September 6, 2025Sep 6 Author Lanica i Cigarettes After Sex, pa....zvuči kao prirodan spoj. Osim što su spojeni uz pomoć ejaja. Edited September 6, 2025Sep 6 by Ras
September 25, 2025Sep 25 Nije ai napravila ali je prilagodila.Ima toga odavno na tone po youtubetu, metallica u disko fazonu i slično, ali evo prvi put da mi se stvarno dopala "obrada". Edited September 25, 2025Sep 25 by igoraki
October 4, 2025Oct 4 AudiomackΜομτσίλος Καβαρνός by Momčilos Kabarnos: Listen on Audio...Stream Μομτσίλος Καβαρνός, an album by Momčilos Kabarnos. Release Date: 2025-10-01Obrade Bajaginih pesama u stilu duhovne muzike. Drugar radio. Ispalo odlično.Reč autora koji se igrao sa AI.Pojac Μομτσίλος Καβαρνός ( Momčilos Kabarnos ) i bratstvo grčkog Manaistira izvode najlepše numere Bajage i Instruktora u duhovnoj tradiciji istočne crkve. Najbolje se čuje na slušalicama ili zvučnicima. Edited October 4, 2025Oct 4 by wayfaring stranger
October 5, 2025Oct 5 A u cemu je obradjivao?Meni je drugar otkrio Suno.ai ubacis tekst (mada i tekst moze da ti napise) i zadas parametre(zanr, muski, zenski vokal itd.) i stize cela pesma. Ja sam ubacio neke moje pesme i odlepio kako je ispalo, tako da uskoro ce svi moci da budu kompozitori 😂.
October 7, 2025Oct 7 Da sam ja nešto moderator muzike (kako je Pussy Galore priželjkivala 2007) ne da bi ovaj topik leteo na Muziku za decu, nego naglavačke.Pa jebla vas bullshit mašina.
October 8, 2025Oct 8 On 5. 10. 2025. at 9:19, Moća said:A u cemu je obradjivao?Nemam pojma. Za to sam divčos. Evo njegovog profila, kontaktiraj ga. On će ti reći sve detalje. Sjajan je lik, mozda napravite neku saradnju.https://www.facebook.com/night.knight.666
October 14, 2025Oct 14 Pun je Yt obrada sad. Neki lik kaci bluz obrade poznatih hitova. Billy Jean i Wonderwall zvuce odlicno.