Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24


Ros

Recommended Posts

pred monako trenirali u pioniru, sad pred partizan treniramo u zelezniku, dok partizan trenira u areni.. da je obrnitu robija bi vec 3 vanredne konferenicije napravio..:fantom:

  • Tužno 2
Link to comment
12 minutes ago, Shaq said:

pred monako trenirali u pioniru, sad pred partizan treniramo u zelezniku, dok partizan trenira u areni.. da je obrnitu robija bi vec 3 vanredne konferenicije napravio..:fantom:

 

jel si probao da se žališ bodirozi

 

al nemoj pečat da zaboraviš

Link to comment
1 hour ago, Shaq said:

na kraju prosle sezone dusko je rekao da mu iz tog sastava trebaju samo campazzo i topic da su svi ostali zamenjevi..

campazzo je izabrao real, nema veze sa novcima a milenko je insistirao da topic odigra pozajmicu u megi..

cox je doveo™ dedu, tea, bjelicu, takodje ostanci lazerevica i kuzmica su njegov izbor.. mitar je na 50-50, mada da je bio duskov izbor ne bi on onda nakon njega dovodio i tobija i bolboja.. simonovuc je bio miskova kombina da bi se resili ugovora bentila i martina.. nedovica dusko takodje nije hteo, al zbog ugovora nisu mogli da ga se rese..

sabaz, hanga, gidra jesu bile njegove top zelje..

no kao sto sam i pricao pre pocetka sezone, na previse kompromisa je dusko pristao da bi se ovo dobro zavrsilo, kako po njega tako i po zvezdu, cemu sada i prisustvujemo..

koplja su se lomila preko mesec dana zbog tea, i tek nakon njegovog potpisa kao sto znate poceli su sa objavom 3 potpisa dnevno, sto bi bilo ranije da se nisu navlacili oko tea..

sklanjanjem bjelice, vec je bila doneta odluka da se dusko skloni, i samo su se cakala 2-3 poraza.. da je dusko bivsi objavljeno je bukvalno 5 minuta nakon virtusa(nezvanicno) a zvanicno par sati kasnije.. i brzina potpisa sferopulosa takodje ukazuje da se pricalo sa njim i pre virtusa..

ako sferopulos ne rascisti roster, plus vrati bjelicu, necemo sluziti za nista vise nego od ikebane™ kluba..:fantom:

Teško da je Duško mogao da odbije Tea kad ga je Čović najavio još polovinom prošle sezone. Eventualno da je dobio ABA ili se plasirao u plej-of pa i da ima neki štih, ovako jbg. A kad je Tek došao, ispostavilo se tačnim ono što je svima bilo jasno a to je da su Dušku dani odbrojani.

Link to comment
1 minute ago, Eleniko said:

kako se baš nama dešava, majku mu

partizanu ključni igrači prošle godine samo što drva nisu cepali i bez povrede

ne samo da su bili zdravi, nego su u jedno 86% utakmica igrali protiv timova gde se igraci bas pred utakmice sa njima povredjuju.. slucajnos? ne bih reko.. :fantom:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...