Frank Pembleton Posted April 15 Posted April 15 "Vaše kolege sa dijagnozom: Ludilo sa šifrom N.Č." 🤣🤣🤣🤣 4
Dankan Ajdaho Posted April 15 Posted April 15 57 minutes ago, MeanM@ said: Magistar dominira na AP1. U tri minuta vec 6 kofa govana po Ivanovicu. Sve je on sjebo. Inace bi sad spremali 1/4 finale EL Nisam slušao, evo javljaju mi da sam dobio pare da mu napadam sina. 1 4
Nikodije Posted April 15 Posted April 15 Eto, gledao sam Megu i propustio doktora. Ipak ima 1 praaaavi ljubitelj košarke na ovom topiku 2 1
Milošica Posted April 15 Posted April 15 12 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nisam slušao, evo javljaju mi da sam dobio pare da mu napadam sina. Čuvena trojka Nele Karajlić - Dankan Ajdaho - Nebojša Čović
uini Posted April 15 Posted April 15 16 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nisam slušao, evo javljaju mi da sam dobio pare da mu napadam sina. nadam se da su ti javili i koliko si dobio
assignment Posted April 15 Posted April 15 1 hour ago, Hele said: Kad i da li se vraca Topic? Ako se uzme u obzir izjava trenera od juče je da još ne trenira sa ekipom... Sve više liči da ga nećemo imati do kraja,, a ne vidim iz njegovog ugla razlog da rizikuje bilo šta pred draft... Tako da teško... 1
assignment Posted April 15 Posted April 15 45 minutes ago, MiddleClass said: Topic se vraca za revans u PG Odakle ti ta ideja? Se pojavila neka vest?
Hele Posted April 15 Posted April 15 Zar nije Ćoki u medjuvremenu rekao da ce igrati revanš protiv Studenata?
Hele Posted April 15 Posted April 15 12 minutes ago, Nikodije said: Eto, gledao sam Megu i propustio doktora. Ipak ima 1 praaaavi ljubitelj košarke na ovom topiku Baci neki koment na temu o repstaciji o Miljenovicu, Djurisicu, Plavsicu, Jovicu...
Dankan Ajdaho Posted April 15 Posted April 15 8 minutes ago, uini said: nadam se da su ti javili i koliko si dobio 5
uini Posted April 15 Posted April 15 14 minutes ago, assignment said: Ako se uzme u obzir izjava trenera od juče je da još ne trenira sa ekipom... Sve više liči da ga nećemo imati do kraja,, a ne vidim iz njegovog ugla razlog da rizikuje bilo šta pred draft... Tako da teško... navodno je chovke rekao sad u ovoj emisiji raskrinkavanja da igra 1
Dankan Ajdaho Posted April 15 Posted April 15 Gidra 0/4 trojke. Jbt. Jago 1/4. Teo 3/11. Džizs Krajst & Vrdžin Meri. Ko da su protiv Detroita iz slavnih dana igrali. 1
Jimmy Kowalski Posted April 15 Posted April 15 Nema veze sa protivnikom, sve je do mentalne pripreme igraca. Kad se otcepilo u 4/4 sutirali su nesto tipa 50%.. 2
MiddleClass Posted April 15 Posted April 15 29 minutes ago, assignment said: Odakle ti ta ideja? Se pojavila neka vest? Covic rekao kod Edina i Koleta 1
Recommended Posts