Whitea, ostali daleko ispod

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...