ducca Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1523550/valencia-releases-bojan-dubljevic-euroleague/ 1 Link to comment
levi Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 koliko godina ima Dubljević? ne bi me iznenadilo da završi karijeru i da ostane da živi u Valenciji, pričao je u nekom podcastu koliko mu je dobro tamo i da je Valencija uvek u vrhu u onim izborima najboljih gradova za život. ili da izabere neku lo-fi ponudu iz Španije pa polako, pre nego da se krivi u autobusima po Aba ligi do druge polovine juna 1 Link to comment
Nikodije Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Formirali smo centarsku liniju Davidovac, Ilić Mitrović, Kuzmić, Raduljica Idemo dalje Link to comment
hrkljush boys_2 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Luka je dobar bekap, nadam se da ce prva opcija na 5 biti neki mofot. Link to comment
Hroničar Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Sta znam, ja bih jos malo sacekao, pa da dajem neke ocene o prelaznom roku. Slazem se da pocetak ne sluti na dobro, ali mi tek treba da dovodimo nosioce za sledecu sezonu. Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Pa i ovo su neki nosioci Spoiler Nose vodu Link to comment
elementary Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Nije problem nikad ova domaća osnova , problem je sto ti pored njih dovedes Bentila,Martina,Holanda koji nisu ništa bolji nego su čak i lošiji od te famozne domaće osnove. Ovo može samo da ispegla jedan Kalina, ostanak Kampaca i još dva ekstra stranca u suprotnom biće kao i uvek. U igri smo za plasman u top 8 al juce . 5 Link to comment
kralj Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Dovešće još 10 igrača na tu domaću bazu. Link to comment
ducca Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Precedniku nam danas rodjendan, red je da mu poželimo dobro zdravlje i da ga na susednoj temi još više mrze nakon sledeće sezone. Link to comment
Ros Posted July 2, 2023 Author Share Posted July 2, 2023 nejtara slobodan igrac. samo kazem Link to comment
Recommended Posts