October 14, 2025Oct 14 9 hours ago, Moća said:Pun je Yt obrada sad. Neki lik kaci bluz obrade poznatih hitova. Billy Jean i Wonderwall zvuce odlicno.Salji link.
October 15, 2025Oct 15 Ja se zezao sa tim još pre dve godine, kad su ti AI sistemi dosta kljakavo radili ...Verujem da bi sad to dosta bolje ispalo. Da se samo ima vremena ...
October 15, 2025Oct 15 Ja se zajebavao sa nekim mojim tekstovima. Evo primer:https://suno.com/s/SgCh2ke3VrLNhtS2
October 15, 2025Oct 15 Author 1 hour ago, Lancia said:Bas cudno da Rasa nisam stavio na ignore listu zbog ovog topika hm.Slobodno, ne bi mi to bila ni prva, a ni poslednja neuzvraćena ljubav.
October 15, 2025Oct 15 4 hours ago, Ras said:U Billy Jean se oduvek i čuo bluz.Dada, mislim da je za Triler Kvinsi Džons tražio egzaktno onog gitaristu iz Totoa, da zaore masno. Ali meni je demo prvog albuma njegov ultimativni album. koliko je to zarazno. Sori za off, eto da kažem da bi AI mogao da pravi demo trake i fejk priče sa snimanja, ja to volim da gledam ne zanima me da li je istina samo da je zanimljivo Znači sad zamišljam da ako bih pravio muziku opet samo napraviš teme u Traktoru on ti sastavi snimak. Napalio bih se na AI samo tako, ali AI je zlo, u zlim rukama. Klonim se, iako je zanimljivo Edited October 15, 2025Oct 15 by Hermetico
November 7, 2025Nov 7 Evo za one koji ne slušaju narodnjake, a kada Halid ode dženet forum ne možemo da osušimo.I dalje su AI obrade daleko od odličnih, za sada su ideje mnogo bolje. Kada se bude poklopilo sa kvalitetom zvuka i aranzmana, bice zanimljivo.
November 7, 2025Nov 7 Jel smem kačim moje?Pisao tekstove i konačno mogu da vidim kako bi to zvučalo. Sviđaju mi se rezultati.
November 24, 2025Nov 24 Ja se igram vec mesec dana i kacim na YT al uglavnom narodnu i pop to mi najlakse ide da napisem.Ova mi ima 19k pregleda pa koga ne mrzi nek poslusa da mi kaze sta misli:
January 22Jan 22 27 minutes ago, wayfaring stranger said:Apsolutno romanticnoPostmodern Jukebox ovo realno rade mnogo bolje. Ja sebe nedavno uhvatih u dobrom raspolozenju i provalim da slusam jedan od onih AI vaskrslih albuma sa YT