Milošica Posted April 17 Posted April 17 Karijevo žvakanje gume je 1000 puta legitimniji argument od "ulazilo im je svašta" 1 1
booyaka Posted April 17 Posted April 17 Ulazilo im je svašta jer su se potrudili da im ulazi svašta. Zvuči pogrešno, ali je tako. 1 1
Zli Gli Posted April 17 Posted April 17 Nisam ljubitelj prangijanja, ja volim staaaari basket sa vise fizickog kontakta a ovi su to ubili jbg. Ipak svaka cast na procentima suta u tih x sezona kad su dominirali, majstori su bili obojica.
Filozof manijak Posted April 17 Posted April 17 (edited) Ako voliš staaaaaari basket sa više fizičkog kontakta, kako onda ne voliš Grina? Edited April 17 by Filozof manijak
freethrow Posted April 17 Posted April 17 26 minutes ago, Zli Gli said: Ja nisam voleo GS jer su besomucno silovali taj sut i sve se svodilo na to i eto ulazilo im je svasta, od otvorenih suteva do ludackih preko ruke ili sa 8-9 metara. Plus Karijevo zvakanje one gume i Klej koji se tek nesto manje kurcio plus Grin kojem je liga dozvolila da glumi zajebanog lika a on samo smrad koji je za sve podmukle prljavstine trebao imati mnogo cesce i duze suspenzije. Ukratko, govnarska ekipa i lepo je sto su ispali. ne pratiš mnogo basket, samo onako rezultate? 4 2
goofs Posted April 17 Posted April 17 Stef je promenio košarku onim šutevima kao iz igrice. Stef, Džordan i Vilt su najveći revolucionari NBA basketa. Ne zajebavam se, svi ostali veliki igrači su igrali unutar nekog šablona koji je košarka već imala, eventualno malo izvan, i peglali to maksimalno. 5
kralj Posted April 17 Posted April 17 Pre bih rekao da je Medzik revolucionar, nego Džordan, ali takve dijagnoze su po meni precenjene. Dosta je tu i do spleta okolnosti, konteksta... 2
uini Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, Zli Gli said: Ja nisam voleo GS jer su besomucno silovali taj sut i sve se svodilo na to i eto ulazilo im je svasta, od otvorenih suteva do ludackih preko ruke ili sa 8-9 metara. Plus Karijevo zvakanje one gume i Klej koji se tek nesto manje kurcio plus Grin kojem je liga dozvolila da glumi zajebanog lika a on samo smrad koji je za sve podmukle prljavstine trebao imati mnogo cesce i duze suspenzije. Ukratko, govnarska ekipa i lepo je sto su ispali. kakvo besomucno silovanje suta, imali su vrhunski ball i player movement, trougao prilagodjen povrsini na kojoj se igra savremen basket i ekipi u kojoj igra steph curry nije to nikakvo besomucno prangijanje vec vrlo precizno i sa puno iteracija izvodjen napad a na sve to, igrali su i opasnu odbranu, i to skorije 8
kralj Posted April 17 Posted April 17 Kako se istripovao Redik sa ovom tablom, kao da Bard to nije radio pre 10 godina kod Andjusa. 4
Djuro Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, freethrow said: ne pratiš mnogo basket, samo onako rezultate? ti pratis? mnogo? cekaj brt, zar nisi ti onaj koji je pisao "strength in numbers", "posibacemo se (mi=gsw, lol) sa svima", "daleko u PO", pre samo 2-3 nedelje?
Zli Gli Posted April 17 Posted April 17 1 hour ago, Filozof manijak said: Ako voliš staaaaaari basket sa više fizičkog kontakta, kako onda ne voliš Grina? Pod fizicki kontakt mislim na muski fizicki kontakt, ne na njegovo podmetanje nogu i pederske fore zbog kojih bi na bilo kojem basket terenu dobio pesnicu u glavu bez najave. I svi koji se pecaju na necije misljenje na forumu x i osecaju potrebu da repliciraju duhovito bez nekih argumenata, mogu da ga duvaju. Pa ko se pronadje, pronadje. Npr. ovaj sto gleda mnogo kosarke. 1
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 (edited) Denver je najebao. Liga ce sve uciniti da progura smrdljive Lejkerse. Utakmica protiv Pelikansa je bila pokazna vezba za to. Odonos slobodnih bacanja dve ekipe i kakve su samo faulove dosudjivali jednoj ekipi a na drugoj nisu Znaci Denver mora da dobije prve dve utakmice kod kuce da bi se necemu nadao. Ko ih jebe , sami su krivi sto su izgubili dobijenu utakmicu protiv San Antonia. Onaj drugi deo kostura je smejurija, Sakremento ili Pelikansi i onda Klipersi ili Dallas. Tako je to kada imas miki maus trenera i zvezdu tima sa velikim oscilacijama i promenama u raspolozenju. Edited April 17 by Micko8 3
189- Posted April 17 Posted April 17 zligli kao i po obicaju prica napamet evo od 2014-15 sezone gde je gsw bio po sutu za tri poena u ligi: 4, 1, 5, 17, 8, 25, 5, 3, 1, 4 houston u medjuvremenu 1, 2, 1, 1, 1, 1, 3, 4, 22, 12 sami highlightsi i broj trojki curryja i thompsona je samo davao taj utisak da su sutirali puno a u realnosti niko osim njih dvojice nije sutirao puno. uostalom kada se sezonama sutira izmedju 38-41% i treba da sutiraju, mozda zapravo i nisu dovoljno ni sutirali. 2
uini Posted April 17 Posted April 17 @189-, apsolutno ali to je tek jedan aspekt cele logike, koja se u ovom thinking bball videu pojasnjava potanko u drugom delu. nebitno, samo, mnogo je bespotrebnih hot tejkova ovde od 3-4 lika, utemeljenih na licnoj percepciji ili cesce predrasudi. mozemo mi to mnogo bolje, kao tim 1
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 (edited) Ni meni se GS nikada nije preterano dopadao, good riddance,( ono Curry-evo zvakanje gume za zastitu zuba je odvratno). Plus ono pedersko dovodjenje Duranta i ubijanje bilo kakve konkurencije Edited April 17 by Micko8
Recommended Posts