Mindaugas Žukauskas Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, *edited by mod said: Prenosim na okolinu koja je za to zainteresovana tj koju to isto pogađa. Bilo dobro ili loše. Sigurno da se ne derem na ljude oko sebe ili ih teram da gledaju highlights i slave ako ne prate sport. Ne radi se o tome. Možeš da budeš nervozan zbog utakmice i neko te pita neko rendom pitanje nevezano za sport. A tebi nije do priče (o tome) i brecneš se. Ne mora to da bude ni utakmica, možeš biti nervozan zbog saobraćaja. Zaista mi nije nikakvo otkriće da ljudi znaju biti neprijatni prema drugima bez razloga kada su nervozni ili nadrkani. I to je sve ok. 3
copkillah Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne radi se o tome. Možeš da budeš nervozan zbog utakmice i neko te pita neko rendom pitanje nevezano za sport. A tebi nije do priče (o tome) i brecneš se. Ne mora to da bude ni utakmica, možeš biti nervozan zbog saobraćaja. Zaista mi nije nikakvo otkriće da ljudi znaju biti neprijatni prema drugima bez razloga kada su nervozni ili nadrkani. I to je sve ok. Osim što on sve vreme deluje kao da se loži na to što je takav, kao mnogo je lud i mnogo je veliki navijač i mnogo voli klub. Ae bre liče, isti fazon kao onaj što izmišlja huligansku prošlost. 4
MiddleClass Posted March 22 Posted March 22 41 minutes ago, Milošica said: Ja ne. Čučnem u ugao sobe, pijem vinjak i slušam muziku. Robert Kumerle i Leteci odred 1
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 2 hours ago, Milošica said: Apsolutno. Zajebancije i navijačka podjebavanja su super i mislio sam do onog njegovog prvog bana nakon povratka da je Eleniko u tom fazonu, ovo sad je već bespotrebno učitavanje i pravljenje "konflikta" na forumu tamo gde ne postoji. Sećam se da je garmonbozia bio jedan od onih koji su smatrali da je taj ban bio prestrog. Nemam pojma o čemu pišeš. Garmo najviše voli da deli ocene koji je cigan patkometar (ukratko - svi) dok svojima nikad ništa a ovim MK proveravanjem se ofirao. Pre 10 godina je vođena rasprava ovde na temu da među grobosima nema takvog. I evo malo poviše eto šipkaške trol brigade na istom zadatku. Dakle pogledaj tamo.
napadaj Posted March 22 Posted March 22 U životu se nisam brecnuo na ukućane i druge bliske ljude zbog utakmice. Svu svoju mržnju posvećujem i dajem ciganima, nikome drugom. 4
booyaka Posted March 22 Posted March 22 (edited) 3 hours ago, *edited by mod said: Pola ga psuje a pola ga priziva u voljeni klub. Vaistinu čitava menažerija. A MK treba pitati da li je ok ukrasti TV iz kluba ako te baš iznerviraju? Who is Deco? Art Deco? @Eleniko Edited March 22 by booyaka
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, booyaka said: Who is Deco? Art Deco? @Eleniko dobro došao nazad brate. šta me pitaš, nešto se ne unosim previše u ovu pacovsku deponiju ako ne moram.
Milošica Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, Eleniko said: dobro došao nazad brate. šta me pitaš, nešto se ne unosim previše u ovu pacovsku deponiju ako ne moram. Opa 1
Popular Post bradilko Posted March 22 Popular Post Posted March 22 (edited) dokoni cigani od decembra i jarice krste Edited March 22 by bradilko 1 12
Eleniko Posted March 22 Posted March 22 1 hour ago, bradilko said: dokoni cigani od decembra i jarice krste samo 4 lajka od dežurnih šipkaša, urgiraj tamo da pojačaju
Lord Stef Posted March 22 Posted March 22 Ja sam vise iznenadjen sto nema 3 "tuzno" reakcije od cuvara vatre.
Recommended Posts