Jump to content
IGNORED

French Rock

Bojan

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, dragance said:

nemoj više tog ubicu stavljati ovde, molim te.

Ja pojma nisam imao. Cekaj, to bila cerka Zan Luj Trentinjana i prosao sa 4 godine zatvora?¿ 

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Lancia said:

Ja pojma nisam imao. Cekaj, to bila cerka Zan Luj Trentinjana i prosao sa 4 godine zatvora?¿ 

Jeste

• +1 1
Posted
1 hour ago, Lancia said:

I njegova bivša žena Kriština Radi je izvršila samoubistvo. On je bio prisutan u kući, ali tužilaštvo nije našlo dovoljno dokaza da podigne optužnicu.

• +1 1
Posted
2 hours ago, dragance said:

Sad se setih ovog :D 

Već stavio @Reaktor

Posted

Nemam pojma skoro nista o fransuskoj muzici koja nije elektronika, i naravno AIR koji su neverovatan spoj necega sto se zove songwriting i elektronike. Ali volim da slusam The Dø. Pogogtovo intimne live nastupe kao ovaj.

Devojka je Finkinja i peva na engleskom, ali je rodjena u Parizu. Valjda moze da upadne na topik

• +1 1
Posted

Melody's Echo Chamber

Prvi album malo remek delo, nažalost nije lokal patriota jer većinu pesama peva na engleskom.

Halo Maud

Malo veći nivo patriotizma i vrlo dobar prvi album.

• +1 2
Posted

Ne znam nista o ovom bendu, uhvatih kao deo necijeg gostovanja na radiju i redovno zaboravljam da nadjem neki album. Mnogo mi je dobra stvar, cak mi ni neomiljeni francuski jezik ne smeta, vec zvuci skroz prikladno.

• Hvala 1
Posted

Najčešće peva na engleskom, mada su joj pesme na francuskom i berberskom po meni bolje.

• +1 2