Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

terra incognita na podrucjima:

tim

strucni stab

takmicenja koja cemo igrati

bez obzira na to, zna se ciljevi su jasni:

top 4

aba

kls

kup 

• +1 2
Posted

Kolike su šanse da se onaj Čović nekako udalji iz kluba? A da to ne dovede do potpunog raspada?

....shiit has hit the fan.

• Haha 1
Posted

Ko bi došao?

to mi je veći problem

• +1 1
Posted

Javite samo kad ode Dobric, da pocnem da slavim

• +1 2
Posted
10 hours ago, Ros said:

terra incognita na podrucjima:

tim

strucni stab

takmicenja koja cemo igrati

bez obzira na to, zna se ciljevi su jasni:

top 4

aba

kls

kup 

Igraće se Evroliga, nema ni promil dileme oko toga. 

Ovo ostalo je isto kao i svake godine. 

Objektivno, ovo je moglo i da se ne igra, uspeli su i Abu da obesmisle sumanutim kalendarom, odlaganjem zbog svakakvih gluposti, delegiranjem sudija, etc. Ostala je tenzija zbog kontinuiteta od ranijih godina kada je titula nosila prohodnost u EL, samim tim i privilegovanu poziciju u odnosu na konkurente za ubuduće i činjenice da je Grobarima bilo vanredno bitno da bilo šta osvoje. Inače, ova titula bi imala istu težinu kao i KLS. Ubeđen sam da je Čović bio ucenjen i da ne bi igrao ovo finale da je u punoj snazi i moći.

Što se tiče njegovog odlaska, plašim se da nećemo biti te sreće. Koliko pre nedelju dana se pičkarao sa žandarima, nije da je delovalo da mu nešto fali. Naravno, postoji i mogućnost da Alek i Andrej intervenišu bez obzira na Nebojšino zdravlje. Eto imamo ta dva bedna izbora. Da se ja pitam, više bih voleo da nas resetuju u 3 ligu, daju budžet koliko sleduje iz opštinskog budžeta i da se bijemo sa juniorima sa Teom kao predsednikom i Topom kao kapitenom, al prilično sam siguran da će se pregovarati sa Mirotićem. 

• Wub 1
Posted

pocinje omiljena ciganska zabava.

snazno smo zainteresovani za polonaru i kasijusa vinstona iz bajerna. taj nas je razbio u prvom poluvremenu u minhenu

Posted

Nadam se da Dusko ostaje...

• +1 5
Posted

Ljulj, Topić, Teo

Nedović, Lazić

Kalenić, Lazarević

Bdzelika, Polonara

Topalović, Jestratijević, Bobi

---

Kuzmić, Rebić, Tejić, Blažič, Dangubić

Uzimamo sve domaće i osvajamo Evrokup

• Wub 1
Posted

Kapiram da će biti ludo leto. Ni čistačice ne znaju da li ostaju. Jedino je Neb Ilić siguran

• +1 1
Posted

I Branko Lazić

Nedović, Lazić, Lazarević, Topić i nadam se Mitrović.

Čovića mislim da ne mogu da oteraju od danas do sutra, a on će se povući jedino ako mu baš nije dobro. Pominjao je to par puta, ali on je navučen na ove igrarije i teško da će otići. Ako i ode, dobićemo nekog Limara. Meni isti kurac u principu. 

Posted
4 hours ago, Plajvi said:

Ljulj, Topić, Teo

Nedović, Lazić

Kalenić, Lazarević

Bdzelika, Polonara

Topalović, Jestratijević, Bobi

---

Kuzmić, Rebić, Tejić, Blažič, Dangubić

Uzimamo sve domaće i osvajamo Evrokup

Sto je Jestratijevic bio dobar igrac steta za povrede..

• Haha 2
Posted (edited)
11 hours ago, Frank Pembleton said:

Kolike su šanse da se onaj Čović nekako udalji iz kluba? A da to ne dovede do potpunog raspada?

....shiit has hit the fan.

11 hours ago, Ros said:

Ko bi došao?

to mi je veći problem

Stojan Vujko iz Milenijum tima, a u prvi red bi izbacio Bozu Maljkovica ili Rakocevica kao predsednika kluba.,

Tako kazu tracevi...

Edited by Milosh76
Posted

I Andjus u upravni odbor 

• +1 1
Posted (edited)

Ako ne potpisu ugovor sa Topicem za manje od mesec dana i ne naprave od njega igraca  sledece sezone, klub treba ugasiti:sleep:

Edited by Micko8
  • +1 1
Posted

Izgleda da vam se vraća Davidovac. Tačno ću se šlogirati

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...