booyaka Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 To što je Grbović SNS pička ne znači da nije rekao istinu vezano za to ko je minirao građenje dobrih odnosa između dva kluba. 1
Popular Post garmonbozia Posted April 24, 2024 Popular Post Posted April 24, 2024 ajde odjebite sa ovim na košarka u svetu politike, dokurčili ste 11 2 1
weedman Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 (edited) 11 minutes ago, booyaka said: To što je Grbović SNS pička ne znači da nije rekao istinu vezano za to ko je minirao građenje dobrih odnosa između dva kluba. koga boli quratz za odnose sa çokijevim klubom, samo distanca i to što veća Edited April 24, 2024 by weedman 4 1
ZokiAsov Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 6 minutes ago, garmonbozia said: ajde odjebite sa ovim na košarka u svetu politike, dokurčili ste Epski smaraci
Milošica Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 "Baš mi je dosadno, aj malo na KKP temu da tumačim kako bi Grobari reagovali da je obrnuto" 3 1
uini Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 12 minutes ago, Milošica said: "Baš mi je dosadno, aj malo na KKP temu da tumačim kako bi Grobari reagovali da je obrnuto" to bi trebalo da je osnova foruma jedino sto tebi sad izgleda kao da je to grobarska rstva - grobar postovao vest, grobari ce da mu sude svi pricamo, pa sta se kome svidi 1
Milošica Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 (edited) 1 minute ago, uini said: to bi trebalo da je osnova foruma jedino sto tebi sad izgleda kao da je to grobarska rstva - grobar postovao vest, grobari ce da mu sude svi pricamo, pa sta se kome svidi Tako bi trebalo da bude, ali ovde će ns tvoj post da se nakači i likuje gomila dokazanih provokatora. Edited April 24, 2024 by Milošica 1
uini Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 Just now, Milošica said: Tako bi trebalo da bude, ali ovde će ns tvoj post da se nakači i likuje gomila dokazanih provokatora. ma kakve ima veze, nije kao da su ostali razvijali neku vrhunsku diskusiju ..grba pichketina je plafon bio poenta je da se ne treba brecati na tudje stavove ili makar ne treba ocekivati da samo partizanski zivalj poliva pravoverno u smeru 1 1 1
Milošica Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 (edited) 2 minutes ago, uini said: ma kakve ima veze, nije kao da su ostali razvijali neku vrhunsku diskusiju ..grba pichketina je plafon bio poenta je da se ne treba brecati na tudje stavove ili makar ne treba ocekivati da samo partizanski zivalj poliva pravoverno u smeru Pa upravo si se ti prvi bavio reakcijama forumaša a ne Grbovićevom izjavom. Edited April 24, 2024 by Milošica 1
uini Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 1 minute ago, Milošica said: Pa upravo si se ti prvi bavio reakcijama forumaša a ne Grbovićevom izjavom. nisam se brecao *teraj ovo na xy temu*, samo reagovao na napisano u jurodivom stilu i tonu 1
Milošica Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 Nisam ni ja terao, nego sam počeo da pišem rimejk Fineganovog bdenja.
garmonbozia Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 ja sam terao. dojadili bogu i narodu, a za trolovanje postoji baš ona tema o politici. I ovo se ne odnosi baš na uinija i hevisajda
booyaka Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 Verovatno se odnosi na hujadahua, bradilka i kumsa jer su njih trojica započeli diskusiju. 1 1
Heaviside Posted April 24, 2024 Posted April 24, 2024 5 minutes ago, garmonbozia said: ja sam terao. dojadili bogu i narodu, a za trolovanje postoji baš ona tema o politici. I ovo se ne odnosi baš na uinija i hevisajda Najbolje da ću da prelazim na drugu temu da izrazim neslaganje sa komentarom na vest postovanu i zatim komentarisanu na ovom topiku 1
Recommended Posts