Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League - Premer/Brod/Beton - sezona 2023/2024

Recommended Posts

Posted
On 21. 12. 2023. at 1:48, 189- said:

brise se sve sa utakmice luton-bmouth. moj drugar keptenovao solankea i u trenutku prekida imao 18 poena. tu bih batalio igru na njegovom mestu...

Koja tuga :'(

teamsolanke

Posted

Areola, najveći trol.

Na 10 kola je imao ukupno 13 poena, a samo u ovom 9, kada smo ga svi prodali ili bacili na klupu :D

• +1 1
Posted

Ali brate ovaj Emerson Rojal. Kakav je ovo šorc, kao da je krenuo da igra sa Tirketom i Mošom 🤣

Posted (edited)

Na koju foru TAA dobije 3 bonus poena pored očajne igre i dobijenog kartona? :huh:

Edited by ubibobi
Posted

Увек тај бпс форсира креативне играче са доста центршутева, кључних додавања, створених великих шанси итд а Трент је ту један од најјачих у лиги. Он, Трипије и Поро од дефанзиваца баш доминирају у том сегменту.

Posted

Tripije dominira samo u skakanju po mojim živcima poslednjih mesec dana.

1, 2, 0, -1, 1...

Posted

Najzad odlučio da prebacim Hwanga na klupu i nema da fali - odmah zabije dva gola, 14 poena :isuse:

Posted

Drago mi je što si ga ostavio. Sutra mi treba rezultat jer je do sada ovo kolo najgore.

Posted

Srecna nova divljakarta™ i u zdravlju i veselju je potrošili

• Vojvodo,serdare 3
Posted

Na poluvremenu mi TAA i Salah(C) zajedno donose -2 poena, žuti karton i promašen penal :jerry:

Posted

80 poena sa dvojicom od po 0 (Trent i naravno Saliba). 

Zato mi na klupi ostalo 26 (11 Areola, 8 Van Hecke, 7 Raul Jimenez).

• 2 weeks later...
Posted
On 10. 12. 2023. at 10:34, Dziber said:

Fantazi ko u osnovnoj: 1, 2, 1, 2...

mirjana adasevic neuhva5ljiva, a tu su mi iza ledja nikola adasevic, aleksandar adasevic, nemanja adasevic, luka adasevic, timmy adasevic, stanislava pak, al adzaja adasevic i mia adasevic

Ajao,sad tek vidim da sam toliko upečatljiva da sam izdvojena iako nisam član adasevic klana, kakav kompliment:blush:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Kako je propo ovaj Premer....  -8, -8, -8, -8, -8 za 3. mesto na tabeli... :fantom: 

Posted

Moco, sutra deadline u 12.30

• Haha 2
Posted (edited)

Kasno bate. Ne brini dobijas bez problema.

Edited by Moća
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1