Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Kad će prestati to omalovažavanje uspešnih ljudi u svojim profesijama.

reci brte, evo čak i ja mogu da napišem lepu reč o robiji o-bradoviću

ako se pitaš zašto, odgovor je jasan - 5 godina je trenirao stratosa peperoglua, jednog od mojih omiljenih stranaca u srbskom basketu i kkcz. sigurno je jako zaslužan za tu meku ruku.

• +1 2
Posted (edited)

Uopšte nisam imao Željka na umu kad sam pisao post. Valjda polaziš od sebe jer ti ne izbija iz glave čak i kad se ovako raspada :D

A Stratos je car.

Edited by Milošica
  • Tužno 1
Posted

Obožavam Stratosa, žao mi je što nije sa Teom igrao zajedno u Zvezdi.

• +1 3
Posted
1 minute ago, booyaka said:

Obožavam Stratosa, žao mi je što nije sa Teom igrao zajedno u Zvezdi.

Teo - Lojd - Stratos - Kalina - Petrušev

Moja petorka Zvezde.

• +1 2
Posted

Sve više viđam u tim petorkama Kalinića na 4. Kad je on postao četvorka? Baš jaka trojka je lik, na 4 može samo u nekim sb varijantama.

• +1 1
Posted

moze on sta hoces. u zadnjem mandatu u zvezdi najvise je bio plejmejker

• Haha 1
Posted

stratos je genije; bas se osecam povlasceno sto je igrao za zvezdu u poslednjoj sezoni karijere

lik koji na basketu moze da pobedi otprilike prime jordana, jer snimi sve nedostatke i onda besomucno vrti dve najefikasnije stavke u datom kontekstu i trpa li trpa.

• +1 6
Posted
2 hours ago, Milošica said:

Uopšte nisam imao Željka na umu kad sam pisao post. Valjda polaziš od sebe jer ti ne izbija iz glave čak i kad se ovako raspada :D

da ne izbija iz glave je prejaka reč, ali s obzirom da imam mnogo bliži odnos sa njim od onog koji bi naslutili po mojim kenjažama, iz onih prvih godina u atini, žao mi je što se ovako muči. ali sam je kriv za to, mogao je bira klub tačnije zemlju u kojoj će mirno okončati karijeru... stvarno nije do mene.

Posted

Teo opet ne igra :clown: 

za dobrobit Zvezde, nadam se da cemo ispasti u 1/4 aba lige. Totalni reset je potreban. Igranje Fiba lige sampiona.

od lepsih vesti bih izdvojio da ce Dejo igrati ove sezone finale fiba cupa i ako je tim preuzeo pre mesec dana. Ambicije kluba su igranje EL za par sezona.

Posted

Neće Dejo nikad više da primiriše EL.

• Haha 1
Posted

Jebo vas Stratos, kad smo vec kod njega, dve godine sam bio ubedjen da pisete o njemu kad god kazete Deda. Tek kad se penzionisao a vi nastavili da prizivate nekog Dedu skontao sam da ste mislili na Davidovca.

• Haha 8
Posted
On 27. 3. 2024. at 12:10, Eleniko said:

šta sad i trojka pere antića za pobedu u madridu ne valja

Ništa im nije sveto.
Ta trojka je jedan onako nas, ciganski potez, za publiku, za duse nase napacene.

• +1 1
  • Wub 1
Posted
5 hours ago, Milošica said:

Moja petorka Zvezde.

Go Away GIF by Bounce

• Haha 2
Posted
On 27. 3. 2024. at 16:29, Valkyrie said:

Zato nas sad i mrzi, tipična projekcija i blame-shifting.

10, 9, 8.....

Najteze podnose tvoje upise. Nas narane govnima na prvo sto im se ne svidi. Ti se nekako ne uklapas u algoritam :).
A ne kontaju da je to za njihovo dobro, ono, reality checks, bice bolji grobari nakon toga.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Pa zamisli ti sad dođe neka fina gospođa grobarka* i krene da te smara činjenicama™, priznaj da bi ti bilo bezveze da je naduvaš.

* Oksimoron

• +1 1
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...