Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Heaviside said:

Zapušio usta svima koji su tvrdili da ne može da ubaci 25 poena kad ga krene 

Kad ga ne krene, najbolji je naš strelac u el sa 14 ppg. 

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Bravo Zvezdo! 🔴

• +1 2
  • Wub 3
Posted

Prelepo veče.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Bianki je super lik.

• +1 2
Posted (edited)
13 minutes ago, Mil@n said:

Kad ga ne krene, najbolji je naš strelac u el sa 14 ppg. 

ja ne volim takve igrače, ti voliš , sve ok

btw, moja poenta je bila da niko ne spori da je nedović dobar poenter na EL nivou, a ne da ga je usralo ovih 25

Edited by Heaviside
Posted
13 minutes ago, Milošica said:

Prelepo veče.

Sad već troluješ :lolol:

Posted

Kako je krenuo Sfero pojedinačno da ih hvali, mislio sam da će i do Dede da dođe. Srećom....

Posted

Potpuno podržavam što im nisu dali izjave. Neka i dalje broje dane kada je zabeležena poslednja pobeda u EL.

• +1 2
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted

Ko je brojao dane, zašto je to uopšte bitno i šta nije tačno u tome da Zvezda u EL nije pobedila od januara? Treba da se ulepša stvarnost ružičastim bojama da se neko ne trigeruje u klubu? Ili je SK kriv što do sinoć nisu mogli da pobede nedeljama unazad? Ovo su seljačke fore i krajnji neprofesionalizam, ali bože moj™, zato smo tu gde jesmo i u košarci i u realnom životu.

“Pa šta!?” :thumbup:

• +1 5
  • Hvala 1
Posted
3 hours ago, Heaviside said:

ja ne volim takve igrače, ti voliš , sve ok

Ma uopšte ga ne volim nešto posebno.

Govorim o objektivnim procenama njegovom doprinosu ove sezone.

Prvi je strelac tima  u EL sa 14 poena i to za tipa 20 minuta, niko drugi nema ni 10. 

Nekim čudom neki ljudi strasno priželjkuju njegov odlazak, prosto nadrealno, i kao da se utrkuju ko će da ga popljuje više.

Nemam ni ja ništa protiv da ode ako će da dođe neko bolji, ali verovatno svi znamo da takvih neće biti puno više, ako uopšte. Barem kada je u pitanju košgeterski doprinos. 

• +1 1
Posted
8 hours ago, Mil@n said:

Ma uopšte ga ne volim nešto posebno.

Govorim o objektivnim procenama njegovom doprinosu ove sezone.

Prvi je strelac tima  u EL sa 14 poena i to za tipa 20 minuta, niko drugi nema ni 10. 

Nekim čudom neki ljudi strasno priželjkuju njegov odlazak, prosto nadrealno, i kao da se utrkuju ko će da ga popljuje više.

Nemam ni ja ništa protiv da ode ako će da dođe neko bolji, ali verovatno svi znamo da takvih neće biti puno više, ako uopšte. Barem kada je u pitanju košgeterski doprinos. 

dok god nedovic bude najbolji strelac ekipe i/ili jedan od vodecih igraca, a to ce biti njegova pozicija u timu dok god bude tu, mi cemo biti na ovom nivou na kom smo sada, sustinski bez ikakve sanse za doigravanje.

nedovic prosto nije napadacki dovoljno dobar da bi se trpeo njegov "doprinos" u odbrani.

• +1 5
Posted

Osnovni problem sa Nedovićem je selekcija tima.

Znaš da ti je Nedović jedini igrač sa dugogodišnjim ugovorom i ti dovodiš 3 pleja od kojih ni jedan nije kompatibilan sa njim i ni jednu dvojku.

U drugačije složenom timu ovih Nedinih 14 poena za 20 minuta bi bili šlag na tortu, pored svih njegovih mana kojih smo svi svesni.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ovi iz SK, kao nosilac prava treba da se obrate EL, pa da malog, podlog kompleksaša priupitaju i oni

Sa druge strane, nevezano za džiberisanje kluba, i SK mora da uradi selekciju ''novinara'', juče gledam majmunčina priča za Shabazza, da mu je Zvezda namijenila ulogu nosioca tima, a nije znala da dovodi igrača sa psihičkim problemima. Volio bih da i njega Shabazz priupita jednom tužbom kako je došao do tog zaključka.

• +1 6
Posted

Nedović ima bolje brojeve od jednog Pantera, košta neuporedivo manje i generalno nema tako toksičan uticaj na našu igru. Ako je sve posloženo u timu kako treba on ne mora da radi mnoge stvari kojima je bio izložen ove sezone. Bez svoje krivice bio je refleksija drugih problema u upravljanju klubom. Treba da ostane, bez razmišljanja i treba rešiti prvo očigledne probleme u pevcu.

• +1 5
  • Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...