uini Posted April 17 Posted April 17 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Pokidali Elis i Marej. Nazalost Pelikani su im najgori moguci mecap, nisam nesto mnogo optimista , ali nek se kotrlja. poruka za zajona & drugove, da mogu samo ale ale ale ale alee
goofs Posted April 17 Posted April 17 Ukradeno sa interneta: ”Chris Paul finally figured out how to beat the Warriors in the playoffs” 6
goofs Posted April 17 Posted April 17 Teško je odgovoriti dok ne saznamo stanje debelog i da li će uopšte moći da igra.
1n54jd3r Posted April 17 Posted April 17 2 minutes ago, goofs said: Teško je odgovoriti dok ne saznamo stanje debelog i da li će uopšte moći da igra. da, da...propustio sam ovo a bez njega na 100% i sa CJ-em i Ingramom u kanalu tesko da ce proci Kangze 1
kralj Posted April 17 Posted April 17 Zadnja loža izgleda. Prošle godine je masu propustio, a isto ovako je izašao, eventualno malo više vukao nogu. Sumnjam da će igrati sudeći po ovom snimku. 1
booyaka Posted April 17 Posted April 17 Šteta što Dubsi neće biti u doigravanju, u prajmu je to bila najlepša košarka ikada viđena, ali sada nisu ni senka tog performansa.
Popular Post Hele Posted April 17 Popular Post Posted April 17 Uzivanje je bilo gledati GSW. Smesno mi je sve sto im se zamera, to su ljudi koji su postigli vise od onoga sto se ocekivalo i igrali iznad svojih mogucnosti. Kada neko hoce nesto da im zamera, sve njihove mane postoje, ali oni su uprkos tome uspeli da naprave sve sto su napravili. Nisu oni bili pretplaceni da dominiraju, ali su uprkos tome uspeli. Da, Kari ima gomilu mana i Klej i Grin... i kao tim su imali gomilu mana, ali normalno da jesu, nisu to prvi pikovi na draftu i trejdovani superstarovi. Iskoristili su maksimalno ono sto imaju i svaka im cast na tome. 12
Milošica Posted April 17 Posted April 17 Nisam ih voleo kad su bili u prajmu, sad mi je žao što zbog neke klinačke nabeđenosti nisam uživao u toj košarci.
Djuro Posted April 17 Posted April 17 23 minutes ago, 1n54jd3r said: Sta mislite, ko ima vece sanse u prvoj rundi protiv OKC? OKC
Milošica Posted April 17 Posted April 17 25 minutes ago, 1n54jd3r said: Sta mislite, ko ima vece sanse u prvoj rundi protiv OKC? Mislim da Pelsi izbacuju obe ekipe ako je Zajon zdrav. 2
Djuro Posted April 17 Posted April 17 da se prisetimo kako je, pre pocetka sezone, espn predvidjao pobednika istoka i zapada: ------------------------------------- 1
Zli Gli Posted April 17 Posted April 17 Ja nisam voleo GS jer su besomucno silovali taj sut i sve se svodilo na to i eto ulazilo im je svasta, od otvorenih suteva do ludackih preko ruke ili sa 8-9 metara. Plus Karijevo zvakanje one gume i Klej koji se tek nesto manje kurcio plus Grin kojem je liga dozvolila da glumi zajebanog lika a on samo smrad koji je za sve podmukle prljavstine trebao imati mnogo cesce i duze suspenzije. Ukratko, govnarska ekipa i lepo je sto su ispali. 1 2
Recommended Posts